2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

سلام به دوستان نازنینمممم

مامان سبحان جان عزیزم به سلامتی امروز خوش خبری و بهترین ضرب آهنگ دنیا رو میشنوی و ما هم شادمان میشیم..الهی آمین 🌸🌼🎀💐🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎉

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام ب همگی، امیدوارم حال همگیتون خوب باشه

تبریک میگم ب ماری جون ب خاطر صدای دلنشین قلب دوقلوهاش،دست راستت رو سر ما

مامان سبحان جون ان شاءالله تو هم صدای قلب نی نیهاتو میشنوی و ما رو با خبرش خوشحال میکنی

لیلا جون به سلامتی، خدا بهترینهارو برات رقم بزنه و عمل موفقی داشته باشی، ان شاءالله چشمای باباتم زود زود خوب میشه

کیمیا جون تبریک میگم بتات ب این خوبی بالا رفته

پرپر جون امیدوارم اینبار دیگه دو سه قلو باردار شی امید ب خدا

نازی جون خدا بهترینارو برات رقم بزنه ب خودش توکل کن

اگه کسی از قلم افتاد ببخشین دیگه حضور ذهنم در همین حده  

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون  دکتر برام تزریق نکرده بود،خودم می خواستم بهش بگم برام بنویسه که یادم رفت،فقط سرم داشت ...

مرمر جون دکتر منم عارفیه، منم میخواستم پی آر پی رو  پیشنهاد بدم برام انجام بده ولی ترسیدم بگم، از بس ک گیر داده بود ب آز شوهرم و گفت خودت مشکلی نداری، ب نظرت اینبار بهش بگم قبول میکنه؟شما انحام دادی؟

من الان تو سیکل جدید ای وی افم دارم استرادیول میخورم ک بعدش پری شدم آمپولامو شروع کنم، ۱شهریور ک میشه هفتم سیکلم وقت دکتر دارم برا سونو، میشه همونموقع برا پی آر پی بهش بگم یا دیره؟لطفا اگه کسی اطلاع داره ک چند روز قبل انتقال میشه پی آر پی کرد جواب بده ممنون میشم

آنا جون  دکتر برام تزریق نکرده بود،خودم می خواستم بهش بگم برام بنویسه که یادم رفت،فقط سرم داشت ...

مرمر جون اگه منظورتون همون امپولیه ک بعد انتقال تو بازو میزنن و خیلی هم سوزش داره تزریقش، و گفتن واسه اینه بدن جنینو پس نزنه،من داشتمش و متاسفانه منفی شدم

ازش پرسيدم گفتش نه آمپول نبود و تزريق نداشتم، بهش گفتن يه محلول هست كه واسه جنين استفاده ميشه و بي ضرره و كمك به لانه گزيني ميكنن و البته اين روشها چند مدل داره كه ظاهرا واسه دوستم ازين يكي استفاده كردن

سلام صبح بخیر  ... من امروز رفتم دکتر زرنانی وقت داشتم کلی تایم گذاشت و همه ازمایشاتم رو دید و در نهایت اینا رو  گفت :

اشکالات سیستم ایمنی رو من نمی بینم ، نیاز به پردنیزولون و ای وی آی جی نداری 

بیشتر اشکالات هورمونی  رو مطرح می بینم .. اسپرم ها هم ایراد دارن .. تنظیم سیستم ایمنی وابسته به هورموناست  این که با ای وی ای جی و پردنیزولون بدون اینکه علتی داشته باشه ، بخواییم بریم جلو مشکلی رو حل نمی کنه    

مشکل انعقادی رو هم می بینم که جهش داری ولی  خب درمانت کامل بوده سلکسان داشتی  و غیره ... 

کلا تاکید داشت که من مشکل ایمنی ندارم ... می گفت نیازی نداشت سرم بزنی و اینا ... مشکلات دیکه ای مطرح هست که باید بفهمیم چیه

خیلی سردرگم شدم

خلاصه یه ازمایش نوشت برای من و همسرم .. 

که عکسشو می زارم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

این اولی، ازمایشیه که برا همسرم نوشته ...

این دومی هم برای من نوشته، آنا جان می دونید این چه ازمایشیه ؟ دوستان دیگه هم اگه می دونن بگن  ممنون می شم 

افسون جون خودت به دکتر یادآوری کردی این آمپول روGCSF برات بزنه روز انتقال،یا خودش زد. چون من ازخیل ...

دکتر اصلا به این امپول کار نداره ، یادمه ماما ها برام نوشتن وقتی برا ای وی ف رفته بودم بهمن

یاداوری هم کردم به ماماها گفت بله برات می زنیم یعنی خودش  نظرش این بود بزنه

کیمیا جان ،طرز تزریق سلکسان رو اگر تونستی برو تو کانال آنا جون گذاشته ، ولی بعد تزریق نباید اصلا نه روش رو مالش بدی نه فشار بدی وگرنه کبود میشه، بله تو بازو هم میتونی بزنی، بتونم طرز تزریقشو پیدا کنم برات میذارم