2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
فدات بشم مامان ماری جون....... ایشالله به سلامتی بغلشون میکنی و همه سختیاش فراموشت میشه.....

قربونت برم انا جون سخت كه واقعا سخت گذشت اين مدت ديگه واقعا خسته شده بودم اما امروز بعد ده دوازده روز يه كم بهترم😘😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
آنا جووووون بعد از 8سال زندگی مشترک تازه امروز قیمه با گوشت گوسفند درست کردم.خیلی کم گوشت گوساله ...

عزیزم با پیاز بوش میره.....

ما سالهاست گوشت گوسفند میخوریم با اینکه به خیلی از لبنیاتی که گوسفندیم و بوشون حساسم اما گوشتش اذیتم نکرده یعنی بچشو حس نکردم......

عزیزم اولش سلامتی خودته من به خاطر طبع سردم مدتهاست رعایت میکنم......

خوب بچه به این مامانی از کجا میخواستی پیدا کنی نیومده به فکر سلامتیته......

قربونش بشم بذار بیاد همه دنیات میشه......

البته همه دنیاتون میشه و عزیز دردونه (های) مامان باباشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم انا جون سخت كه واقعا سخت گذشت اين مدت ديگه واقعا خسته شده بودم اما امروز بعد ده دوازده رو ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم با پیاز بوش میره..... ما سالهاست گوشت گوسفند میخوریم با اینکه به خیلی از لبنیاتی که گوسفندیم ...

مرسی خاله آنای مهربون.به دعای شما ان شاا...بیاد پیشم من مخلصشم هستم.اصلا بیادااا من زرشک پلو هم با گوشت گوسفند میخورم  

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

سلام، 😔 

بچه ها من دوشنبه انتقال دارم، گفتم كه هر دو جنين رو انتقال ميدم. اما خيلي غمگين و نا اميدم. لايه بندي رحمم گفتن خوبه ولي ميدونم كه عالي نيست. ميدونم مثل همون دفعه كه سقط كردم ميشه. 

اصلا اميد ندارم. 😔 

پرپر جون متاسف شدم ولي خوشحالم كه با انرژي دوباره داري شروع ميكني. 

مامان سبحان كاشكي من يك كم روحيه شما رو داشتم. 

عزیزم دکتر خودمون که برا دو سه روز قبل انتقال سرمو تجویز میکنه، اکثرا همین روال بود ولی اخیرا از دوس ...

آنا جونم دكتر پادمهر توي كيلينيك آندومتريوز هستن؟ ولي گفتين برم مطبشون بهتره ديگه ؟ آدرسشم داده بودين، از همونجا نوبت بگيرم واسه تشخيص آندو ؟ تصميم گرفتم تا دارم ميام با دوتا دكتر واسه آندو مشورت كنم همون دكتر پادمهر و آصف جاه و يه ويزيتم دكتر رزاقي بعدم جواب آزمايشام آماده شد ببرم پيش دكتر زرناني ؟ قبلش بدون آزمايش برم پيششون كه فايده نداره نه ؟

سلام، 😔  بچه ها من دوشنبه انتقال دارم، گفتم كه هر دو جنين رو انتقال ميدم. اما خيلي غمگين و نا ...

اين حرفا چيه ميزني ؟؟؟ حالا من خوب بود لايه بندي و كيفيت جنينا مثبت شدم ؟؟ ولي خيليا شدن توي همون مركز ديدم اينجا هم ديدم، مشتاق باش و اميدوار عزيزم من يه شخصه اميدوار بودم ته دلم  و بعد از ديدن بي بي چك منفي ديگه بيخيال شدم! روحيه تو حفظ كن لطفاً گلم

اخه پرپر جون من كه دفعه اول دومم نيست. ميدوني تا حالا چند بار اين راه رو رفتم. ميدوني چقدر سختي كشيد ...

نازی جون اینجوری بخوای بری واسه انتقال که هیچی دختر

توکل کن به خدا.کاش اول یه کم واسه بالابردن روحیه ات یه کارایی میکردی.بازم اشکال نداره.بخواد بشه میشه...تو داری تلاشتو میکنی بقیه رو بسپر به خدا.ما هم واست دعا میکنیم

چندبار انتقال دادی؟دکترت کیه؟

مهكان جون، خودمن ميدونم با اين روحيه اگر شانسي هم داشته باشم از دست ميره، روحيه ام خوب بود اما نتايج بقيه رو ميبينم و ميبينم كه شرايط من حتي ايده ال هم نيست ، نه از نظر كيفيت جنين نه از نظر رحم ديگه به چي اميدوار باشم. 

سلام به همه دوستان من نتونستم همه صفحات و بخونم چون خوندن صفحات هم حالم بد ميكنه فقط صفحه اخرو خوند ...

ماري جون خيلي خيلي تبريك ميگم عزيزم انشالله به سلامتي بغلشون كني عزيزم. خيلي به يادت بودم❤❤

اخه پرپر جون من كه دفعه اول دومم نيست. ميدوني تا حالا چند بار اين راه رو رفتم. ميدوني چقدر سختي كشيد ...

ميدونم عزيزم اين راه يه بارشم سخته چه برسه به بقيه اش... چاره چيه عزيزم ؟ توكل به خدا كن 

ميدوني توي مطب دكترم يه سري عكس از يه دوقلوي ماماني هست دكترم گفت اينا بعد از ٢ تا اي يو اي و با ٨ امين انتقال جنين به دنيا اومدن !!! ان شاءالله كه واسه ما زودي به نتيجه ميرسه ولي بدون كه پايان اين راه سخت به اميد خدا خووووشه خيلي هم خوشه

مهكان جون، خودمن ميدونم با اين روحيه اگر شانسي هم داشته باشم از دست ميره، روحيه ام خوب بود اما نتايج ...

حق داری گلم.ولی اگه خدا بخواد هر چیزی ممکن میشه.توکل به خدا

سلام دوستانم 

خوبين ان شاءالله 

كيميا جان برات خيلي خوشحالم نگران بتا هم نباش دختر فكراي مثبت كن ان شاءالله ن ماه سالم و صالح   تو آغوشت بگيريشون 

پر پر جان متاسف شدن اما خيلي اميدوار بودم ك مامان شي شايد ب خاطر اين انرژيت بود ك تو حرفات داشتي ،ان شاءالله  اينسري ك پيگيري با موفقيت سپري شه و خدا صلاح بدونه مادر شي عزيزم 

بهترينها رو برات از خدا ميخوام 

ماري جان عزيزم مباركت باشه

ان شاءالله فردا صداي قلب نازنينشون رو بشنويي و يك عمر برات مثل ساعت كار كنه