2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

البته یک بسته جنین فریز دارم ولی خدا می د.ن که صبرشو ندارم دیگه نمی کشم خیلی سخته ... نه به خاطر داروها نه به خاطر زجری که می کشی نه چون دیگه نمی تونم جواب آزمایش رو بگیرم و ببینم:

Beta HCG <0.1

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزممممممم...... خدارو شکر همه چی خوب بود...... البته به جز قضیه رگ گرفتن....... رگ گرف ...

قربون دلت برم آنای مهربونم ... انقدر ماهییی   

وااااای چقدر وحشتناک رگ ازت گرفته قشنگ درکت میکنم.الهی بگردم عزیزم... حالا باور میکنی من رگای دستم معلومه و خیلی راحت میتونن ازم رگ بگیرن قشنگ مثل لوله کشی رو کار رگام.. معلومه   ولی نمیدونم چرا واقعا بعضیا دقت ندارن یا بلد نیستن بعد جالب میگم دردم گرفت میگه نه الکی نگو داری تلقین میکنی     .... .ولی راست میگی کاش از آدم معذرت خواهی کنن حداقل میگی خب پیش میاد ولی معمولا طلبکارن و بد اخلاق... دیگه بخیر گذشت اینم انجام شد ...انگار یه باری روی دوشم بود واقعا ... ولی انقدر دستم درد میکنه و ورم کرده ... ولی میگم فدای سر بچه ام عیب نداره دست ربطی به بچه دار شدن نداره رحم مهمه   ... گفتم یکم بخندیم ...  

فدات شم آنا جون مهربون     

سلام لیلا گلی خدا را شکر که عملت به خوبی تمام شد .وای ولی چه دردی کشیدی چون منم حسابی بد رگم و همیشه ...

سلام رحمت جان ....قربونت عزیزم...

قبل عمل دکتر بهم گفت من اگر چیزی پبدا کنم همون موقع بر میدارم ... بعد گفت باید وضعیت اندومتر رو ببینم  ... کلا دکترم از قبل برام نوشته با بیوپسی از اندومتر... خداروشکر داخل رحم چیزی پبدا نکردن ولی گفت دیواره اندومتر یکمی ضخیم تر از حد معمول بود و یکم تراشید و بیوپسی کرد ... برای بررسی اینکه خدای نکرده مشکل ناجوری نباشه آخه من مامانم خدابیامرز تومور تخمدان داشت برای همین یه سری چیزا رو بیشتر بررسی میکنن..اگر مشکل خاصی نباشه انجام نمیدن چون معمولا به دلیل خونریزیهای بی دلیل از رحم یا بررسی سرطان ... یا وقتیکه توی پاپ تست چیزی پیدا کنن اینکارو انجام میدن البته سقط بی دلیل هم یکی از مواردیه که میگن بررسی کنن... کلا نگران نشو با توجه به شرایط هر فرد آزمایشهایی رو انجام میدن ممکنه برای همه نیاز نباشه عزیزم... فکرتو درگیر نکن ... مثلا برای من گفتن خراش نمیدیم.پس نگران نباش     

ليلا جون قربونت ان شاءالله هممممه چيز عالي پيش ميره واست و نتيجه هم عالي ميشه و مامان سه قلوووها ميش ...

قربونت برم پرپر جونم...

اصاااا من به خاطر تو هم که شده باید از یکی بیشتر بچه بیارم   فردا پرسیدن چرا چند قلو میگم سفارش خاله پر پر بوده   منم نتونستم نه بگم...

منتظر خبرای خوبت هستم   

شاينا جون اره خودمم، اخرين جنينهام رو انتقال دادم. منتظرم ببينم خدا برام چي ميخواد.  از همه عل ...

ان شالله این بار همه چی خوب پیش بره وهمه سختیها یادت بره ...

اصلا هم به علایم توجه نکن که علایم اگه بخاد بیاد  از هفته شش هفت به بالاست...خیلیا بی علامت بودن اما +شدن 

در موردخودم حقیقتش دکتر اصلا نرفتم که ببینم نظر دکترم چیه...از رفتن به مطب دلهره دارم ! 

فعلا که دارم به خودم  استراحت میدم که اون روزای تلخ توذهنم حداقل کمی کمرنگ بشه ...التماس دعا 

لیلا جون هیسترو تشخیصی داشتی؟چند وقت دیگه میری تو سیکل؟من هم باید هیسترو بشم  بعد برم برای شروع ...

بله عزیزم ولی با بیهوشی انجام دادن چون گفتن اگر چیزی دیدیم یه سره مشکلو حل میکنیم که دوباره کاری نشه...سیکلم قرار ماه اکتبر باشه یعنی حدود 2 ماه دیگه منتظرم بهم زنگ بزنن .پیشنهاد میکنم انجام بدی. 

من 2 بار icsi کردم هر دو بار منفی ی ی ی  الانم تقاضای نی نی دادم بهزیستی ... چه کنم؟؟ گاهی نم ...

عزیزم اگه قرار بود با دو بار انقدر کم بیاریم که بهزیستی نی نی کم میاورد.......

عزیزم آخرین راه حل اولین راه حل نیست که......

من خودم سومین بار اونم هر بار مجبور به پانکچر شدم جواب گرفتمممممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهرم تقریبا آزو هستش 99 درصد abnormal

عزیزم همسرم من بیشتر از ۹۹ درصد آبنرمال بود......

مورفولوژیش بین صفر و یک نوسان میکرد......

اما میبینی شکر خدا دیگه دخملم داره یه سالش میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همسرم من بیشتر از ۹۹ درصد آبنرمال بود...... مورفولوژیش بین صفر و یک نوسان میکرد...... اما می ...

مگه کسی که مورفولوژیش  ابنرمال باشه 99 درصد بهش می گن آزو 

من شنیدم به کسایی که اسپرم ندارن می گن آزو

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
قربون دلت برم آنای مهربونم ... انقدر ماهییی     وااااای چقدر وحشتناک رگ ازت گرفته قشنگ د ...

لیلا جون خداروشکر که عملت به خوبی پیش رفته انشااله جواب آزمایش بیوپسی هم عالیه به زودی میشی مامان لیلای عزیز😍😍

خدایا...شکرت😍