2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

دکتر برای شوهرم کپسول profertily نوشته که میخوره و خودمم کپسول اووپوست نوشته میخورم  شما چی؟ همزمان از امروز تزریقامم شروع کردم... البته شاید اسم کپسولا اشتباه نوشته باشم...

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم...من داشتم ب شوهرم عرق کاسنی میدادم تو ی گروهی بودم اومدن گفتن وای چرااینکارومیکنی کاسنی ...

من قبلا هم عرق کاسنی و شاتره به همسرم دادم هم یخ گذاشتیم هم کندر خورد و هم گوشت شتر و ۴ مغز و عسل و عسل طبیعی اما تاثیراتش خیلی ناچیز بود. دیگه بنده خدا گفت بذار از طریق دکترا بریم هرچی شد

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
جالب بود واسم من سه انتقال قبل که با دکتر صالحپور بودم همیشه میگفت رحم کامل جواب به استرادیول داده و ...

عزیزم ایشالله که زحمت جواب میده و خودت تجربش میکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی از راهنمایی هات آنا جان  همه را رعایت میکنیم به جز عرق کاسنی و یخ روی بیضه ها که اونم از ...

عزیزم کمپرس یخ خیلی خیلی مهمه......

ایشاللع تغییر رو حس میکنین......

عزیزم ما بار سوم جواب گرفتیم اما دلیل نمیشه همه چند بار منفیو تجربه کنن......

اگه مشکلاتمون همون اول خودشونو نشون میدادن زودتر به نتیجه میرسیدیم......

برات بهترینارو از خدا میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به هر حال من یه دو سه هفته اصلا وقت نکرده بودم بیام تو گروه و بخونم مطالب رو سی صفحه نخونده داشتم و ...

دقیقا عزیزم.......

اول باید قدر داشته هامونو بدونیم و شاکر باشیم که بیشترشم قسمتمون بشه......

سلام عزیزم...من داشتم ب شوهرم عرق کاسنی میدادم تو ی گروهی بودم اومدن گفتن وای چرااینکارومیکنی کاسنی ...

عزیزم بله من هر دو رو انجام داد......

کمپرس یخ که کاملا تجویز دکتر اورولوژ همسرم بود.......

اسپرما خنکی رو دوست دارن و حتی قبل ن ز د ی ک ی اگه اینکارو بکنین مثل شوک میمونه واسشون و احتمال بارداری طبیعیم بالا میبره......

عزیزم از بابت کمپرس یخ شک نکن تجویز دکتره و در حد حرف گروه و شخص نیست.......

کاسنی هم، هم طبعش خنکه هم اینکه برای تنظیم هورمونهای مردونه خوبه......

اینو تو یه کتاب طب سنتی دیده بودم......

اما تاکید کردم که اگه طبع همسرتون گرمه کاسنی حتما بدین ولی اگه طبعش سرده ندادینم ندادین.....

اما برا طبع گرم خیلی خوبه به اعتدال میرسونه.....

عزیزم من طبیعی باردار نشدم چون شرایط اسپرم خیلی ضعیف بود......

من با میکرو باردار شدم عزیزم.....

تحرک صفر صفر بود، مورفولوژی صفر و با رعایت نکاتی که گفتم مورفو یک شد و تحرکم تا حدی بالا رفت......

من قبلا هم عرق کاسنی و شاتره به همسرم دادم هم یخ گذاشتیم هم کندر خورد و هم گوشت شتر و ۴ مغز و عسل و ...

عزیزم تاثیرات ناچیزه اما برا کسایی مثل من که دیگه دکتر پیشنهاد اهدایی داده بود همون جزئی معجزه کرد.......

برا ما مورفو صفر شده بود برگشت به یک....

..

تحرک آ صفر شده بود که به ۵ رسید.....

الان هردو ورزش می کنیم و سبزیجات و سالاد میخوریم و در حال کاهش وزنیم دیگه بقیه اش توکل بخدا

عزیزم برا همسرت ورزش خیلی خوب نیست......

هوبه وزن کم کنه اما ورزش خضوصا ورزش سنگین براش خوب نیست.....

امروز ساعت ٥ يهو گفتم اين اخرين زنگ ميزنم ببينم چي ميشه يهو در كمال ناباوري يه اقايي جواب داد گفتم لطفا وصل كنيد توضيحات با خانمه صحبت كردم شرايطمو گفتم گفت اشكال نداره مهم نيس كه پريود باشي يا نه همون تاريخ كه گفتن بيا 😜

مامانی جون شرایطمون شبیه همه. منم سه شنبه دیفرلین زدم. شما هم انتقال فریز داری؟ بار چندمتونه و...من ...

اره انتقال فريز دارم اولين بار فريز انتقال ميدم اما قبلا يبار ميكرو كردم منفي شدم 

تماس گرفتم مركز بعد از يه هفته امروز جواب دادن چون واسه ١٦ بهم وقت سونو دادن كه هفته ديگه ميشه ٩ سيكلم

سلام روزبخير انشاالله بحق اين روز عزيز همه ارزومندا حاجت روا بشن

من امروز روز ٥انتقالمه و فقط كمي درد هاي زير شكم دارم 

جالبه كه باهربار انتقال علائمم متفاوته 

اينبار ٤جنين و اي وي اي جي و لنفو و پرد دداشتم

به مثبت و منفي نتيجه كمتر فكر ميكنم ولي ارزو دارم اين دفعه اخر باشه

نه جون رفتن دارم نه هزينه 

دوستان گلم و ماماناي مهربون من رو خيلي دعا كنيد 😔🙏🏻

عزیزم برا ماها ۳ درصد نرمال درصد خوبیه...... خیلیا با یه درصد حتی کمتر هم جواب گرفتن......

سلام عزیزم ممنون از امید دادنت ...آخه شاید سوالهای من پیش و پا افتاده باشه اما خوب تجربه ای ندارم که ازش استفاده کنم و هرچی به نظرم میاد میام و از دوستان کمک  میگیرم .... یک دنیا ممنون

""خدایا میدانم که میدانی ........................پس هزاران مرتبه شکر که میدانی""