2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
سلام عزيزمممم الهي ... چقد سخت  ناراحت شدم اميدوارم زود زود بهترشي و لذت ببري از بازداريت عزي ...

خدارو شکر افسون جون خیلی برات خوشحال شدم، ان شالله اینبار دیگه مامانی

دکتر گفت ب خاطر پردنیزلون منفی شدی؟ مگه مشکل ایمنی نداشتی؟ وای من سرخود دو روزه دارم میخورم تازه مشکل ایمنی هم ندارم  

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ولی‌خونریزی خیلی کمه میشه گفت یه ساعته خونریزی شروع شده،آخه قراره سوم پری امپولا گونالمو ...

عزیزم من که از دکتر پرسیدم گفتش از روز لکه بینی حساب کن

واسه اطمینان از دکترت بپرس

خدارو شکر افسون جون خیلی برات خوشحال شدم، ان شالله اینبار دیگه مامانی دکتر گفت ب خاطر پردنیزلون منف ...

نگفت بخاطر اين

گف ممكنع مشكل كروموزومي گاهي بوجود بياد

ولي پردني رو من اصرار كرده بودم و اشتباه كردم گفت قطع ميكنم

من تو ازمايشاتم بيشتر مشكل انعقادي داشتم تا ايمني

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نگفت بخاطر اين گف ممكنع مشكل كروموزومي گاهي بوجود بياد ولي پردني رو من اصرار كرده بودم و اشتباه كر ...

خوب شد گفتی، دیگه نمیخورم، منم مشکل انعقادی دارم ولی مشکل ایمنی ندارم

عزیزم من که از دکتر پرسیدم گفتش از روز لکه بینی حساب کن واسه اطمینان از دکترت بپرس

اتفاقا دکترا میگن لکه بینی رو حساب نکنید، من ۶،۷ عصر پری شدم خونریزی دارم ولی کم لکه بینی نیس،دکترمم تا یکشنبه نیست، فک کنم باید امروزو حساب کنم

اتفاقا دکترا میگن لکه بینی رو حساب نکنید، من ۶،۷ عصر پری شدم خونریزی دارم ولی کم لکه بینی نیس،دکترمم ...

ستایش جون درست میگی ... از لحظه ای که خون میاد پریود حساب میشه .... لکه بینی قبلش حساب نیست... عزیزم امروز رو خون اومده حتی کم هم باشه اشکالی نداره ولی چون خون اومده روز اول حساب میشه.. بدن ماها با این داروها تغییر میکنه اشکالی نداره... یه دو سه تا پریود باید بگذرونیم بدون دارو تا بدنمون مثل اول بشه ... اصلا نگران نباش

ليلا جون همه رو به اشتباه انداختم، ببخشيد. نميدونم چرا يادم به پنجشنبه بود!  انشالله دوشنبه.&n ...

خیلی خوب بود اتفاقا...   من خودم باور کن یه تقویم گذاشتم تو آشپرخونه جلوی چشمم همه چیز رو مینویسم از این رومیزیا که ببینم یهو میبینی یادم میره آخه زیاد آدم قاط میزنه...

مرسی ازت دوست خوبم   .... خودت خوبی؟؟

ستایش جون درست میگی ... از لحظه ای که خون میاد پریود حساب میشه .... لکه بینی قبلش حساب نیست... عزیزم ...

مرسی لیلا جونم، من کلا پریودم با لکه بینی طولانی نیست،نهایتا یکی دو ساعت بعد لک، باز میشم، منتها اینسری چون عصر بود سوال پیش اومد برام،اخه سه چهارم (۳/۴)روز گذشته بود😁

چشششم امضامم عوض ميكنم عزيززم عههه دوشنبه س به سلامتي راستش پياده روي ميكنم ولي ...

چشمت سلامت عزیزم  امضای جدیدت مبارک  

آفرین که اینطوری فکر میکنی اتفاقا عااااالیه...خدارو چه دیدی ... ایشالله که طبیعی باردار میشی به امید خدا عزیزم... 

مرسی لیلا جونم، من کلا پریودم با لکه بینی طولانی نیست،نهایتا یکی دو ساعت بعد لک، باز میشم، منتها این ...

خیلی جالب گفتی ...روز اول حساب کن چون نهایتا بخوای روز سوم بری آمپول ها رو بزنی شب میزنی دیگه میشه کامل روز سوم .

سلام، من الان پری شدم امروز روز اولم حساب میشه؟

عزیزم هر ۲۴ ساعت یه روز حساب میشه یعنی تا فردا ساعت ۴:۳۰ ظهر روز اوله.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان. ماری عزیزم ومامان سبحان وکیمیا عزیز انشالله خدا به خودتون و ني نی هاتون سلامتی بده واين ماه های باقیمانده رو به خوبی خوشی بگذرونید. آنا جون مرسي که همیشه هستی. اتریسا. نازی. ليلا به امید مامان شدنتان به زودي زود..... ليلا جون چند صفحه پیش در مورد آزمایشات من نظر دادید ميشه بگي چرا باید سبزی ووووخوب بشورم البته من همیشه تمیز میشورم ولی ميخوام بدونم مگر چه چیزی تو آزمایشاتم بوده که اینطور گفتی؟ چرا گفتی سوسیس کالباس مگه چیزی نشون داده شده؟ چرا هرماه باید آزمایش بدم...؟ مرسي عزیزم ببخشید اینقدر سوال کردم آخه ميخوام بدونم که رفتم دکتر بهش بگم اطلاعاتم کامل باشه، انشالله هرجی دلت ميخواد خدای مهربون بده بهت 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .