2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست

سلام الهی همه خوب و خوش باشن .

من قبلاها تو سایت بودم یتجربه تلخم داشتم. دوباره این ماه می خوام برم تو سیکل. خیلی از فضا دورم. توصیه ای بود با کمال میل پذیرا هستم تا نتیجه مثبت بگیرم. البته خودم دوسه ماهی هست تصمیم گرفته بودم. دکی ام خودش گفت این ماه

چند تا سوال سرم ای وی آی جی کی تزریق می شه؟ چون قراره داشته باشم؟ چای رو کم کنم؟ من یوگا انجام می دم به نظرتون ولش کنم؟ البته من قراره جنین فریز انتقال بدم.

دفعه پیش جنین فرش داشتم مثبت شد ولی رشدش متوقف شد تو 4 هفته. علتش هم معلوم نبود. دکترم بیشتر گفت احتمال استرس و... بوده. البته به خاطر هماتوم خونریزی داشتم و بد تر استرسی می شدم. مشکل اولیه ما هم مورفوی همسرم 5% هست. من تخمدان و رحم به ظاهر مشکل ندارم  و چند تا دکتر چک کردم راضی بودن. مشکل لوله یاهیدروسالپنکس و آندو رو رو نمی دونم دکترم میگه نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان من نتونستم همه صفحات و بخونم چون خوندن صفحات هم حالم بد ميكنه فقط صفحه اخرو خوند ...

سلام ماري جون ، خدا رو شكر كه مرخص شدي و ان شا الله كه حالت خوبه خوب ميشه و فردا صداي قلب ني ني هات رو هم ميشنوي ، حتما بيا به ما خبر بده منتظر خبرهاي خوشت هستيم . 😘😘😘😘

مرسی از توضیحات جامعت عزیزم  همسرم واریکوسلم داره ب سلامتی  لبنیات رو برا واریکوسل حذف ک ...

افسون جون لبنیات رو  به خاطر سردیش و کلا ضررهایی که داره حذف کردیم. بدن رو اسیدی می کنه و باعث پوکی استخوان و کلی مشکلات دیگه میشه.
سیگار هم همسر من به 2-3 تا رسونده که واقعا نسبت به خودش شاهکاره . کافئین هم ما قهوه و نسکافه زیاد می خوردیم اونها رو به کل حذف کردیم. چای رو ولی نمیشه کامل حذف کرد کمش کردیم. شکر و قند مصنوعی هم باعث آسیب سلولها میشه اونم تا جایی که میتونید کمتر کنید.
کلا یه چیزی هم بگم وقتی یهو خیلی تغییرات بدیم تو شیوه ی زندگیمون به نظرم آدم زود زده میشه و خسته میشه و میذاره کنار. فکر کنم آروم آروم تغییرات ایجاد کنیم بهتر باشه. هرچند طبیعیه که اگه یهو خامگیاهخوار مطلق بشیم خیلی زود جواب میگیریم. ولی من سالهای قبل چندبار امتحان کردم بیشتر از 2-3 روز نتونستم. البته تو همون 2-3 روز هم کلی اثر مثبت دیدم ازش.
به جای اون تعداد چای و سیگار ، میزان آنتی اکسیدان مصرفی رو ببرین بالا که جبران کنه . با میوه و سبزیجات تازه و رنگهای مختلفش البته. و ویتامین ث و سلن پلاس و کیوتن و ...

خدایا شکررررررر
سلام به همه دوستان من نتونستم همه صفحات و بخونم چون خوندن صفحات هم حالم بد ميكنه فقط صفحه اخرو خوند ...

ماری جون خداروشکر به خاطر دوقلوهای نازت. امیدوارم حالت زودتر خوب بشه عزیزم و لذت ببری از روزهای بارداریت

خدایا شکررررررر
چند تا سوال سرم ای وی آی جی کی تزریق می شه؟ چون قراره داشته باشم؟ چای رو کم کنم؟ من یوگا انجام می دم ...

