2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

atrisaدیدی چه خبر بود...نبودی دیگه ...بچه ها من این استیکر ت ل گ ر ام رو خیلی دوست دارم...جسارت نشه به کسی فقط وقتی هی یه چیزی میگم به داداشم ولی حرف خودشو میزنه اینو براش میزارم کلی میخندیم فقط خواستم یکم بخندیم و شاد باشیم...  

اوه اوه چه خبره اینجاااا😑😑نااازی جووون آخه چرا بی بی چک؟؟؟ دیگه لیلااا جونم وارد عمل شد با خشااانت ...

آتریسا جون واقعا بدتررررین بخش درمان ما همین چند روز تا آزمایش بتا ست با برزخ فرقی نداره واقعآ...یعنی استرس این چند روز وحشتناک ..ولی دیگه چاره چیه جز صبر کردن و امیدوار بودن تا دم آخر... ایشالله جشن مادرشدنتون الهی آمین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم. من دو هفته پیش میکرو کردم و امروز روز آزمایشم بود. خدا رو شکر مثبت شد و عددش ۳۹۵. دکترم گفت شنبه برم پیشش. اما امشب شروع کردم به لکه بینی قهوه ای. شیاف هم گذاشتم اما هنوز ادامه داره. دلم هم درد می‌کنه. به نظرتون می‌تونه طبیعی باشه؟

سلام دوستان یه سوال دارم اینای که جوابشون مثبت شده همه ترشح دارشتن,اخه من روز سیزدهم هستم ندارم ,شوه ...

عزیزم من داشتم اما یادمه بعضی مامانا بودن نداشتن حتی بعضیام بودن ترشح داشتن ولی منفی شدن.......

ترشح به میزان استروژن فکر کنم بستگی داره پس چون معمولا استرادیول داریم نمیشه دقیق گفت چی به چیه.......

پس فکرتو درگیرش نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بيايد بگيد كيا بتاشون روز ازمايش زير صد بوده؟ ازمايشتون چند روز بعد از انتقال بوده؟!

نازی به این کانال سر بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامانای موفق میکرویی:

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان بهار :

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: گاندی

👈دکتر معالج: دکتر فرزانه چوبساز

👈سن زن:28

👈مشکل زن: ضعیفی تخمدان و پلی کیستیک

👈مشکل مرد: سالم

👈سابقه قبلی درمان: 6 سال داروهای تقویتی فولیکول...یکبار ای یو ای ناموفق و بلاخره میکرو.سه بار انتقال.اولی مثبت ولی سقط شد. دومی انتقال منفی، اخری مثبت

👈مدت ناباروری:7سال

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل:سینال اف..گونال اف..ستروتاید.اپتی وومن

👈پانکچر روز چندم پریودی: تیر95 انجام دادم.و روز 14 پریود

👈فاصله پانکچر و آی وی اف:چون فریز داشتم ، سه بار انتقال دادم..فواصل معینی نداره

👈تعداد فولیکول: 27

👈تعداد تخمک:27

👈تعداد جنین: 15

👈تعداد جنین انتقال داده شده:هر سه انتقال 3 تا جنین.

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال:_

👈داروهای مصرفی بعد از عمل:پروژسترون روزی دوتا..استرادیول.آ.اس.آ..ب کپملکس..فولیک اسید..ژل استروجل

👈تعداد دفعات آی وی اف :3بار

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خیر

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز 14..213

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال میزان بتا: روز 17..500

👈مراقبت های بعد از انتقال:دوروز تهران موندم..بعد9ساعت توراه بودم..و کلا استراحت بودم..

