2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046496 بازدید | 684518 پست
سلام من امروز رفتم رویان سونو گفت ۶ هفته هستم و قلب داره ولی گفت دو هفته دیگه بیا برا اطمینان بیشتر& ...

عزیزم به سلامتی، مبارک باشه، در بارداری میکرو معمولا بعد از ۶ هفته سونو میکنن برای تایید بارداری در رحم و دیدن ساک حاملگی و جنین، ولی برای شنیدن صدای قلب میگن هفته ۸ بیا، پس اصلا نگران نباش ، روال عادی عزیزم.

سلام دوستاي گلم... من مرداد ماه پانكچر انجام دادم كه هايپر شدم... دكترم گفت روز دوم پريود دومم برم ك ...

نه تزریق نداری ..ال دی میدن بعدم استرديول

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي گلم... من مرداد ماه پانكچر انجام دادم كه هايپر شدم... دكترم گفت روز دوم پريود دومم برم ك ...

سلام مهناز جون، به سلامتی میری برای مامان شدن، احتمال داره سیکلت با ال دی باشه و یا بدون ال دی ، تصمیم با پزشک، من تجربه خودم رو میگم که بدون ال دی بود، بعد از سونو بررسی بهم گفتن از روزی که پریود میشم استرادیول بخورم روزی سه تا، بعد رفتم برای سونو دوم و ضخامت اندو رو گرفتن ، یه سونو دیگه قبل انتقال رفتم که ضخامتم ۷ بود و بهم گفتن از امروز تا انتقال روز ۴ تا استرادیول میخوری بعد هم تزریق پروژسترون شبی ۱ دونه اضافه شد، روز ۱۵ سیکلم انتقال دادم،استرادیول روزی ۴ تا و پروژسترون هم تا ۳ ماه اول بارداری بهم گفته بودن ادامه داره.

تزریقات سایر داروها بستگی به شرایط هر فرد داره دوستانی که انعقاد و ایمنی دارن یه سری داروهای دیگه هم باید مصرف کنن.

دوباره لک بینی داشتم . دیگه فکر نکنم خبری باشه حالا آمپولمم بیشتر میکنم و میزنم و فردا آزمایش میدم ولی دیگه دارم پریود میشم . قسمت ما که نشد ان شاالله بقیه دوستانی که وارد این راه پراز انتظار میشن را خدا یار باشه و با صبوری نتایج عالی بگیرن. این اخرین راه بود برای من شاید در آینده نه چندان نزدیک دوباره امتحان کنم ولی الان بخاطر عدم جنین فریزی و کمبود هزینه فعلا کنسله. و من مثل قبل البته با یه قلب زخمیتر به مسیر خودم کنار همسرم ادامه میدم. بنظرم میکرو نه درد آمپول و نه سختیهاش اذیتت میکنه تنها قلبت را هزار تیکه میکنه. و روحیه ات را خراب میکنه. ببخشید نمیخواستم حالتون را بگیرم اما این جا تنها جایی که میتونم حرف بزنم و بدونم درکم میکنن... .  

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام من امروز رفتم رویان سونو گفت ۶ هفته هستم و قلب داره ولی گفت دو هفته دیگه بیا برا اطمینان بیشتر& ...

سلام به همه دوستان عزيز ، خدا رو شكر خانمي ، مباركت باشه عزيزم ، اصلا هم نگران نباش معمولا همه دكترها ميگن كه ٢ هفته بعد سونو تكرار بشه براي اينكه ميخوان ببينن روند بارداري به خوبي پيش بره كه ان شا الله روند بارداري شما هم عالي هست ، اصلا خودت رو نگران نكن عزيزم .

دوباره لک بینی داشتم . دیگه فکر نکنم خبری باشه حالا آمپولمم بیشتر میکنم و میزنم و فردا آزمایش میدم و ...

عزيزم خيلي برات ناراحت شدم... اينقدر غصه نخور.. بسپار به خدا.. حتما الان  زمانش نبوده... مطمئن باش خيلي زود خدا حاجت همه مون رو ميده

دوباره لک بینی داشتم . دیگه فکر نکنم خبری باشه حالا آمپولمم بیشتر میکنم و میزنم و فردا آزمایش میدم و ...

ويان عزيز حالا فردا برو آزمايش بده ان شا الله كه لكه بينيت مربوط به بارداري باشه ، توكل به خدا ، واقعا قبول دارم اين راه خيلي سخته همه ما هم سختيش رو تجربه كرديم و تا روزي هم كه ني ني رو در آغوش نگيريم خيالمون راحت نميشه ولي مطمئن باش كه بعد از هر سختي آساني است ، قطعا بعد از هر سختي آساني است ، خدا خودش اين وعده رو بهمون داده و مطمئنم تنها كسي كه وعده هاش رو حتما عملي ميكنه تنها خداوند رحمان و رحيم است ، براي شما و همه دوستان عزيزم طلب معجزه شيرين مادر شدن رو دارم خيلي خيلي زود . 

راستي دوستان من هم امروز رفتم سونوگرافي غربالگري و خدا رو شكر اين مرحله كه همه چيز نرمال بود ، فردا ميخوام برم آزمايشش رو بدم ، برام دعا كنيد كه ان شا الله اون هم نرمال باشه ، براي همه دوستان گلم اين لحظه هاي قشنگ رو از ته دلم آرزو ميكنم .

سلام به دوستان عزیز ، از دیشب تا حالا سردرد وحشتناک گرفتم دارم از سردرد دیوونه میشم قرص ساده استامین ۳۲۵ هم خوردم ولی بیفایده بوده چرا سردرد گرفتم من اصلا سابقه سردرد ندارم 😢😭

خدایا شکرت
سلام به دوستان عزیز ، از دیشب تا حالا سردرد وحشتناک گرفتم دارم از سردرد دیوونه میشم قرص ساده استامین ...

عزيزم نميدونم ولي فكر كنم بعضي ها توي بارداري سردرد داشته باشن ، ولي كاش فشارت رو اندازه ميگرفتي سردرد از فشار هم ميتونه باشه .