2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نفس جونم سالم سالم تخمدانت ، خیالت راحت ،    

لیلاجون من ی کاری کردم اومدم قبل پریودیم چای زعفرون وکلاگرمی خوردم افتادم رولکه بینی...8روزمونده ب پریودیم تاحالااینجوری نشده بودم..الانم دارم ازدردمیمیرم...یعنی امکان داره حامله بودم?هنوزم پری نیومده فقط لک...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دوستان  صبحتون بخیر عروسک جون   تیکر بارداریتو فعال کردی ؟  ان شاله که ما ...

سلام افسون جونم انشا الله این دفعه یه سیکل پربرکت و موفقی داشته باشی عزیزم

آره منم تیکر زدم که کاینات هم بهم کمک کنه جنینام بگیره😁😁

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
دوباره لک بینی داشتم . دیگه فکر نکنم خبری باشه حالا آمپولمم بیشتر میکنم و میزنم و فردا آزمایش میدم و ...

واییی ویان جون خیلی ناراحت شدم بازم انشا الله معجزه بشه و نینیت بمونه عزیزم اگرم نشد مطمینا خدا بهترشو بهت میده واقعا ما حکمتشو. نمیدونیم اگر میدونستیم راحت تر. با این مشکلات کنار میومدین

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام به دوستان عزیز ، از دیشب تا حالا سردرد وحشتناک گرفتم دارم از سردرد دیوونه میشم قرص ساده استامین ...

یانیک جان همونطور که مامان سبحان گفت، یکی از مسایلی که توی بارداری پیش میاد سر درد، مثل تهوع که برای بعضیا پیش میاد، اولا حتما فشارت رو اندازه بگیره چون سر درد میتونه از نشانه های فشار نامتعادل باشه حالا یا پایین یا فشار بالا، مخصوصا فشار بالا، بعد دستمال ببند دور سرت و توی اتاق تاریک و آروم استراحت کن، سعی کن استامینوفن هم نخوری چون باعث بیش فعالی بچه میشه، تا میتونی آب بخور تاثیر داره، دستمال نم دار روی پیشونی و چشمها هم کمک میکنه.

لیلاجون من ی کاری کردم اومدم قبل پریودیم چای زعفرون وکلاگرمی خوردم افتادم رولکه بینی...8روزمونده ب پ ...

نفس جون، عیب نداره، دیگه اینکارو نکن، ولی کلا اگر کسی بخواد با زعفرون سقط کنه باید یه مقدار خیلی زیادی بخوری، خیلی زیاد، الانم نگران نباش، بدنت به عبارت ساده تعجب کرده یهو رژیم غذاییتو تغییر دادی، کلا اینکار درست نیست، حالا اشکالی نداره برگرد به رژیم عادی همیشگیت و نگران هم نباش، ایشالله که چیزی نیست، ممکنه این لکه بینی مال تخمک گذاری هم باشه پیش میاد.

راستي دوستان من هم امروز رفتم سونوگرافي غربالگري و خدا رو شكر اين مرحله كه همه چيز نرمال بود ، فردا ...

خداروشکر مامان سبحان عزیزم، ایشالله بقیه مسیر هم به سلامتی طی میکنی ،آمین.💕🚼🍼😘

ویان جون یک حسی بهم میگه شما بارداری و لکه بینی که چیزی نیست حل میشه فردا حتما برو آزمایش و خوشحالمون کن

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

دوستان من روز پنجم انقالم بود. امروز ولی هیچ لکه بینی یا علامتی نداشتم مگه میشه لانه گزینی بدون لکه بینی باشه؟؟

خداروشکر مامان سبحان عزیزم، ایشالله بقیه مسیر هم به سلامتی طی میکنی ،آمین.💕🚼🍼😘

ممنونم ليلا جون ، ان شا الله قسمت خودت خانمي ، من بعضي وقتها ميگم كمتر بيام ني ني سايت ولي بعد ميگم حالا بگذار ليلا جون هم مامان بشه خيالم كه راحت شد ديگه بعدش كمتر ميام . 😘😘😘

دوستان من روز پنجم انقالم بود. امروز ولی هیچ لکه بینی یا علامتی نداشتم مگه میشه لانه گزینی بدون لکه ...

عزيزم چرا نشه خانمي ، من تا روز ١٩ بعد از انتقال هيچ لكه بيني نداشتم تازه اون روز لكه كه نه خون قرمز ديدم كه تا قبل از سونوي قلب هم ٢ بار تكرار شد كه دكترم گفت همون خونريزيها براي لانه گزيني بوده بعضيها حتي اون هم ندارن و بعضي ها هم كلا بارداريشون با لكه بيني هست كلا بدنها با هم متفاوته اصلا خودت رو درگير اين چيزها نكن خانمي .

ممنون از دوستانی که دلگرمی دادن ایشالا که تا آخرش برا من هم خوب پیش بره.دوستان لطفا راهنمایی کنید دکترم گفت دو هفته دیگه دوباره سونو رو تکرار کنم که میشه ۸ هفته.ولی من نمیخوام برم گفتم بزارم ۱ ماه دیگه برم که خیالم راحت باشه چون از ۸ هفتگی خاطره خوبی ندارم سقط فراموش شده داشتم قبلا.نظرتون چیه داروهامو ادامه بدم ۱ ماه دیگه که میشم ۱۰ هفته برم؟ضمنا منو شوهرم به هییییچ کس نگفتیم که باردارم.میخوام بعد تموم شدن ۳ ماهگی بگم ایشالا.

عزيزم چرا نشه خانمي ، من تا روز ١٩ بعد از انتقال هيچ لكه بيني نداشتم تازه اون روز لكه كه نه خون قرمز ...

مرسی مامان سبحان جون خیلی با جوابت بهم آرامش دادی عزیزم ان شا الله به حاجت روا باشی گلم بادل پاکت مارو هم دعا کن

سلام دوستای مهربونم. شرمنده من دیروز حالم خیلی بد بود و به شما هم انرژی منفی دادم .  دیشب من آمپولم را بیشتر کردم و زدم و دیشب تا حالا ددیگه لک و حتی خونابه نداشتم و تصمیم گرفتم تا روز مقرر برای آزمایشم صبر کنم و امیدوارباشم . و این سه روز از امام حسین بخام بچه هام را برام حفظ کنه. و الان حال دلم خیلی خوبه و پر از انرژی ام . 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
عزيزم چرا نشه خانمي ، من تا روز ١٩ بعد از انتقال هيچ لكه بيني نداشتم تازه اون روز لكه كه نه خون قرمز ...

مامان سبحان جون خوبی؟ لکه شما چطوری بود؟ منم ترشحاتم که سفید بود کمی صورتی شده بود و معذرت میخام خونابه کم و زرد رنگ داشتم  و دیشب بعد آمپول که ۱/۵ تا زدم اونم قطع شد و الان ترشحاتم دوباره سفیده... منم تصمیم گرفتم صبورتر و امیدوارتر باشم ایشالا که لک لانه گزینی بوده باشه. سمت چپ زیر دلم خیلی درد داشت انگار یه میل فشار میدادن داخل تخمدونم برای همین امیدوار شدم که غصلا حالت پری ندارم. دیگه توکل به خدا ایشالا امام حسین تو این روزا حال همه مونا خوب کنه.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...