👈تغذیه قبل از انتقال: تا جایی ممکن گرمی جات..و تا تونستم پیاده رویی داشتم..شب قبل از انتقال نشاسته و شیرسویا خوردم تا سه روز

👈تغذیه بعد از انتقال: خیلی کم سردی جات و معمولی رعایت کردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: یه دونه❤

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: 20 انتقال..و 32 انتقال قلب کوچولوش هم دیده شد.خداروشکر

👈داروهای مکمل و تقویتی: فولیک اسید و ب کمپلکس

👈 هزینه ها: 6سال خیلیییی هزینه کردم..ولی برای میکرو چون سه بار انتقال دادم..حدودا نزدیک 8 رسید

👈 توضیحات لازم: انتقال اولم..حامله شدم..و 6هفته سقط شد.سری دوم که انتقال منفی شدم تمام علایمم مث بارداری قبلم بود.و کلی امیدوار بودم ولی نشد..اینبار هیچ علایمی نداشتم و خودمو زدم به بیخیالی..سپردم به خدا..خداروشکر مثبت شدم.و بنظرم فرقی نداره به امیدواری و استرس..اگه خدا بخواد در هر صورت میده..و خیالتم راحت باشه..خدا نخواد نمیشه...پس بیخیال باشید.

و ممنونم از ادمین های گروه بخاطر وجود این کانال..به من خیلی کمک کرد و استفاده کردم..و همیشه دوست داشتم بیام اینجا تجربیاتمو بنویسم..ممنونم از کانالتون..ممنونم

👈زمان تولد نی نی انشالله بسلامتی:اسفند ۹۶

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:

@rz_dy

ليلا جون دست ميگي، حالا من نمي خوام هي چونه بزنم ولي مامان سيحان جنينش فكر كنم سه روزه بود و روز هشت ...

نازی جون دعا به جون وروجکات بکن به خاطر اوناست الان سالمی وگرنه یه ماهیتابه وسط کلت چسبیده بوددددددددد......

نازي جون عزيزم آنا هم نياد من خودم ميام ميزنمت خانمي ، من واقعا دقيق نفهميدم اين سري جنينم چند روزه ...

منم با مامان سبحان موافقم.....

دنبال روزنه هايي از اميد ميگردم 😓😪

عزیزم روزنه هات امیدت تو دلتن دارن رشد میکنن.....

بزرگ میشن.......

جیگرررررر میشن بعدشم میپرن بغلتتتتتتتت.....

سلام دوستان عزیزم. من دو هفته پیش میکرو کردم و امروز روز آزمایشم بود. خدا رو شکر مثبت شد و عددش ۳۹۵. ...

فارا جون عزيزم مباركت باشه خانمي ، بعضي ها كلا توي بارداري هاي طبيعي هم لكه بيني دارن من سري قبل هم لكه بيني داشتم هم خونريزي اين سري هم لكه بيني نداشتم ولي تا الان ٣ بار قبل از سونوي قلب يك بار هم بعدش يك مقدار كمي خونريزي داشتم ، سري قبل خيلي استرس داشتم به خاطر خونريزيهام ولي اين سري ديگه واقعا فقط پروژسترون استفاده كردم و استراحت كردم ، واقعا فقط ان شا الله خدا خودش مواظب ني ني هامون باشه . البته حالا زنگ ميزدي به دكتر يا مركزت ميگفتي شايد لازم باشه پروژسترون رو بيشتر كني خانمي .

سلام دوستان عزیزم. من دو هفته پیش میکرو کردم و امروز روز آزمایشم بود. خدا رو شکر مثبت شد و عددش ۳۹۵. ...

عزیزم فردا اگه ادامه داشت زنگ بزن دکترت شاید برات پروژسترون اضافه کنه.......

ضمنا نگران نباش منم خونریزی داشتم اما شکر خدا به سلامتی پرنسسمو بغل کردم......

مبارکت باشه ایشالله جشن تولداشو و موفقیتاشو بگیرین.....

سلام به همه دوستان خوبم 

من كه هنوز منتظرم پريود بشم كه بتونم بعدازيك ماه استراحت برم واسه مرحله ميكرو تا ببينم خدا چي واسه ميخواد شوهرم طفلكي ميگه حالا اينقدرمنتظر نباش كه بياد شايد يكيش گرفته دلم ميسوزه