2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليلا جون امروز هيستروسكوپي داشتي، اميدوارم برات خوب پيش رفته باشه و مشكلي نبوده باشه و از خيال اين مرحله هم در اومده باشي. اميدوارم زودتر بياي از خودت خبر بدي. 😙❤️🙏 برات ارزوي سلامتي دارم.

بدو بيا كه منتظريم.

قربونت برم مهربون الهي الهي كه بارداري اروم و بي دغ دغه اي داشته باشي و اصلا ندوني تهوع چي هست ...

ماری جونم منم خیلیییی برات دعا میکنم هر چه زودتر این دوران سخت رو پشت سر بذاری ....فقط شده به قول آنا جون دماغ گیر بزنی یکمی سیرابی بدی پایین شاید بهتر بشی ... چون واقعا اثرش رو شنیدم از دوستان حالا زیاد که نمیتونی بخوری ولی همون یه کوچولو.... خدا ایشالله خواهرتم برات حفظ کنه ... دستش درد نکنه باورت میشه خیالم راحت شد گفتم خداروشکر لااقل به جز همسرت خواهرت هم هست .... 

خیلییییییییییییی ممنونم از این دعاهای خوبت عزیزم.... خیلییییی میبوسسسسسمت ....   

ليلا جون امروز هيستروسكوپي داشتي، اميدوارم برات خوب پيش رفته باشه و مشكلي نبوده باشه و از خيال اين م ...

naziجووونم .... دوشنبه هیسترو دارم .... مرسییییییییییی به یادم هستی عزیزم....   

الان شما جواب گرفتی؟دکتر شوهرم رو واسه ازمایشاتش می فرسته ارمغان،احتمالا واسه ای وی اف هم اونجا معرف ...

من جنینامو فریز کردن احتمالا نیمه اول مهر میوفته انتقالم خیلی امیدوارم ان شاءالله مثبت میشه

شوهر منم قبل اینکه بریم نوین ازمایشاشو ارمغان انجام میداد برا دکتر اورولوژژ

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶

من با نظر منتظر موافقم.... اینجا هم کلا دکتر زیاد برات توضیح نمیده ... حتی بخواد هم توضیح بده من یکی ترجیح میدم نشنوم... چون مثلا دونستن گرید جنین هیچی رو برای من حل نمیکنه تازه باعث استرس بیشتر هم میشه.... تا یه جایی دست خودم و دکتراست بقیه اش اگر خدا بخواد اون جنین به حمعیت اضافه بشه میشه وگرنه کاری از من و هیچکس دیگه ساخته نیست... امید به خدا ... ایشالله خدا برای هممون میخواد بچه سالم و صالح .. آمین

قربونت برم مهربون الهي الهي كه بارداري اروم و بي دغ دغه اي داشته باشي و اصلا ندوني تهوع چي هست 🙏🏻❤ ...

سلام عزيزمممم

الهي ... چقد سخت 

ناراحت شدم اميدوارم زود زود بهترشي و لذت ببري از بازداريت عزيزم🌺🌺🌺

من ديروز رفتم دكتر عارفي بچه ها

گفتم منفي شدم گفت اين سري چي داشتي نسبت به سري قبل كه مثبت شذه بودي

گفتم پردنيزلون و خودمم اصرار داشتم برام بنويسيذ گفت همون بوده لازم نداشتي

خلاصه گفت دوپريود دديگه شروع كن برو سيكل

برا رحم اجاره گفت حرفشم نزن اصلا فعلا نميخواي

دارو فرتيل ايت من و وومن د، كيوتيل ، اوابوست داد

داروها رو جايي پيدا نكردم

كسي ميذونه تهران از كجا بگيرم 

ماري جون يادمه شمام داشتي اينا رو 

ليلاي عزيزم اميدوازم عمل هيستروت ب خوبي انجام شدده باشه مامان مهررررربون🌺🌺🌺🌺

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه ها من کار پیدا کردم ..میخوام برم .. حالا میرم سر کار نتونستم میام بیرون ..البته چون پارت تایم خوبه دوست دارم برم ... دیگه من همه چیو قاطی کردم ببینم چی در میاد   هر چی سرگرمتر فکر و خیال کمتر ... 

سلام عزيزمممم الهي ... چقد سخت  ناراحت شدم اميدوارم زود زود بهترشي و لذت ببري از بازداريت عزي ...

afsoon جوووون خداروشکر که دکتر بهت گفت رحم خودت یه دونه است دردونه است.... خیلی خوشحال شدم.... ایشالله ایندفعه مامان میشی اون لباس بارداری خوشگلت هم تن میکنی کلی باهاش عکس یادگاری میگیری.... آمین.... دوشنبه هیسترو دارم عزیزم....

آزیتا این قرصارو داشت ... حتما پیلاتس هم برو تو این دو تا سیکل حساااابی از لجاظ رو حی به خودت برس ... اولم از امضات شروع کن دوست گلم   میخوای مامان بشی .... فکر رحم اجاره ای هم از سرت بیرون کن  

afsoon جوووون خداروشکر که دکتر بهت گفت رحم خودت یه دونه است دردونه است.... خیلی خوشحال شدم.... ایشال ...

چشششم امضامم عوض ميكنم عزيززم😍

عههه دوشنبه س به سلامتي😘

راستش پياده روي ميكنم ولي ورزش هاي ديگه نع

ميترسم تو اين دوران خودم باردار شم ورزش كنم سقط شعههه 

توهم دارم بدجور 😂😂

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آره گلم

مرسی عزیزم ولی‌خونریزی خیلی کمه میشه گفت یه ساعته خونریزی شروع شده،آخه قراره سوم پری امپولا گونالمو بزنم نمیدونم امروزو اولین روز حساب کنم یا نه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد