2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
 سلام عزیزم نگران نباش.. ببین تند تند لباس زیرت رو عوض کن و حتما اتو بکش و با صابون بچه و کمی س ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی خوشم میاد خیلی باروحیه ای راستش منم این سری زیاد جواب برام مهم نیست فقط میخوام تکلیفم معلوم بشه برگردم به روال زندگی عادی ولی واقعا دلم از خدا میگیره جون از ته دل ازش خواستم آتریسا خیلی زود بی بی زدی جرات داری ها بچه های که امروز روزه گرفتید خوشابحالتون التماس دعا منم خیلی دلم میخواست بگیرم ولی خب نمیشد 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستايش جون عزيزم من كه تا حالا از كيت استفاده نكردم اصلا بهش اطمينان ندارم در مورد ترشحاتت هم حتما از ...

والا چی بگم عزیزم، من همچنان لکه بینی دارم، ترشخات کشدار صورتی، یعنی چم شده!؟

داروی خاصی هم مصرف نمیکنم فقط کیوتن و مکمل ژریویتون و ب کمپلکس،فک نکنم باعث لکه بینی بشن،درد یا ترشح تخمکگذاری هم ندارم ک بگم ب خاطر اونه، همیشه از رو این علایم متوجه تخمکگذاری میشدم،نگران سیکل انتقالمم،مشکلی پیش نیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام خانما من میکرو کردم و الان خداروشکر باردارم از دو روز قبل انتقال تا الان که حدود ۱ ماه میشه هر روز دارم آمپول پروژسترون میزنم میخواستم ببینم تا کی باید ادامه بدم آمپولو.خیلی سختمه هر روز برم درمانگاه ابکش شدم دیگه 

سلام خانما من میکرو کردم و الان خداروشکر باردارم از دو روز قبل انتقال تا الان که حدود ۱ ماه میشه هر ...

سلام عزيزم ، مباركت باشه خانمي ، پروژسترون به تدريج دوزش كم ميشه تا حدودهاي هفته ١٤ ، مثلا من از هفته ٩ تا ١١ هفته اي ٥ تا ميزدم و بعد از اون تقريبا يك هفته هست يك روز در ميون ميزنم تا هفته ١٤ كه فكر كنم ديگه حذف بشه .

سلام خانما من میکرو کردم و الان خداروشکر باردارم از دو روز قبل انتقال تا الان که حدود ۱ ماه میشه هر ...

ای جونم مبارکه. کاش یه کم از شرایطتون برامون بگید دفعه چندمه میکرو باردار شدید و علایمی قبل از آز خونتون برا بارداری داشتید؟!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
برا چهارشنبه این هفته وقت سونو دارم رویان اولین سونوگرافیمه برام دعا کنید 

انشالله که زودی نی نی یا نی نی هاتا بغل کنی . همون خدایی که بهت داد همونم حفظشون میکنه نگران نباش.

سلام انا جون من روز 10 انتقالم ولی هیچ علایمی ندارم بچه ها برام دعا کنید یک کمم عفونت قارچی دارم زنگ ...

نگران نباش عزیزم......

علایم که منم نداشتم.......

عفونتم حل میشه نگران نباش.......

دوست من کل بارداریش به خاطر حساسیت به شیاف همش عفونت داشت اما شکر خدا دخترش به سلامتی به دنیا اومد......

لازم باشه دکترت دارو میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 سلام عزیزم نگران نباش.. ببین تند تند لباس زیرت رو عوض کن و حتما اتو بکش و با صابون بچه و کمی س ...

فدات عزیزم خیلیم خوب کاری کردی توضیح دادی چون من خیلی تو این زمینه تجربه ندارم......

بوسسسسسسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ....من فردا پانکچر دارم...میخواستم بدونم هزینه ش چقدر میشه؟ بیمارستان آبان با دکتر طرازی...ب اح ...

عزیزم الانو دقیق نمیدونم اما حدود ۴-۵ در نظر بگیر ولی اگه هایپر بشی فکر کنم هزینه سرمات بالا باشه باز دوستانی که اخیرا تجربه داشتن میان و دقیقتر اطلاعات میدن.....

بچه ها امروز روز ۱۰ انتقالمه و تب دارم  و گاهی استخوان درد بد نیست؟! از اول انتقال دو بار اینطو ...

عزیزم این میتونه نشونه خوبی باشه یعنی داره یه اتفاقایی میافته که ایشالله نوید وروجکته.....

عزیزم این میتونه نشونه خوبی باشه یعنی داره یه اتفاقایی میافته که ایشالله نوید وروجکته.....

ایشالا برامون دعا کن آناجون جون... تب من دیشب قطع و پادردم یه دفعه خوب شد و امروز سینه هامم درد و حساسیت کمتری دارن. این قطع شدن علایم بد نیست؟

سلام عزیزم..خیلی ناراحت شدم....خودم در این راه واقعاااا خسته و دلشکستم اما هربار که اینجور پیاما رو ...

آتریسا جان  از ته دل دعا می کنم این بار جواب بگیری با نوشته هات زبون حال من یکی  هست همیشه ...

راه سختیه  ... انگار هیچی از زندگیمون نمی فهمیم با این مشکل 

در مورد رحم من به دکترم گفتم گفت اصلا فکرشم نکن فعلا ... می خواستم بگم رحم خواهرمو استفاده کنیم خواهرم 37 سالشه و بدنش ماشالا مث ساعت کار می کنه بنظرتون 37 سال رو دکتر اجازه می ده از رحمش استفاده کنم ... ؟ 

هر چند که جنینم ندارم  کلی راه جلومه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها امروز روز ۱۰ انتقالمه و تب دارم  و گاهی استخوان درد بد نیست؟! از اول انتقال دو بار اینطو ...

خیلی خوبه 

بدنت ایمنیش اومده پایین و احتمال خیلی زیاد جنین رو پذیرفته عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...