2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم برا همسرت ورزش خیلی خوب نیست...... هوبه وزن کم کنه اما ورزش خضوصا ورزش سنگین براش خوب نیست... ...

البته ورزش همسرم کمه و بیشتر رژیمه  شاید هفته ای ۲ بار یا دوچرخه یا دو و پیاده روی زیاد فرصت نمیکنه

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام به همه دوستان عزیز ... سلام مخصوص به آنا جون که همیشه با حوصله جواب تمام سوالات تک تکون رو میده

دوستان اومدم در مورد خنک نگه داشتن ب ی ض ه موضوعی رو در تایید حرف آنا جان بگم

من از پارسال که با آنا جون حرف زدم کمپرس یخ رو همسرم داره انجام میده ، ما خب همون پارسال شروع کردیم به انجام ویزیت ، در ویزیت همسرم با متخصص بهش نگفتیم داره کمپرس یخ استفاده میکنه ولی جالب که خودش گفت انجام بده و چون خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها خیلی مهم ، از لحاظ آناتومی ب ی ض ه ها داخل یه لایه محاقظت شده قرار دارن و از بدن کمی جدا هستن برای اینکه دماشون از دمای بدن کمتر باشه ، ما کمپرس یخ رو انجام دادیم چون دکتر همسر آنا گفته بود انجام بده به قول آنا جون حرف گروه و اینترنت نبوده ، خنک نگه داشتن حتی حتی اگر باعث بشه دو تا دونه اسپرم هم بهتر بشن کافیه ، قراموش نکنیم که کلا یک اسپرم خوب و یک تخمک کافیه ، پس تغییر مورفولوژی از صفر به 1 یعنی امید یعنی بالا رفتن احتمال بارداری، در مورد طبع هم از دکتر سنتی میشه پرسید . 

با تشکر عرضی ندارم فعلا    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزیز ... سلام مخصوص به آنا جون که همیشه با حوصله جواب تمام سوالات تک تکون رو میده ...

راجع ب قرص افرودیت کسی اطلاعی نداشت?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
راجع ب قرص افرودیت کسی اطلاعی نداشت?

سلام .. شوهر من یه مدت استفاده میکرد همراه با جینسینگ و ویتامین e برای اون که زیاد اثر نداشت ..... فقط یه زمانی میخواستیم آی یو آ کنیم همزمانم با این قرص ها دکترش بهش HSGداده بود  2 هفته روزی یکی تزریق میکرد روی حرکت اسپرمش تاثیر داشت ......ترکیبات آفرودیت گیاهی هست  (میوه خارخاسک ۴۰ میلیگرم ۲- زنجبیل ۱۲/۲۷ میلیگرم ۳-زعفران ۳ میلیگرم ۴-دارچین ۱۱ میلیگرم)

""خدایا میدانم که میدانی ........................پس هزاران مرتبه شکر که میدانی""

سلام دوستان، من از دیروز حالم خیلی منقلب شده دیروز ک کلا معدم کار نمیکرد و غذا رو دلم سنگینی میکرد امروزم همونطورم خیلی بیحال و بیجونم انگار قرص خواب خوردم از صبم زیر شکمم درد گرفته طوری ک نمیتونم راحت راه برم،فشارمم از صب ۹رو ۵، خیلی حالم بده،چرا من اینجوری شدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان، من از دیروز حالم خیلی منقلب شده دیروز ک کلا معدم کار نمیکرد و غذا رو دلم سنگینی میکرد ا ...

ستایش جون فردا حتما یه دکتر برو, نباید اینجوری بشی بعد از پانکچر یه ویزیت بشی یه سونو کنی بد نیست آخه گفتی خونریزی هم داشتی بعد از پانکچر ,حالا ضرر نداره یه چک کنی خیالت راحت میشه. تب نداری؟

لیلا و. آنا جون ممنون که نظرتونو بابا تزریق عسل گفتید پس ریسک نمیکنم منم دیگه استفاده نمیکنم

راستی من که تو سیکل انتقالم یعنی هنوز استرادیولم و شروع نکردم احساس میکنم یکم عفونت دارم چیکار. کنم برم دکتر؟آخه دکتر. خودم اصلا یه تست پاپ اسمیر. نداد  میترسم عمین عفونت انتقالم و. منفی کنه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
لیلا و. آنا جون ممنون که نظرتونو بابا تزریق عسل گفتید پس ریسک نمیکنم منم دیگه استفاده نمیکنم راستی ...

