2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها باررم نميشه بعد ٥بار مثبت شد عددش١٢٢ ميترسم پايين بياد باورم نميشه من كوچكترين علامتي ندارم نه سينه درد نه علايم پريودي هيچي نكنه نمونه خدايا شاد پشيمونم نكني 

بچه ها باررم نميشه بعد ٥بار مثبت شد عددش١٢٢ ميترسم پايين بياد باورم نميشه من كوچكترين علامتي ندارم ن ...

عزيزم خدا رو شكر خانمي ، ديگه خواهشا نه استرس داشته باش نه چيزي ديگه مامان شدي دنبال هيچ علايمي هم نگرد و فقط لذت ببر از مادر شدنت ، خيلي خوشحال شدم خانمي . 😘😘😘🌷🌷🌷🌸🌸🌸

بچه ها باررم نميشه بعد ٥بار مثبت شد عددش١٢٢ ميترسم پايين بياد باورم نميشه من كوچكترين علامتي ندارم ن ...

انشالا به سلامتی نه ماه بگذرونی . دست راستتون رو سر ماها. انشالا که همه چی به خوبی بگذره

به به چه خبر خوشیییییی،مباااااارک باشه عزیز دلم ، به سلامتی،عدد بتات هم خیلی خوبه، به سلامتی،مبارکت باشه، اصلا نترس اصلا، مرحله اول مثبت شدن بود که با یه عدد خوب مثبت شدی ،شکر شکر شکر💕💕💕💕🍼🚼🍼🚼

سلام بچه ها، من باید باز ادامه بدم آمپولا را تا شنبه که آز مجدد بدم . و بازم تب و بدن درد دارم .... این دیگه آخر ظلم و ستمه در حال ما. کاش میذاشتن تو حال خودمون باشیم. هر چی کرد این تب لعنتی کرد . فکر کنم ایمنی بدنم بالابوده و این احمقا نفهمیدن...

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام  دوستان استفاده از موبایل یا اینترنت تو دوران انتقال جنین ضرر داره  میخوام کتاب دانلو ...

نه عزیزم ضرر نداره، نه موبایل نه لب تاب ، کلا همچین چیزی ثابت نشده ، نگران نباش،من که اینجا هیچ دکتری منع نکرده.

یا به این آمپولای لعنتی حساسیت داشتم ... دیگه خودمم نمیدونم کاش زودتر پری بیاد نجات پیدا کنم. هیچی بدتر از این فشار نیست.

ویانا جان چه آمپولی بهت دادن،به جز پروژسترون چی داری؟

همون پروژسترون. لیلا جان این بی سوادا هیچ آزمایشی ازم نگرفتن  فقط آزمایش خون ساده ... من کل انتقالم تب و بدن درد داشتم ...