2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684627 پست
ستایش جون احتمال فریز رو بیشتر می ده یا می خواد به رحمت استراحت بده؟

عزیزم مزیت انتقال فریز به همون استراحت رحم و برگشتن هورمونا به روال عادیه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون ی سوال دارم گلم. خاطرت باسه سری پیش اولین بتای من ۷۰ بود تا ۲۸۰ بالا رفت و بین ۴و۵ هفته رشد جنین متوقف شد.بگذریم که سری پیش خیلی ترس هایپری و... داشتم. نمونه رو بردم آزمایشگاه چیزی از توش در نیومد. کاریوتایپ هم دادیم مشکلی تو کاریو تایپ نداشتیم. باز اگر خاطرت باشه سری پیش سینافکت و گونادوپرین داشتم. و پردنیزولون. آزمایشهام سی دی مارکر ۱۹ بالا بود و آنتی تی پی او. همسرم مورفولوژی ۵ داشت که رفت پیش جنتی و یکی دوماه قبل میکرو ال کارنتین و یخ استفاده کرد. شکست کروموزومش هم ۳۳ بود. که تا ۱۵ نرمال بود تا ۳۰ مرزی .  

حالا سوال اصلی ام. الان هیسترو خراش آندومتر انجام دادم گفتن ی مقدار شانس رو بالا می بره. پردنیزولون دارم می خورم طبق دستور. ط ر ا زی گفته سرم آی وی آی جی هم بهم خواهد داد . ی  آمپول هم گفت تو بیمارستان تو رحمت تزریق می کنم‌ یعنی می پاشه. یعنی سعی می کنه این دفعه زو بدن من‌خیلی کار کنه.‌ من چطور از سلامت جنین هام مطمین شم؟ شما توصیه ای نداری؟ ی بار دکتر بیمارستان بود زنگ زدم شماره کارت جنین دادم گفت کیفیتش خوبه. کیفیت یعنی گرید a وb و..... ؟ آزمایشی هست رو جنین ها انجام بدم؟ گرچه سیکلم هم‌شروع شده دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.داروهایی که واسه میکرو میدن چیه.ازهرکی سوال کردم اکثرا میگن بخاطراین دارو هاکه مصرف کردی ...

خب داروهایی که من استفاده کردم اول به مدت سه روز چندتا قرص بود، بعد آمپولها شروع شد دوتا توی بازو یکی دور ناف تا فکر کنم ده روز، هر بار بین مصرف داروها و تزریق آمپولها چند روز یبار باید بری سونو که فولیکولها رو چک کنن و بگن لازمه بازم آمپول بزنی یا نه، کلن از دوم پریودی تا معمولن روز چارده یا شونزده طول میکشه، بعد فولیکولها که اندازشون خوب و مناسب بود hcg میزنی که تخمکهات آزاد بشن و بری برای پانکچر یا همون تخمک گیری،،، خلاصه که داروها برای آماده سازی تخمکها و رحم هستن

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
ستایش جون احتمال فریز رو بیشتر می ده یا می خواد به رحمت استراحت بده؟

مرمر جون دکتر گفتن شانس جنین فریز بیشتره و بهتر نتیجه میده، همونطور ک آنا جون گفتن علتشم ب خاطر اینه ک بعد از اونهمه امپول تحریک تخمک یه استراحتی ب رحمت و بدنت داده میشه و شرایطت ب روال طبیعی برمیگرده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ستایش جون ان شاللهکلی جنین تپل مپل برات تشکیل بشه ، پانکچرر جدید ان شالهه برات خوب باشه چون گاه ...

سلام عزیزم،ممنونم از دعای قشنگت، افسون جون من هر بار برا انتقال پانکچر شدم چون جنینام تعدادشون کم بوده و به فریز نمیرسیدن و چهار انتقال قبلیم هم جنینام فرش بود دیگه اینبار  دکتر گفت فریز میکنیم چون شانسش بیشتره،توکل ب خدا

عزیزم اتفاقا معمولا تعداد هاش سی جی دو تاست مگه اینکه ریسک هایپری باشه یکی بزنی......... وقتی بخوان ...

آنا جون ب نظرت ب بازو بزنم امپولارو یا ب شکم؟

تو این مدت سعی کردم گوشت گوسفندو تخم مرغ زیاد بخورم، آبم ک زیاد میخورم امید ب خدا

سلام به همه 

سوگل جون خوشحالم دیدمت واز همه مهمتر اینکه وارد سیکل شدی 

ان شالله این دفعه مامانی واون روزای تلخ گذشته فراموش بشه ..

کیمیا جون متاسفم عزیزم 

اگه خدایی نکرده تشخیص دکتر درست بود 

هر چه زودتر پیگیریهای لازم رو بکن ومرتب زیر نظر باش تا درمان راحتتری داشته باشی !

اتریسا جان بیا یه خبر از خودت بده دوستم 

ستایش جون چه خوب

نمیدونستم  جنین فریز شانسش میتونه بیشتر باشه 

ان شالله این دفعه +بشی عزیزم

مرسي انا جون از جوابت.. والا پر پر جون استرسم از اينه که بهم بگه فقط باید پی جی دی کنی وهی پی جدی کنم وهمش جنین ناقص باشه... یا اینکه بگن تخمکت معیوب... یا جنین اهدایی... درمورد اپکا هم آخه شنیدم رزاق قبول نداره این آزمایش رو در صورتی که خیلی ها مشکل شون همبن اپکا بوده وبعد درمان بعد چند سال فهمیدن... کلا استرس دارم. چکار کنم. واينک نکنه باز رحمم باید عمل کنم چرا آصف جاه کامل برام سپت وم بر نداشت..... کی چهاردهم ميشه برم دکتر 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم به سلامتی ... وقتی پی جی دی میکنی بهت میگن امیدی به این جنین هست یا نه یعنی سالم یا نه بنابرای ...

ممنون لیلا جونم که جوابمو دادی نه عزیزم دختر دارم حالا برا جنسیت پسر. اقدام کردم

لیلاجون بخش جنین شناسی بیمارستان زنگ زدم گفتن ده تا جنین تشکیل شده که فقط هفت تاش خوبه البته تعیین جنسیت نشده یعنی شما میگی بعد. از اینکه تعیین جنسیت کنن تازه معلوم میشه چندتاش بازم مناسبه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

دکتر. عارفی به منم گفت میخوای جنیناتو فریز کنم؟منم گفتم نمیدونم دکتر. هرچی صلاح میدونید. گفت چون فریز احتمال انتقال و بالا میبره پس فریز. میکنم تو نت هم خیلی در. این مورد نوشته بود

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

دوستان به نظرتون من که یک ماه دیگه تقریبا انتقال دارم چندسالم هست ورزش نکردم تردمیلو شروع کنم یا نه 😊