2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان عزیزم. من دو هفته پیش میکرو کردم و امروز روز آزمایشم بود. خدا رو شکر مثبت شد و عددش ۳۹۵. ...

مبارك باشه خانمي بهت تبريك ميگم اصلا بخودت استرس نده انشااله كه چيزي نيست حتما بادكترت مشورت كن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم. من دو هفته پیش میکرو کردم و امروز روز آزمایشم بود. خدا رو شکر مثبت شد و عددش ۳۹۵. ...

تبریک میگم عزیزم.... اگر دوست داشتی و هر وقت تونستی سر فرصت از درمانت برامون بگی ممنونت میشم. ایشالله نه ماه بارداری راحت و با یه زایمان راحت و آسون بیاد بغلت .

سلام به همه دوستان خوبم  من كه هنوز منتظرم پريود بشم كه بتونم بعدازيك ماه استراحت برم واسه مرح ...

سلام سیندرلا جون... آخی عزیزم شوهر منم الان سالهاست که هر ماه پریود میشم میگه نکنه تو از اون مدلای خاصی هستی که تو بارداری پریود میشن...انقدر دلم براش میسوزه .ایشالله اینبار نتیجه میگیری عزیزم.

سلام ميخواستم بگم منم پريود شدم البته خيالم راحت شد چون وقتي جواب ازمايش منفي شد گفتم خداكنه هرچي زودتر بياد كه بتونم واسه سيكل بعد برنامه ريزي كنم همش ميترسيدم كه يه وقت تبديل به كيست نشده باشه

سلام سیندرلا جون... آخی عزیزم شوهر منم الان سالهاست که هر ماه پریود میشم میگه نکنه تو از اون مدلای خ ...

انشااله كه شما هم هرچي زودتر نتيجه بگير تا دل خودت وهمسرت شادشاد بشه اميدوارم به حق شش گوشه خاك  امام حسين اين دفعه دامنت سبز بشه گلم 

سلام دوستان عزيزم... من الان ده روزه از پانكچرم گذشته . هايپر شده بودم... همچنان درد زير شكمم هست... ...

عزیزم احتمال داره شروع پریودی باشه باید منتظر بمونی ببینی ادامه داره یا نه.......

راستی یه چیزی بودن از دوستانی که هایپر شدن و بعدش قبل انتقال طبیعی باردار شدن.......

پس اقدام طبیعی یادت نره شاید اصلا دیگه نیازی به انتقال جنین نداشته باشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای عزیزم و انا جون عزیزم

فارا جان تبریک. اگه اومدی تل گرام . بیا کانال مامانای موفق میکرویی و اگه دوست داشتی تجربیات میکروت رو بذار

کانال تل گرام «مامانای موفق میکرویی» : telegram.me/mamanayemovafagh 

وای دوستانم چقدر شماها خوبید 😍 کلی امیدوارم کردید. ممنونم از تبریکهاتون و مهربونی هاتون. خودم هنوز باورم نمیشه. دیروز کاملا ناامید بودم. خلقت انسان خودش یه معجزه است. اما شاد شدن دل ماهایی که تو بیم و امید دست و پا می‌زنیم یه معجزه دیگه است. امیدوارم خدا برای همه این معجزه رو پیش بیاره.

خدا رو شکر امروز خونریزی‌م کم شده. دیشب علاوه بر آمپولهای پروژسترون که هر روز میزنم شیاف سایکوژست هم گذاشتم.

من ۳۴ سالمه و سالهای ساله ازدواج کردم! خودم کمی تنبلی تخمدان دارم. اما مشکل اصلی تعداد کم اسپرم شوهرم هست. بهمن ۹۵ برای بار اول رفتم سراغ میکرو. همون ماه پانکچر کردم و ۱۷ تا تخمک داشتم. ۷ تا جنین تشکیل شد که ۴ تاش موند. ۲ تاشو انتقال دادم و ۲ تاش فریز. متاسفانه انتقالم با وجود دو هفته استراحت منفی شد. دیگه بعد از بازسازی روحی خودم این ماه جنین های فریزم رو انتقال دادم. تا روز ۱۲ انتقال همه چیز خوب بود. اما روز ۱۲ خونریزی کردم. زنگ زدم بیمارستان عرفان که میکرو کرده بودم گفتن شیاف سایکلوژست بذارم. دیگه کاملا ناامید بودم. تا دیروز که روز آزمایشم بود. اولش تلفنی گفت مثبت شده و عددش ۳۶۵ هست. از خوشحالی فقط گریه میکردم. بعد دوباره زنگ زدن گفتن نمونه لیز بوده که نمیدونم یعنی چی و دوباره بیا آزمایش بده. دوباره رفتم و این بار خدا رو شکر شده بود ۳۹۵. اما شب اومدم خونه و دوباره خونریزی کردم! خیلی ترسیده بودم. شوهرم رو فرستادم رفت بیبی چک خرید. دیشب و امروز استفاده کردم. امروز از دیشب زودتر جواب داد و پررنگ تر شد. همین برام نشونه خوبیه. فردا هم ایشالا دوباره میرم آزمایش میدم و شنبه هم میرم دکتر.

وای دوستانم چقدر شماها خوبید 😍 کلی امیدوارم کردید. ممنونم از تبریکهاتون و مهربونی هاتون. خودم هنوز ...

مبارکت باشه فارا جان التماس دعا

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
وای دوستانم چقدر شماها خوبید کلی امیدوارم کردید. ممنونم از تبریکهاتون و مهربونی هاتون. خودم ه ...

فارا جان عزیزم خیلی برات خوشحالم... این تاپیک همه مهربونن ... منم دقیقا همین حس تورو داشتم پریروز که میخواستم برم هیسترو کنم اومدم دیدم همه کلی برام دعا کردن نگران حالم بودن واقعا باورت نمیشه اشک تو چشام جمع شد پیامای بچه ها رو دیدم.... خیلیییییی مبارکت باشه و مرسی که توضیح دادی ... فقط نگران خونریزی نباش چون انگار تو بارداری ماها خونریزی خیلی مساله طبیعی .... استراحت کن خودتو اصلا خسته نکن... مارو هم بی خبر نذار از حالت عزیزم.تیکر بارداری یادت نره