2777
2789

نه شوهر‌نصیبمون میشه نه حق و حقوقمون

همون ماهایی که مظلوم بودیم و نمیتونسیم حقمونو بگیریم یا از خجالت اب میشیم یه پسر بخواد بیاد جلو الان کوچیکتر من ازدواج‌کردن چه ازدواجهایی هم من چون روشو ندارم باید منتظر خواستگار بمونم

بدجوریه این نوع تربیت ادم به چیزهایی که میخواد نمیرسه حسرتی میشه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

بریم با نامحرم رل بزنیم میشم گل دار از سادگی در میایم لابد😂

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

آخه اعتماد هم نمیشه کرد

که هر پسری پیشنهاد داد عزت نفس و غرور رو خرد کنی باهاش خیابونا و کافه ها رو بگردی 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطوری هستم وخیلی جاها حقمو خوردن و بهم ظلم مردن و تو ازدواجم همینطور،شما سعی کن خودتو تغییر بدی ،با اعتماد به نفس باش ،کتاب بخون مشاوره برو بهت کمک میکنن منم خیلی دارم رو خودم کار میکنم

من 

بخدا با طرفم آنست بودم عین کف دست 

خودش میگفت تورو مثل کف دستم بلدم

ببین ن پول گرفتم ن دلم میومد ک هر روز هروز برام خرج کنه 

بخدا انقدر دلسوزش بودم

اخرش دستمزدمو داد طرف زن باز از اب دراومد

دوستم گفتااا گفت نگار این از تو رابطه نمیخواد فکر نکن پسر خوبیه جای دیگ تامین میشه من گفتم ن تو بدبینی

خدا بکشتش ک منو نابود کرد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من بخدا با طرفم آنست بودم عین کف دست خودش میگفت تورو مثل کف دستم بلدمببین ن پول گرفتم ن دلم میومد ک ...

نمیدونم 

ولی شاید هم‌همون کارهایی که اسلام گفته بکنیم برا حفاظت خودمون بهتر باشه چی بگم …

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

من سادع و صاف 

بخدا باورت نمیشه چقدر ب این متعهد بودم چقدر احمقانه زود حرفاشو باور میکردم 

سریع خرش میشدم قلبم هزار تیکه شد

دیگ ساده نیستم دیگ ب هیچ کسی اعتماد نمیکنم ب خودم قول دادم

نمیدونم ولی شاید هم‌همون کارهایی که اسلام گفته بکنیم برا حفاظت خودمون بهتر باشه چی بگم …

من کاری نکردم بخدا

برا همین میرفت با زنای دیگ 

البته ذاتش اینه من بودمم بازم بهم خیانت میکرد