2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
۴ روزه عزیزم

پس الان ۵ هفته و یه روزه هستی با یه تلرانس یکی دو روزه البته!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يه دنيا تشكر، اگه واسه بررسي آندومتريوزم نظر خاصي دارين  ممنون ميشم بگيد، كه ببينم كلا نظر بقيه ...

عزیزم زرد پریودیت در چه حدیه؟

درد حین ن ز د ی ک ی هم داری؟

ببین مثلا من اصلا تخمدان و لوله هام درگیر نبودن......

لگنم شدیدا درگیر بود......

به نظرم عمل قبل پانکچر برا من خیلی خوب بود چون رو کیفیت تخمکامم تاثیر گذاشت اما خوب برا شما فرق داره......

به نظرم اول باید ببینی فقط محدود به تخمداناته یا نه......

راستی الان دقیق یادم نیست اما فکر کنم برا لوله ها بحث فیزیوتراپیم بود اما نمیدونم دقیقا چه مشکلیو حل میکرد حالا خواستی از دکترت یه اطلاعاتی بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجان اون دكترايي كه گفتم خوبن ؟ كه زودتر نوبت بگيرم ازشون همون دكتر رزاقي و زرناني بعد واسه سونو ...

پرپر جان خیلی متاسفم بابت جوابت ...  انقد خستم که جمله ای برای تسلی دلت ندارم ولی خداروشکر که روحیت رو حفظ کردی افرین عزیزم کاش منم اینطوری شم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ستایش جان مدل دکتر عارفی انگار همینه. من که ازش وقت گرفته بودم و می خواستم برم دوستم از قبل بهم گفته ...

آزیتا جون مرسی از راهنماییت عزیزم، والا شوهرمم راضی ب شروع سیکل نبود ولی من از خرداد ک انتقالم منفی شد خودمو ب ی تلاش دوباره امیدوار کرده بودم مطمئنم اگه بزارم برا چند ماه بعد از اینی ک الانم داغونتر میشم البته درست و منطقیش راهیه که شما و بقیه دوستان گفتید ،از طرفی شوهرم مکملهایی ک میگی رو نمیخوره و ب زور راضیش کردم فرتیل اید بخوره، ب خاطر بیماری خودش و داروهایی ک داره هرروز میخوره میترسم تغییری نکنه یا حتی بدتر بشه، راستی دو تا انتقال اولم مورفولوژیش۴درصد بود و باز منفی شدم نمیدونم چرا یه دنده بازی درمیارم و میخوام حتما دوباره انجام بدم  فقط امیدم به خداست، برام دعا کنید

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

راستی   این قضیه ماه گرفتگی تا چه حد درسته، من ک باردار نیستم ولی بیشتر از باردارا میترسم چون سیکلو شروع کردم،بهم نخندید  

دیشب یه کرمی افتاده بود ب جونم دم ب دیقه خسوفو تماشا میکردم، البته میگن اساس علمی نداره ولی این قدیمیا لامصبا هیچ حرفیو الکی نزدن ،فک کنم علم هنو اونقدی پیشرفت نکرده ک ب حرفشون برسه  

پرپر جان خیلی متاسفم بابت جوابت ...  انقد خستم که جمله ای برای تسلی دلت ندارم ولی خداروشکر که ر ...

افسون عزيزم هرچي بيشتر بهش فكر كنيم هم زمانمون رو بيخود از دست ميديم هم ضعيفتر ميشيم هم اينكه واسه ادامه هم كارمون سختتر ميشه، بهتره نذاريم شرايطمون ازين سختتر بشه

من علائم بارداری ندارم زیاد گشنم نمیشه خواب خوب ندارم بی حال نیستم تهوع ندارم ایا طبیعی

طبیعیه کیمیا جون، هنوز زوده برا این علایم حتی ممکنه همینطور بمونی، بارداری برا همه یه جور نیست ک، دلیل نمیشه نگران باشی، انقد ب خودت استرس نده خوب نیست برات

عزیزم زرد پریودیت در چه حدیه؟ درد حین ن ز د ی ک ی هم داری؟ ببین مثلا من اصلا تخمدان و لوله هام درگ ...

من اصلا درد و نشونه اي ازين بيماري ندارم، حتي درداي قبل از پريودي كه قبلاً داشتم و شديد بود و خونريزي زيادم ، با رژيم سنتي و حذف لبنيات و اين كارا خيلي خيلي خوب شد، از وقتي بيشتر گياهخواريم حتي اينجور دردامم رفته با اينكه سردي هم ميخوريم مثل ميوه و سالاد ولي درد پريودي و خونريزيمو اينا همه خوب و عادي شده و كيستامم كوچيك شده، توي عكس رنگي و سونوي هيسترو هم كه گفتن چسبندگي زيادي وجود نداره و مشكل خاصي نيست 

از بابت فوليكول و تخمكم هميشه بدون دارو مثلا ١٦ بوده با دارو هم كه ٢٠ به بالا، همسرمم مشكلي ندارن، منم و اين وضعيت

من علائم بارداری ندارم زیاد گشنم نمیشه خواب خوب ندارم بی حال نیستم تهوع ندارم ایا طبیعی

عزیزم منم نداشتم......

فقط یکم حالت تهوع داشتم که اونم به عدد بتام مرتبطه و هر چه هورمون بالاتر باشه تهوع بیشتره.....

نگران نباش کاملا طبیعیه.....