2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
راست ميگي پر پر جون، چاره چيه. يا بايد بپذيرم كه نميشه يا اينكه قبول كنم اگر اين راه رو ميخوام ادامه ...

ان شاءالله مثبت ميشي همين بار و ميايم ميگيم ديددددي گفتيمممم، خودتو بالا نگه دار اون فسقلي ها هم جون بگيرن مامانشونو ميبينن

من همش ميگم كاش مثل خارج از كشور بود اينجا هم هر ماه ميشد انجام داد بيخودي زمان رو از دست نميدادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امشب خیلی حالم بده سر دو راهی بدی موندم پنجشنبه نوبت هسترو دارم با دکتر طرازی ولی امشب با یک خانمی که با خودم پانکچر داشت و آندومتریوز داشت تماس گرفتم رفته بود عمل کرده بود و چسبندگی ها را برداشته بود تا بعذ بره برای انتقال ولی به من هم دکتر آصف و هم پادمهر گفتند فعلا عمل نکن چون لوله هاتو بستی حالا واقعا موندم نکنه اشتباه کنم و جنین هامو از دست بدم و دوباره روز از نو خیلی سردرگم شدم فردا هم باید برم تهران برای هیسترو

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستانم  خوبين ان شاءالله  كيميا جان برات خيلي خوشحالم نگران بتا هم نباش دختر فكراي ...

عزيزم چي بگم خدا نخواست 😔 ان شاءالله يه روز زووودي همين جا هممون خوشحال و بچه بغليم

سلام دوستان امشب خیلی حالم بده سر دو راهی بدی موندم پنجشنبه نوبت هسترو دارم با دکتر طرازی ولی امشب ب ...

عزيزم ميدونم چي ميگي... من خودمم دقيقا سر همين دو راهي عمل كردن و نكردنم... بايد دكتر خوب انتخاب كنيم و بهش اعتماد كنيم چاره ي ديگه اي نداريم 

حالا غصه نخور آناجان و ليلا جون ميان راهنمايي ميكنن

سلام به همه دوستای عزیزم.... پرپر جون خیلییی ناراحت شدم ... ولی خیلی خیلی خوشحالم که داری خودتو حفظ میکنه .... مرسی ازت واقعا من کلی روحیه گرفتم ... فقط ببین منم با حرفای آنا جون موافقم ... اگر چسبندگی داشته باشی جاییکه مانع بارداری و لانه گزینی بشه بردار ولی همه دکترا به من گفتن کیست کوچیک رو دست نمیزنیم چون تاثیری توی بارداری نداره ... بعد هم کلا ممکنه تخمدان رو کلا از کار بندازه ... پس همون که آنا جونم گفتن ...اگر چسبندگی داری بردار ولی تخمدان رو دستکاری نکن .... حالا بازم هر چی متخصص ها بگن ... امید به خدا که خیر در پیش برات عزیزم و بزودی جشن مامان شدنت... 

راستی پرپر جون اینجا هم عین ایران درمان میکنن فرقی نداره .. حالا مثال خصوصی برات مثال میزنم که نوبت نداره و مثل ایران وقت میگیری میری امکان نداره هر ماه انجام بدن برات.... کلا من دیدم خانومایی که به فاصله 3 ماه پانکچر میکنن نتیجه خوبی نمیگیرن ...بیمارستان دولتی هم که یکسال و نیم تو نوبت میمونی... داروها هم همونه ... هیچ فرقی نداره ... اصلا نگران نباش خداییش ایران از لحاظ علم پزشکی پیشرفته است ولی خب همه جا هم دکتر خوب هست و هم .... 

ولی اصلا نگران نباش ..ایران خوبه ...

ماری جان ممنون از خودت خبر دادی... از بس بالا آوردی آنزیمات بالا پایین شدن ... خداروشکر که به خیر گذشت .... خیلییییییییییییییی مبارکت باشه دو تا نی نی مامانی تو راه داری.... ایشالله از این به بعد بهتر میشی...  

مامان سبحان جان تا زایمان شما دوستان ما دست به دعا هستیم .... ایشالله شماها که باردارین بچه هاتونو به سلامتی بغل کنین و ما منتظرا هم به زودی به جمعتون بپیوندیم....  

کیمیا جان مبارکت باشه ... عزیزم فکرتو درگیر نکن ... همونظور که همه بچه ها گفتن اصلا این اعداد و ارقام دلیل چیزی نیست ...بعد چرا انقدر منفی فکر میکنی فدات شم... کاری که باید میکردی و کار دکترا تموم شده از اینجا به بعد بسپار به خدا ..هی بری سرچ کنی جز اینکه خودتو اذیت کنی فایده ای نداره از این مثبت شدنت لذت ببر ...خدا بزرگه عزیزم.... آرامشتو حفظ کن عزیز دلم ... فکرای خوب بکن ... امید به خدا داشته باش الهی آمین خودش حافظ نی نی گلته...   

سلام دوستان امشب خیلی حالم بده سر دو راهی بدی موندم پنجشنبه نوبت هسترو دارم با دکتر طرازی ولی امشب ب ...

سلام خواهر گلم ... خوبی ؟؟ تروخدا خودتو نباز ... ببین منم هر جا رفتم دکترا بهم گفتن عمل نمیخواد بکنی به ضررت میشه... حتی توی پرونده نوشتن اول میکرو... حتی من داخل رحم سمت چپم اندومتریوز هست با اینحال گفتن نه در حالیکه به دوستم گفتن اول عمل... دلیل نمیشه ...هر کسی و هر بیماری شرایط خودشو داره ...اصلا خودتو با کسی مقایسه نکن ... ایشالله به سلامتی میری هیسترو و بعد هم میای اینجا خبر مامان شدنتو میدی ..چه قری بدم من اونروز ایشالله       

ماری جان ممنون از خودت خبر دادی... از بس بالا آوردی آنزیمات بالا پایین شدن ... خداروشکر که به خیر گذ ...

سلام آجی گلم خوبی عزیزم راستش خیلی استرسی شذم جدیدا با خودم فکر کردم من 2 ماه دارم پیگیری میکنم و به این نتیجه رسیدم که عمل نکنم حالا امشب به هم ریختم

آخه لیلا جان داروهای انتقال خیلی رو پیشرفت آندو اثر داره برام دعا کنید آرامش پیدا کنم حالا قضیه بچه یک طرف سلامتی خودمون هم یک طرف

لیلا جون خیلی دوست دارم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام به همه دوستای عزیزم.... پرپر جون خیلییی ناراحت شدم ... ولی خیلی خیلی خوشحالم که داری خودتو حفظ ...

عشششقم خوبي ؟ من كه دارم تمام سعيمو ميكنم كه پرانرژي بمونم كه كم نيارم، سخته ولي ما از دردامون قويتريم هميشه، شرايط هم كه واسه همه سخته، خود اين مشكل و اثرات داروها و هزينه درمان و برو بيا يه طرف ، حرف و حديث اطرافيانم يه ور... ميدونم كه ميگذره پس بهتره نذاريم ازين سختتر بشه

من تا الانم اگه دست به كيستام نزدم واسه اينه هر دكتري ديده گفته اي وي اف كن نه عمل، چون كوچيكن ولي چيزي كه هست تخمدان در حال ساخت اين نوع كيست هست! يعني مثلا ممكنه بشه دوتا توي راست !! ولي بازم ميخوام دوتا دكترخوب كه تخصصشون همين مشكل باشه ببينن نظرشونو بگن

دكتراي مركز خودمون يكيشون بهش گفتم فكر كن جاي مني الان تصميمت چي بود ؟ گفت تكرار سيكل تا نتيجه ، نميرفتم عمل، ازون يكي پرسيدم گفت بعد از نتيجه اين انتقال بهت ميگم ولي نظرم اينه ١٠ تا جنين برداريم واست و بعد پاكسازي كنيم كه توي انتقال بعدي نتيجه بگيريم... حالا برم تهران ببينم نظر اونا چيه

