مامانای موفق میکرویی:
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان بهار :
👈بیمارستان یا مرکز درمانی: گاندی
👈دکتر معالج: دکتر فرزانه چوبساز
👈سن زن:28
👈مشکل زن: ضعیفی تخمدان و پلی کیستیک
👈مشکل مرد: سالم
👈سابقه قبلی درمان: 6 سال داروهای تقویتی فولیکول...یکبار ای یو ای ناموفق و بلاخره میکرو.سه بار انتقال.اولی مثبت ولی سقط شد. دومی انتقال منفی، اخری مثبت
👈مدت ناباروری:7سال
👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل:سینال اف..گونال اف..ستروتاید.اپتی وومن
👈پانکچر روز چندم پریودی: تیر95 انجام دادم.و روز 14 پریود
👈فاصله پانکچر و آی وی اف:چون فریز داشتم ، سه بار انتقال دادم..فواصل معینی نداره
👈تعداد فولیکول: 27
👈تعداد تخمک:27
👈تعداد جنین: 15
👈تعداد جنین انتقال داده شده:هر سه انتقال 3 تا جنین.
👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال:_
👈داروهای مصرفی بعد از عمل:پروژسترون روزی دوتا..استرادیول.آ.اس.آ..ب کپملکس..فولیک اسید..ژل استروجل
👈تعداد دفعات آی وی اف :3بار
👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله
👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خیر
👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز 14..213
👈آزمایش دوم روز چندم انتقال میزان بتا: روز 17..500
👈مراقبت های بعد از انتقال:دوروز تهران موندم..بعد9ساعت توراه بودم..و کلا استراحت بودم..
👈تغذیه قبل از انتقال: تا جایی ممکن گرمی جات..و تا تونستم پیاده رویی داشتم..شب قبل از انتقال نشاسته و شیرسویا خوردم تا سه روز
👈تغذیه بعد از انتقال: خیلی کم سردی جات و معمولی رعایت کردم
👈تعداد نی نی تو دل مامان: یه دونه❤
👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: 20 انتقال..و 32 انتقال قلب کوچولوش هم دیده شد.خداروشکر
👈داروهای مکمل و تقویتی: فولیک اسید و ب کمپلکس
👈 هزینه ها: 6سال خیلیییی هزینه کردم..ولی برای میکرو چون سه بار انتقال دادم..حدودا نزدیک 8 رسید
👈 توضیحات لازم: انتقال اولم..حامله شدم..و 6هفته سقط شد.سری دوم که انتقال منفی شدم تمام علایمم مث بارداری قبلم بود.و کلی امیدوار بودم ولی نشد..اینبار هیچ علایمی نداشتم و خودمو زدم به بیخیالی..سپردم به خدا..خداروشکر مثبت شدم.و بنظرم فرقی نداره به امیدواری و استرس..اگه خدا بخواد در هر صورت میده..و خیالتم راحت باشه..خدا نخواد نمیشه...پس بیخیال باشید.
و ممنونم از ادمین های گروه بخاطر وجود این کانال..به من خیلی کمک کرد و استفاده کردم..و همیشه دوست داشتم بیام اینجا تجربیاتمو بنویسم..ممنونم از کانالتون..ممنونم
👈زمان تولد نی نی انشالله بسلامتی:اسفند ۹۶
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:
@rz_dy