2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست

سلام لطفا هر کس میدونه راهنمایی کنه روز ۱۱ سیکلم آزمایش پروژسترون دادم  روز ۱۳ هم پانکچر دارم حالا میخوام بدونم پروژسترون باید چند باشه مال من نوشته 0.684  حالا این خوبه یا بد ؟؟؟

خدایا شکرت
اسپرمش 20 میلیون بود چندماه پیش.حرکت 45درصد نرمال 40 درصدمقدار 7 سی سی

عزیزم اگه مورفولوژی نرمال ۴۰ باشه که طبیعی شانسش بالا میره آی یو آی هم جواب میده البته اگه مشکل دیگه ای نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه کیمیا و آتریسای عزیزم متاسفم.خدا آرامش به دلتون بده و ی ...

عزیزم برا من نزدیک ۱۴ شد البته بیمه تامین ۲۶۰۰ کم  کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله که همه شون خوبن...... نازی انتقالش کی هست یا بود؟

با اینکه جنینا شانسی نداشتن ولی انتقال داد که متاسفانه منفی شد ... ولی خیلی شرایط بدی نداشت خداروشکر ... فقط یکی از لوله هاش دچار عفونت شده بود که نمیدونم دیگه چیکار کرد ... امیدوارم هر جا هست حال و احوالش خوب باشه و اگر تونست یه خبری از خودش بده ... 

آنا جوون سللام عزیزم خوبی؟

ی سوال دارم ازت تو سیکل انتقال جنین فریز چه ازمایشایی خوبه انجام بدیم؟ دکترمنم همون دکتر شماست و دفعه پیش که هیچی ننوشت. ولی تا اونجایی که میدونم ال اچ استروژن باید از داد؟ میدونی چیاست دقیقا؟

سلام دوستان عزیزم این چند روز پیامهاتون میخوندم ولی حوصله نداشتم چیزی بگم واسه عزیزانی که منفی شدن خیلی خیلی ناراحت شدم فقط خدا به ما صبر بده من خودم دیدم دیگه پول ندارم برم واسه دوباره شروع کردن واسه همین رژیم گرفتم میخوام به وزن ایده آل برسم شاید حامله بشم آخه شنیدم خیلی ها وقتی لاغر کردن باردار شدن طبیعی واسم دعا کنین بتونم رژیمم ادامه بدم و زود لاغر شم و حامله بشم فعلا به این خودم امیدوار کردم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام دوستان عزیزم این چند روز پیامهاتون میخوندم ولی حوصله نداشتم چیزی بگم واسه عزیزانی که منفی شدن خ ...

سلام زندگي جون ، خوبي عزيزم ؟ خيلي هم فكر خوبي كردي خانمي ، ان شا الله كه اصلا لازم نميشه درمان رو شروع كني و طبيعي حامله ميشي و هر طور ديگه اي هم فكر كني هيچ چيزي رو اين طوري از دست نميدي ، منتظر خبرهاي خوشت هستيم دوست عزيز .

سلام به همه دوستان عزيز ، سلام اميد من عزيز ، خوبي شما خانمي ؟ خيلي وقت بود نبودي عزيزم ؟ ني ني خوبه ...

مامان سبحان عزیزم سلام دوستم. ،، تیکرت و قربون ای جااااانم:-)))))) بسلامتی انشالله پر خیر و برکت و بسلامتی بگذرونی و زایمان کنی  نازنین،،، من اتفاقن تو تیکر زدم دختر !!!!! سونو آنومالی هفته پیش بهم گفت دختر دارم:-))))))))))))))))))

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
سلام دوستان عزیزم این چند روز پیامهاتون میخوندم ولی حوصله نداشتم چیزی بگم واسه عزیزانی که منفی شدن خ ...

زندگی جون کار خوبی میکنی هیچوقت ناامید نشو از رحمت خدا... امید من هم یکی از دوستااای عزیزمونه که معجزه خدا شامل حالش شد ... و کم نبودن تو اون چند ماه که طبیعی باردار شدن بهار ... حنا گلی ... همه هم بعد از میکروهای منفی ... پس خدا بزرگه ... روحیه تو هم قوی کن ...ایشالله که بزودی مادر میشی..

سلام زندگي جون ، خوبي عزيزم ؟ خيلي هم فكر خوبي كردي خانمي ، ان شا الله كه اصلا لازم نميشه درمان رو ش ...

ممنون خوبم عزیزم ان شاالله گلم شماهم مواظب خودت و نی نی نانازت باش  

زندگی جون کار خوبی میکنی هیچوقت ناامید نشو از رحمت خدا... امید من هم یکی از دوستااای عزیزمونه که معج ...

مرسی عزیزدلم من امیدم به خداست ان شاالله منم مامان میشم حتما