عزیزم کی پاپ تست دادی؟ اگر یکسال نگذشته هنوز جوابش معتبر ولی حتما عفونت رو رفع کن بعد به امید خدا برو برای انتقال ...نگران نباش ... ایشالله چیزی نیست.

ستایش جون فردا حتما یه دکتر برو, نباید اینجوری بشی بعد از پانکچر یه ویزیت بشی یه سونو کنی بد نیست آخ ...

لیلا جون دیشب دیگه مجبور شدم استامینوفن بخورم ک دردم آروم شه،بیشترین درد و فشار رو مثانمه،مث حالتیه ک عفونت مثانه میگیری،دردش اونجوریه و موقع تخلیه اذیت میشم،من خوزستانم دکترم تهرانه امروزم دکتر مطب نیست و بیمارستانه،باید زنگ بزنم بیمارستان

پریروز آش رشته خوردم و از اون موقع دیگه معدم کار نکرده،خودم فکر میکنم ب خاطر یبوست و نفخه ک اینجوری شدم،آخه با ۹ تا تخمکم مگه میشه هایپر شد😥

نیم ساعت بعد بهوش اومدن از پانکچر یهو خونریزی کردم انگار رحمم پر خون بود خالی شد و بعد دفع یه لخته بزرگ بند اومد، دیگه تا فرداش پاک شدم نماز خوندم، یه اشتباهی کردم اومدم با روغن سیاهدونه شکممو چرب کردم و بستم و شبشم زنجفیل و  ابجوش نبات قاطی کردم خوردم فک کردم گرمی برا خوب شدن تخمدانا خوبه، ولی فردا صبش ترشحاتم خونی شد تا شب،ظهرشم ک آش خوردم فرداش یعنی دیروز زیر شکمم درد گرفته بود طوریکه نمیتونستم صاف وایسم و درست راه برم،امروز یکم بهترم
سلام دوستان عزیز  به کسایی که مامان شدن تبریک میگم و دوستانی که منفی شدن هم نا امید نباشن انشا ...

سلام عزیزم ببخشید یک سوالی برام پیش اومد از صحبت هاتون یعنی ممکنه رحمی با وجود استفاده دارو ضخامتش خوب نباشه ؟و به دارو جواب نده؟شما رحمت ادنومیوز داره؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام آنا جون ببخشید شما گفتید سرم را کجا زدید؟ راستش گفتم بدونم که اگه سه شنبه زرنانی بهم سرم داد بدونم کجا بزنم و از کدوم داروخانه گرفتید سرم هاتون را؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
نیم ساعت بعد بهوش اومدن از پانکچر یهو خونریزی کردم انگار رحمم پر خون بود خالی شد و بعد دفع یه لخته ب ...

ستایش جون هایپر نشدی ، اون خون مال رحمت نیست چون تو پانکچر سوزن رو میفرستن به سمت تخمدان از داخل واژن با رحم کار ندارن ولی صد در صد نفخ کرده بودی  چرا آش رشته خوردی دختر حالا میخواستی خودتو شکنجه کنی     خیلی چیز بدیه این نفخ دردش در حد مرگ میفهمم چی میگی من خیلی این مشکلات رو دارم از درد از خواب بیدار میشم در این حد ولی خب خداروشکر امروز بهتری دیشب همش تو فکرت بودم خیالم راحت شد پیامتو دیدم ،ببین غذای سبک بخور حبوبات اصلا نخور سبزی خام هم نخور نفخ میاره ،بعد خب هنوز که انتقال ندادی استامینوفن ایرادی نداره ، فقط سعی کن استراحت کنی تا میتونی فشار هم اصلا به خودت نیار و غذاهای نفاخ نخور کار زیاد هم نکن ، خیالم راحت شد بهتر شدی ، ایشالله که کاملا خوب خوب میشی و میری برای مامان شدن