منتظرم مامان بشي واست سوت بلبلي بزنمممم

nazi جووووونم ....همش تو فکرت بودم ... از مسافرت اومدم قشنگ کزت بودم    ... بشور و تمیز کاری نشد اصلا بیام ... ولی همش دارم دعا میکنم .... عزیز دلم امید نداشته باشیم چیکار کنیم ...من خودم پریروز اومدم دستور غذا گذاشتم از ساعت 4 بیدار بودم انقدر دلم گرفته بود  بعد یهو به خودم اومدم گفتم خدایا من دارم برای مادر شدن تلاش میکنم .... بخدا میدونم چقدر سختی کشیدی ولی برای مامان شدن داریم تلاش میکنیم .... الان فکر کنم نی نی ها توی دلتن .... ایشالله تا نه ماه همچین بهت چسبیدن که لذت ببری... ما هم دست به دعاییم... امید داشته باش حتما مامان میشی.... آمین آمین

عشششقم خوبي ؟ من كه دارم تمام سعيمو ميكنم كه پرانرژي بمونم كه كم نيارم، سخته ولي ما از دردامون قويتر ...

پرپرررررررر خیلیییییییی از پیامات خوشم میاد سوت بلبلی و اصلا باعث میشی بخندم و شاد بشم   ... ایشالله خدا هر چه زودتر با یه نی نی ناز همه خستگیهاتو به در میکنه ... حتما نظر چند نفر رو بپرس ...بعد یه چیزی ببین ممکنه تو فاصله سیکلات بهت دارو بدن که جلوی رشد کیستتو بگیره ... ببین مثلا به من دارو دادن بعد مستقیم میرم رو ال دی اینجوری کیست متوقف میشه ... همینکارو برای نازی حون هم انجام دادن اشتباه نکنم حالا یکم متفاوت .دکتر در طول مصرف دارو برای انتقال .. تخمدانش رو به صورت استراحت برد تازه کیستش هم از بین رقته بود از کجا معلوم برای تو هم از بین نره وقتی کوچیک شده .. الهی آمین که زود همه این سختیا تموم میشه من برات قر میدم جشن مامان شدنت     

پرپرررررررر خیلیییییییی از پیامات خوشم میاد سوت بلبلی و اصلا باعث میشی بخندم و شاد بشم   ... ...

فدااااات به خدا روزي نيست كه از ته دلم واسه شما و آناجان خوبي و خوشي نخوام چون نميدونين چه كمك بزرگيه اينجا بودن توي روزايي كه واااقعا دستم به هيچ جايي بند نيست و خيلي سردرگمم

منم قرار بود دكاپپتيل بزنم و برم واسه اين كارا كه دكترم گفت با توجه به سايز تخمدان اين كار رو توصيه نميكنم ممكنه سايزش ازينم كوچيكتر بشه و يه همچين چيزي ... 

من يزدم رفتم دكتر افلاطونيان گفت سريع اي وي اف يا صبر كن طبيعي ... حالا ببينيم نظر دكتراي بعدي چيه، ان شاءالله كه خير جلو پامون قرار ميگيره

سلام خواهر گلم ... خوبی ؟؟ تروخدا خودتو نباز ... ببین منم هر جا رفتم دکترا بهم گفتن عمل نمیخواد بکنی ...

سلام آجی گلم خوبی عزیزم راستش خیلی استرسی شذم جدیدا با خودم فکر کردم من 2 ماه دارم پیگیری میکنم و به این نتیجه رسیدم که عمل نکنم حالا امشب به هم ریختم

آخه لیلا جان داروهای انتقال خیلی رو پیشرفت آندو اثر داره برام دعا کنید آرامش پیدا کنم حالا قضیه بچه یک طرف سلامتی خودمون هم یک طرف

لیلا جون خیلی دوست دارم

منم امروز بهم زنگ زدن از بیمارستان بهم گفتن 23 آگوست روز هیستروسکوپی میشه دو هفته دیگه .... روز 16 آگوست باید برم برای آزمایشهای قبل جراحی.موندم چه آزمایشی باید بدم دیگه نهایت یه نوار قلب دیگه یه جوری پرستار گفت شما تو لیست جراحی هستی انگار جراحی قلب باز دارم  زبونم لال دور از جون من     والا هزار تا آرزو دارم بچه هامو باید بزرگ کنم   .. برای من با بیهوشی انجام میدن چون دکترم گفت تا حالا زایمان نکردی...سابقه سقط داری و از طرفی یهو با بیهوشی انجام میدن که اگر موردی باشه برطرف کنن... امید به خدا