2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
چجوری بفهمم طبعش چیه?

عزیزم از سایت طبایع دات آی آر میتونی استفاده کنی یا با یه دکتر طب سنتی ویزیت بشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز ساعت ٥ يهو گفتم اين اخرين زنگ ميزنم ببينم چي ميشه يهو در كمال ناباوري يه اقايي جواب داد گفتم ل ...

خدارو شکر پس تکلیفت مشخص شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزبخير انشاالله بحق اين روز عزيز همه ارزومندا حاجت روا بشن من امروز روز ٥انتقالمه و فقط كمي د ...

ایشالله بار آخرته و نتیجشم مامان شدنته و و دو تا وروجک مامانی سالم و صالح قسمتت میشه.....

سلام عزیزم ممنون از امید دادنت ...آخه شاید سوالهای من پیش و پا افتاده باشه اما خوب تجربه ای ندارم که ...

عزیز دلم اصلا از پرسیدن معذب نباش........

من خودم هیچی نمیدونستم.......

با پرسیدنا و تجربه کردنا اطلاعاتی به دست آوردم و مطمئنا بازم از تجربیات و اطلاعات استفاده خواهم کرد.....

پس بپرس عزیزم.....

سلام به همه دوستان عزیز ... سلام مخصوص به آنا جون که همیشه با حوصله جواب تمام سوالات تک تکون رو میده ...

بوسسسسسسسسسس

البته ورزش همسرم کمه و بیشتر رژیمه  شاید هفته ای ۲ بار یا دوچرخه یا دو و پیاده روی زیاد فرصت نم ...

از دکتر بپرسه اما فکر کنم به خاطر بحث گرم شدن ب ی ض ه ها هست که میگن ورزش برا آقایون تو این بازه زمانی خوب نیست ولی برا اطمینان از دکترش بپرسه......

ستایش جون فردا حتما یه دکتر برو, نباید اینجوری بشی بعد از پانکچر یه ویزیت بشی یه سونو کنی بد نیست آخ ...

عزیزم به نظرم منم یه چک بشی بد نیست اما استرس نگیر.......

احتیاطا بررسی شی بد نیست.......

لیلا و. آنا جون ممنون که نظرتونو بابا تزریق عسل گفتید پس ریسک نمیکنم منم دیگه استفاده نمیکنم راستی ...

عزیزم برا عفونت دکتر برو و حالا جای دیگه یه تست پاپسمیر بده.......

باید نوع عفونتت معلوم بشه و داروی درست بگیری وگرنه اگه عفونتت قارچی باشه و برا عفونت غیر قارچی بهت دارو بدن یا برعکسش، عفونتت تشدید میشه.......

پس سر خود درمان نکن اصلا.....

نیم ساعت بعد بهوش اومدن از پانکچر یهو خونریزی کردم انگار رحمم پر خون بود خالی شد و بعد دفع یه لخته ب ...

عزیزم گرمی برا تخمدانا بعد پانکچر فکر کنم خوب نباشه.......

چون مثلا کسی که داره هایپر میشه یا هایپر شده خوردن گرمی براش خوب نیست و اگه اشتباه نکنم تشدیدش میکنه.......

نگران نباش اما احتیاطا همون رژیم پروتئینتو داشته باش و با دکترتم مطرح کن لازم باشه سونوت کنه......

سلام آنا جون ببخشید شما گفتید سرم را کجا زدید؟ راستش گفتم بدونم که اگه سه شنبه زرنانی بهم سرم داد بد ...

عزیزم اگه سرمتو با تایید میخوایی بگیر یکم پروسش قبل + شدن ظاهرا سخت شده ولی آزلد بخوایی بگیری فکر کنم راحتتره اما سعی کن از داروخونه های شهید کاظمی، ۲۹ فروردین، ۱۳ آبان و هلال احمر و امثالهم بگیری.......

من همیشه از شهید کاظمی تهیه میکردم......

اما تزریقامو بیمارستان الغدیر انجام میدادم........

اونجا با بیمه میتونی تزریق کنی و رسیدگیشونم خوبه......

اما من اولیو بیمارستانی که انتقال دادم تزریق کردم.....

سلام عزیزم ببخشید یک سوالی برام پیش اومد از صحبت هاتون یعنی ممکنه رحمی با وجود استفاده دارو ضخامتش خ ...

عزیزم بله بعضیا رحمشون به استرادیول جواب نمیده و بعضیا رو دیدم چند مدل دارو هم امتحان کردن جواب نداده اما همون افراد با سیکل نچرال رحمشون جواب داده.......

پس خیلی دقیق نمیشه گفت ولی خوب اگه اکثریت رو در نظر بگیری به دارو بدنشون حواب میده......

ستایش جون هایپر نشدی ، اون خون مال رحمت نیست چون تو پانکچر سوزن رو میفرستن به سمت تخمدان از داخل واژ ...

قربونت برم لیلا جون، آش رشته خیلی خوشمزه بود منم دلم چیز شور میخواست نتونستم جلو خودمو بگیرم😁،حالا نفخ پیچ شدم خارجم نمیشه لامصب🙊، یعنی اگه با ۹تا تخمک هایپر شم احتمالا دلسترم بخورم مست میکنم یعنی همچین موجود بی جنبه ای ام من😄، راستی اشکال نداره آلوچه و آلو برغان بخورم بلکه معدم کار بیفته؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم گرمی برا تخمدانا بعد پانکچر فکر کنم خوب نباشه....... چون مثلا کسی که داره هایپر میشه یا هایپر ...

آنا جون خودمم حس کردم گرمی بده بعد پانکچر،حالا تجربه ای بشه برا دوستان ک اشتباه منو تکرار نکنن،پروتیینم بیشتر گوشت میخورم بدجور از تخم مرغ زده شدم یهو از بعد پانکچر،میزارم ابپز میشه ولی نمیتونم بخورم نمیدونم چرا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام آنا جان من ۶ بار انتقال منفی داشتم ۱ بار فقط بتا مثبت شد که اونم رشدش متوقف شد الان هشتمین انتقاله فرش بود همون روز انتقال سرم آی وی آی بهم دادن و الانم آسپرین و فولیک و استرادیول و آنوکساپارین و رویال ژلی و شیاف پزوژسترون و آمپول پروژسترون بهم داده آزمایشات هورمونی و ایمنی و انعقادی و..... انجام دادم که mthfr هموزیگوت بود کار خاص دیگه ایی دکتر باید برام انجام میداد که نداده خودم کار خاصی نیاز نیست انجام بدم آخه تحمل یه منفی دیگه رو واقعا ندارم راستی چهارشنبه انتقال دادم

خدایا شکرت