سوگل جان یوگا خیلی عالیه چرا قطعش کنی. فقط شاید لازم باشه بعد از انتقال یه چندروز انجام ندی
منم مثل شما هفته 4 رشد جنینم متوقف شد. که با تحقیقاتی که انجام دادیم فهمیدیم دی ان ای اسپرم شوهرم مشکل داشته . اگه آزمایش DFI نداده همسرتون بدنیست که بگید دکتر بنویسه
البته توقف رشد جنین دلیلهای متفاوتی میتونه داشته باشه که ما هیچوقت نمیتونیم مطمئن بشیم دلیل اصلیش چی بوده
امیدوارم این بار نتیجه مثبت از میکروت بگیری

خدایا شکررررررر
کسی بوده مقل من بتاش دیر بره بلا ولی باردار بوده باش

عزیزم من که گفتم کلی بتای حدود صد داشتیم.......

حتی بتای ۵۰ هم داشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام عزیزم واست خیلی ناراحت شدم که بیمارستان بستری بودی ولی بعدش خوشحال شدم که مرخص شدی و حال نی نی هاتم خوبه فردام حتما صدای قلب دوتایشونو میشنوی فدات شم مواظب خودت باش منتظر خبرهای خوبت هستم گلم میشه بگی چندتا جنین انتقال داده بودی?فریز بودن? واسه منم حتما دعا کن مثبت شم این دفعه 

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

مرسي از دعاي خيرتون دوستاي مهربونم 😘😘

حتما خبر ميدم بهتون ❤️

زندگي جون من دوتا بلاست انتقال دادم انشالله شما هم به زودي خوش خبري ميدي بهمون عزيزم🙏🏻❤️بله اسفند سال گذشته فريز كردم و تير ماه انتقال دادم

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
از شنبه باز ٤٠ روزه شروع ميكنم با ورزش... توكل به خدا، دكترا هم اميدوارم بتونم راحت نوبت بگيرم و برم ...

برا ویزیت اول خیلی مهم نیست ولی دکتر زنانت اگه روزای اول تا سوم پری باشه بد نیست شرایطت هم تا حدی معلوم میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من يه هفته هست كه لرزش دست خفيف دارم نميدونم چرا اينجوري شد... قشنگ حسش ميكنم خودم 

عزیزم طبیعیه اثر داروها و فشارات روحیه که بهمون وارد میشه....

فدات بشم مامان ماری جون.......

ایشالله به سلامتی بغلشون میکنی و همه سختیاش فراموشت میشه.....

سلام الهی همه خوب و خوش باشن . من قبلاها تو سایت بودم یتجربه تلخم داشتم. دوباره این ماه می خوام برم ...

سلام عزیزم باور میکنی امروز بهت فکر میکردم.......

عزیز دلم ایشالله که دیگه داری به روزای شیرین انتظار ۹ ماهه نزدیک میشی......

مننون که اومدی و از خودت خبر دادی......

ایشالله به زودی بیایی و خبر بتای تپلتو بدی.....

چند تا سوال سرم ای وی آی جی کی تزریق می شه؟ چون قراره داشته باشم؟ چای رو کم کنم؟ من یوگا انجام می دم ...

عزیزم دکتر خودمون که برا دو سه روز قبل انتقال سرمو تجویز میکنه، اکثرا همین روال بود ولی اخیرا از دوستان پنج و ده روز قبل انتقالم سرم داشتن......

باید ببینی دکترت برات چه جوری تجویز میکنه.....

یوگا خیلیم خوبه......

چون جنین فریز داری ادامه بده تا قبل انتقال من چون پانکچر داشتم تا قبل شروع آمپولای تحریک تخمدان ادامه دادم....

چایی رو میتونی با یه چیز دیگه جایگزین بکنی من به جاش پنیرک دم میکردم میخوردم....

آنا جووووون بعد از 8سال زندگی مشترک تازه امروز قیمه با گوشت گوسفند درست کردم.خیلی کم گوشت گوساله هم ریختم که بتونم بوی گوسفندو کمتر حس کنم.خیلییییییییی بو میدههههههههههه...خداااااااااا.این بچه هنوز نیومده داریم به سازش می رقصیم.برام دعا کنین بتونم بخورم  

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.