2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
راستي انا جون و ليلا جون من رفتم با دكتر زرناني ويزيت شدم ايشون گفتن بهتره اسپرين و ويتامين از دو ما ...

مامی جان با اجازت من در مورد سوالت یه تحقیقی میکنم بهت خبر میدم ... البته من این داروها رو استفاده نکردم ولی آنا جون خوب میدونن و توضیح هم دادن من میخوام در مورد حرف دکترت تحقیق کنم .... یکی دو روز دیگه ... پس فردا امتحان بسیااااار سختی دارم از استرس اینجام یکی نیست بگه برو سر درست   

سلام دوستاي عزيزم من يادمه اون موقع كه براي انتقال استراديول ميخوردك از روز دوم يا سوم بعد از مصرف ...

راستش  من یادم نیست ... ولی برای شخص خود من تاثیری نداشت .... در ضمن ببین تعداد روزای خونریزیت چقدره.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامی جان با اجازت من در مورد سوالت یه تحقیقی میکنم بهت خبر میدم ... البته من این داروها رو استفاده ن ...

لیلا جوووووووون برو سر درست ، فعلا اینجا امن و امانه 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان. خوبيد. بچه ها من ده روز دیگ نوبت دکتر رزاقی دارم ومیرم ولی الان ديگه تحمل ندارم. خیلی نگران هستم. همش فکرم مشغوله. میترسم دکتر همه آزمایشات لازم رو ننویسه واسه سقط هام.واینکه همسرم هم ميره پیش جنتی.... خیلی فکرم مشغوله میترسم دکتر رزاقی آزمایش اپکا... ننویسه بعد بهش بگم بنویس ناراحت شه و ننویسه بعد دوسال باز برگردم سر این نقطه.... خدا کاش این دوران هم تمام شه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها به نظرتون من که يه بارداری پوچ داشتم ویکی هم ایست قلب ذاشتم ایمنی بدنم بالاست؟ آخه من رو اخری سقط انوکسا ميزدم... واين که اگر ایمنی بالا ذارم پس جرا سرما خوردهم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام دوستان. خوبيد. بچه ها من ده روز دیگ نوبت دکتر رزاقی دارم ومیرم ولی الان ديگه تحمل ندارم. خیلی ن ...

عزیزم نترس حرفتو بزن نهایتش اینه غر میزنه دیگه که فکر نکنم همچین کاری کنه......

یه جوری باهاش حرف بزن که بدونه واقغا میخوایی جای اما و اگر نمونه و میخوایی همه چیزو بررسی کنه واست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان. خوبيد. بچه ها من ده روز دیگ نوبت دکتر رزاقی دارم ومیرم ولی الان ديگه تحمل ندارم. خیلی ن ...

سلام عزيزم منم چندروز ديگه قراره برم پيش دكتر رزاقي و آصف جاه، چرا استرس داري ؟ من هيجان دارم زودتر تكليف روشن ميشه بهتره كه، هرچي باشه ازين وضعيت بلاتكليفي در ميايم، نگران نباش ، بچه ها ميگفتن دكتر خيلي منربىن و خونسرده ، چي شد تصميم گرفتي اين اپكا رو بدي ؟

سلام دوستان من به عارفی زنگ زدم گفت داروهات قطع کن و زیر نظر متخصص باش واس خارج رحمی دیروز رفتم پیش متخصص گفت دو ردز دیگ دوباره سنو بده مطمعن بشیم که خارج رحمی و برای بارداری پوچ هم گفت کیفیت جنینات خوب نبوده ک پوچ شده دو تا جنین A و یک AB و یک c واسم انتقال داده بودن 

سلام ب همه ی دوستان خوبم، 

نازی جون ،آتریسا و‌کیمیا جون متاسفم خیلی براتون ناراحت شدم، هر بار ک یکی میگه منفی شده حس میکنم برا خودم اتفاق افتاده از خدا میخوام ب زودیه زود دل هممونه با نی نی های سالم شاد کنه

لیلا جون به امید خدا اینبار مامانی ،اونم مامان دو قلو😍

و اما خودم، چند روزه درگیر رفت و آمد ب تهرانم،وقت دکترو تجویز دارو و سونو،و اگه خدا بخواد سه شنبه پانکچر میشم التماس دعا دارم از همتون ک جنینای خوب و زیادی برام تشکیل بشه، دکتر ع ا ر ف ی گفتن ک اینبار دیگه برات فرش انتقال نمیدیم و جنیناتو فریز میکنیم،برا وقتی هم ک انتقال خواهم داشت لنفوتراپی و سرم آی وی آی جی تجویز کردن

امشبم دو تا امپول هاش سی جی دارم ک باید تزریق کنم نوشته زیر جلدی،حالا نمیدونم ب بازو بزنم بهتره یا ب شکم؟؟؟؟

و اینکه من همیشه یه دونه امپول هاش سی جی داشتم چرا اینبار دوتاش کرده؟

راستی پانکچرم روزسیزدهم سیکلمه، سری قبل پانکچرم روز ۱۸سیکلم بود،ب نظرتون اینبار تخمکام زودپز بودن؟😁

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ب همه ی دوستان خوبم،  نازی جون ،آتریسا و‌کیمیا جون متاسفم خیلی براتون ناراحت شدم، هر بار ...

سلام ستایش جون ان شاللهکلی جنین تپل مپل برات تشکیل بشه ، پانکچرر جدید ان شالهه برات خوب باشه چون گاهی وقتا کیفتیت یه دوره از جنین ها خوب نیست ولی با پانکچر جدید شرایط فرق می کنه

عارفی به منم گفت این سری برات فریز می کنیم بعد انتقال میدیم 

گفت منبعد می خوام برا همه فریز انتقال بدم بهتره

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
من اول که رفتیم دوتامون آزمایش دادیم معاینه شدیم، گفتن همسرم مشکل داره و نمونه ش ضعیفه،، طوری که میگ ...

ممنون عزیزم.داروهایی که واسه میکرو میدن چیه.ازهرکی سوال کردم اکثرا میگن بخاطراین دارو هاکه مصرف کردیم خودمون طبیعی باردار شدیم.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
سلام ب همه ی دوستان خوبم،  نازی جون ،آتریسا و‌کیمیا جون متاسفم خیلی براتون ناراحت شدم، هر بار ...

عزیزم اتفاقا معمولا تعداد هاش سی جی دو تاست مگه اینکه ریسک هایپری باشه یکی بزنی.........

وقتی بخوان تعداد خیلی بالا نره یکی تجویز میشه شاید میخواد این دفعه همه تخمکات آزاد بشن.......

پس آب و سفیده تخم مرغ رو جدی بگیر که اگه احیانا تعداد بالا رفت یه کمکی بکنه.......

خلاصه نگران نباش.......

ایشالله بهترینا منتظرته و کلی تخمک عالی خواهی داشت.......

راستی رژیم پروتئینم یادت نره.......