2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب باشید.
من چندوقت نبودم حدود 20-30 صفحه نخونده دارم نمی دونم چه خبرایی بود. فقط فهمیدم آزمایش زندگی عزیز منفی شده بینهایت ناراحت شدم عزیزم . انشالا پولش جور میشه و دوباره میری تو سیکل. ماها هم جور کردن این پول برامون سخته . حالا ایشالا برای شما هم جور میشه. یا اینکه طبیعی به امید خدا بچه دار میشید

دوستان میشه لطفا بگید از دکتر عارفی چطوری میشه وقت گرفت؟
چه روزایی چه ساعتهایی باید زنگ زد برای وقت گرفتن. من الان چندروزه جواب آزمایشمو گرفتم هنوز نتونستم ببرم نشون بدم

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب باشید. من چندوقت نبودم حدود 20-30 صفحه نخونده دارم نمی دونم چه خبرایی ...

سلا م ازیتا جان ، دکتر عارفی وقت اولش شش ماه یک باره  برای بار اول   شماره مطبش اینه 22359892 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آره لیلا جون، فرتیل اید بود ک برای بهبود کیفیت تخمک ب تجویز خودم گرفتم😄،البته بعد از انتقال منفیم گ ...

ستایش من عاشق اون تجویز و نسخه پیچیدناتم 😂😂😂😂 ایشالله اینبار یه قررررری بدم به تجویز خودم به افتخار مامان شدنت🚼🍼🌹❤

سلااام عزیزان مامان سبحان گلی آفرین به شماااا...بله دیگه ما فقط مهر و سر نسخه نداریمااااا وگرنه اکی ...

سلام مامان آتریسا عزییییییز، اتفاقا پروژسترون منم عضلانی ولی میشه زیرجلدی هم زد که اونا بهم گفتن زیر جلدی بزن، اگرم عضلانی بگن بازم خودم میزنم چون من از آمپول میترسم 😅😅😅 مخصوصا عضلانی اون پشته نمیبینم چیکار میکنن ترس داره😅 ولی خودم بزنم نمیترسم 😁 ، آفرین به تو مامان شجاع🌹🚼🚼🍼🍼❤👏👏👏

نه آنا جان من روز ۸ سیکلم گفته ستروتاید بزنم و روز ۹ هم برم سونو ولی گفت روز ۹ هم ستروتاید صبح بزن & ...

پس نگران نباش عزیزم طبق دستور جلو برو اگه دلت آروم نمیگیره مجدد بپرس......

ببین من تو این سه سیکلی که گذروندم فهمیدم خنگ تصورم کنن بهتر عز اینه بعدا افسوس بخورم کاش میپرسیدم......

پس بپرس ده بارم مجبور شدی بپرس بذار هر چی میگن بگن مهم اینه تو رو به نتیجه + برسونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان نوشته mutated

پس یعنی جهش یافته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناي عزيزم نميدونم چطور تشكرر كنم فدات بشم كه با اينهمه گرفتاري و كار مياي جواب ميدي ممنون از راهنما ...

فدات عزیزم.......

غزیزم من اولین سیکلم ابن سینا بود......

خوب ببین مرکز خوبیه اما من زیر نظر یه دکتر بودن رو ترجیح دادم و رفتم زیر نظر یکی از دکترای همون مرکز......

حالا به سلیقه و روحیات تو هم ربط داره.......

من دوست نداشتم گروهی روم کار کنن و با اشتباه یکی همه کار اشتباه پیش بره......

البته خوب کار گروهی یه حسنم داره اگه یکی از دکترا چیزیو که بقیه دکترا نمیبینه ببینه هم میتونه کمک کنه......

باز سبک سنگین کن......

اما سعی کن تو پیدا شدن موانع خودتم حواست جمع باشه.....

سلام عزیزان من جواب آزمایشم منفی شد دیگه هیچ پولی ندارم بخوام دوباره برم سمتش تخمک فریزم ندارم 

زندگي جون عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خانمي ، ولي توكل به خدا ان شا الله كه همه چيز برات جور ميشه و اصلا شايد معجزه خدا شامل حالت شد خانمي .

انا جون و دوستان توصیه  های غذایی برای انتقال جنین فریز چی داریم؟ تئ این ی ماهه چه چیزهایی بخور ...

عزیزم چیزیو بخور که بهت میسازه.......

با اینکه بقیه چی میخورن کاری نداشته باش.....

میوه و سبزیجات و پروتئینم بخور.....

آبم زیاد بخور....

انا جان من دوست دارم ت ل گ ر ا  مبيام ولي نميتونم  پيدات كنم همون ادرس كه كفتي رو زدم نيوم ...

عزیزم برا جوین شدن تو کانال تو سرچ microinjection رو سرچ کن میاد.......

عزیزم من نمیتونم تکی عضو کنم.....

چون دوست ندارم از یوزرم استفاده کنم.......

یوزرم حریمم خصوصی و یه جورایی خط قرمزمه......

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection