2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
جوابم منفي شد، معلوم بود ديگه. 😞😔 اما خوب من گريه هامو كردم. الان ديگه بهترم. بازم ممنونم از دعاها ...

نازی جون عزیزم درکت می‌کنم 😔 فقط می‌تونم برات دعا کنم. امیدوارم خیلی خیلی زود نتیجه بگیری و غصه این روزها از یادت بره 🌷

سلام من امروز هیسترو و خراش آندومتر  شدم. به خودم بیام درد داره؟ چی بخورم و...

سلام عزیزم ... اگر اشتباه متوجه نشده باشم با بیهوشی انجام دادی ؟؟؟؟ نگران نباش نه درد نخواهی داشت ولی بیمارستان به من یه سری نکات رو گفتن برات میگم...

2 تا 3 روز استراحت کن یعنی تمام کاراتو انجام بده ولی به خودت فشار نیار و بار سنگین بلند نکن و خودتو خسته نکن. برای من دیواره اندومتر رو هم خراش دادن وقتی بهوش اومدم یه دردی داشتم مثل پریود و خودم قبل از اینکه دکتر بیاد به همسرم گفتم مطمینم تراشیدن یکمی دردی شبیه کرامپ پریود ولی خفیف بود... من مسکن نخواستم چون میشد راحت درد رو تحمل کرد حالا دکتر به من گفت نهایت تا 15 روز لکه بینی دارم واین روند کم میشه ولی باید حداکثر تا 15 روز تمام بشه ..در صورت مشاهده خون زیاد ببین خون زیاد یا تب بالای 38 درجه باید به اورژانس مراجعه میکردم ...در صورت درد هم گفت میتونی هر مسکنی بخوری البته گفت بهتره بروفن بخوری... روز اول خون بیشتر داشتم من اصلا استراحت نکردم حقیقت رو بخوای ولی بار سنگین بلند نکردم فاصله بیمارستان تا خونه ما پیاده 15 دقیقه است پیاده رفتیم بعد موقع برگشت همسرم گفت برم ماشین بیارم گفتم نه خوبم بریم پیاده برگشتیم...نکته مهم بلند کردن بار سنگین... ایشالله به سلامتی مامانی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه برا من اصلا جنین ندید ساک خالی و سایزش هم دوهفته کوچیکتر امیدی وجود نداره چرا اینجوری میش یعنی ج ...

عزیز دلم خیلیییییییی ناراحت شدم .... فقط ببخشید حتماااا الان پیگیر کارت باشه میدونم خیلییی ناراحتی ولی به رحمت احتیاج داری و باید مراقبش باشی پیگیری کن زودتر بدنت پاک بشه .... راستی یه شوال شما یادم دو تا زایمان داشتی و بچه هات رو از دست دادی الهی قربونت دلت برم ... مشکل ژنتیکی از طرف شماست یا همسرت و یا هر دو؟ چون میتونی قبل لقاح درخواست کنی روی تخمک آزمایش انجام بدن و تخمکی رو لقاح بدن که سالم باشه و حامل ژن معیوب نباشه ...

ليلا جون و آناجان سوال عكسي دارم، شوهرم جواب آزمايشش رو گرفت لطفاً راهنمايي كنين

پرپر عزیز دلم خداروشکر دی اف آی باید زیر 28 درصد باشه برای شما 15 درصد که نتیجه خوبه همونطور که دوقلو جان گفت ... به سلامتی اینبار مامانی ...فقط دوقلو همچین گفت اساتید اصلا یه لحظه خودمو تو کلاس دیدم که دانشجو جلوم نشستن میگن استاد تروخدا زمان امتحانو تغییر بده ما درس نخوندیم     

سلام دوستای خوبم ان شاء الله سیکل بعدیم دوباره انتقال دارم. چه کارایی انجام بدم تا رحمم آماده بشه؟ ...

سلام آنتا جان .. به سلامتی ایشالله که جشن مادر شدنت ... عزیزم آب زیاد بخور ... پیاده روی روزانه یادت نره و روزانه حتما گوجه فرنگی بخور برای ضخامت اندومتر خیلی خوبه ... مامان سبحان جونم پست رو دیدی یه توضیح دوباره میشه بدی ؟؟ رژیم غذاییت رو خیلی یهو تغییر نده اصلا خوب نیست فقط خب سعی کن فست فود و سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه و شیرینی و قند و شکر و نمک رو خیلیییی کم مصرف کنی... ولی آب و پباده روی روزانه حتماااا انجام بده ... ایشالله که مامانی.

پرپر عزیز دلم خداروشکر دی اف آی باید زیر 28 درصد باشه برای شما 15 درصد که نتیجه خوبه همونطور که دوقل ...

مرسي خدارو شكر واقعا، دارم به روزايي نزديك ميشم كه بايد مراحل مهم رو يكي يكي طي كنم، هر روز يه هيجان تازه، استرس ندارم و خودمو سپردم به زمان ببينم چي قراره بشه، بالاخره هر دردي يه درموني داره...

من كه خيييلي بهتون وابسته ام خدايي چون هيچي از اين جور مسائل نميدونستم و قشششنگ به شما تكيه دادم هرچي شد همينجا ميپرسم و تكليفو روشن ميكنم، خيالم راحت ميشه، حلاااال كنيد 

استاد بزرگ آناجونه شما هم استاد ننه سه قلوووها 😬😍

خيلي ممنونم بچه ها، من راستش ديشب كه فكر كردم با خودم ديدم جواب از اول معلوم بود و من فقط شانسم رو امتحان كردم. حالا يك كم كه جمع جور شدم باز شروع ميكنم ولي اينبار حتما با پي جي اس و شايد ساروگيت بگيرم. اميد به خدا. ببينم چي ميشه.

پر پر جون خدا رو شكر خوبه از شوهرت .

كيميا عزيزم متاسف شدم، 😞 داروها رو حتما قطع كن. پيگيري كن خارج رحمي رو . انشالله كه نيست ولي براي اينكه خداي نكرده مشكلي پيش نياد حتما پيگير باش.

من تاكيد ميكنم داروها رو قطع كني، ميدونم ادم هميشه دنبال روزنه اميد ميگرده ولي ادامه دادن دارو كار خيلي اشتباهيه الان.

خدا به هممون كمك كنه.

بازم ممنونم بچه ها از دلداريتون🙏

سلام ب نظرتون من داروهام قطع کنم یا ادامه بدم نتونستم عارفی را پیدا کنم

نه اصلا قطع نكن

مجدد بايد سونوت تكرار شه

پيش خودش سونو نرفتي؟ شهرستاني؟ 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام بچه ها...خوبین??میگم کسی براعفونت پیازدرمانی میدونه جواب میده یانه??باداروشیمیایی ک برطرف میشه بازبرمیگرده تاقط کردی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بارداري كه كيسه خالي باشه با اوني كه جنين باشه ولي ضربان قلب نداشته باشه فرق ميكنه. 

واجبه اگر دكتر توصيه كرده دارو قطع بشه و مشكوك به خارج از رحمي هم هست دارو قطع بشه. 

نه اصفهان سنو رفتم ولی ب نظر خودم ساک باید ۷ هفته نشون نیداد ۴ هفته نشون داده امیدی نیست

كيميا جون، خيلي ناراحتم برات. اميدوارم خدا خودش به داد دلمون برسه. اين سختيها بگذره.