2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست

لیلا جون ممنون که اطلاعات غذایی رو برامون نوشتی حتما استفاده می کنم. چه خوبه که همسرت با گیاهخواری مشکل نداره . شوهر من می خوره ولی به عنوان وعده غذایی قبول نداره. البته راستش خودمم همینطور چون سیر نمیشیم جفتمون  شوهرم سر شکم خیلی غرغرو شده الان این مدت بهش گفتم شیرینی و قندو شکر مصرف نکنه . گوش می کنه ولی بعد چندروز یهو از کوره درمیره میگه این چه زندگیه برام درست کردی   البته خداروشکر مشکل قند و چربی نداره. ولی به خاطر DFI باید مصرف رادیکال آزاد رو به حداقل برسونیم و جاش انتی اکسیدان بالا ببریم.
قبلا ها هفته ای یه بار سبزیجات پخته درست می کردیم کلی هم دوست داریم. ولی هرروز و هروعده خیلی سخته. اما سعی می کنم وعده های بیشتری سبزیجات درست کنم. میوه رو منم مثل شما زیاد اهلش نیستم ولی تابستون هرروز یه اسموتی (بدون یخ البته) درست می کنم و باعث میشه کلی میوه به بدن برسونیم. کاهو و سالاد و این چیزا هم هرشب به مقدار زیاد مصرف میکنیم اما شام هم بعدش هست   .
ولی اون ماهیتابه بدون روغن پیشنهاد خوبی بود باید یدونه بخرم. البته روغن زیتون و روغن کنجد روی غذا منعی نداریم ولی نمیتونیم چیزی تفت بدیم یا سرخ کنیم. کلا الان که فکر می کنم زندگی سالم چقدر سخته    ولی خوشحالم که دارم براش تلاش می کنم

باز بقیه دوستان هم پیشنهاد غذای سالم هرچی به ذهنشون رسید بگن لطفا. واقعا استفاده می کنیم

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان يادمه بهم دكتر پادمهر رو معرفي كرده بودين و شمارشو دادين، اون واسه سونوي آندومتريوز بود ؟ يع ...

عزیزم پادمهر تخصصش آندومتریوزه ولی سونوهارو میفرسته پیش نصر یا ناصری.....

حالا میخوایی یه ویزیتی باهاش شو ببین نظرش چیه. فکر کنم دوشنبه ها تو کلینیک ویزیت میکنه حالا باز زنگ بزن آمار بگیر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم اگه من الان باردار باشم سن بارداریم چند من ۳۰ انتقال جنین داشتم

جنینات چند روزه بودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان يادمه بهم دكتر پادمهر رو معرفي كرده بودين و شمارشو دادين، اون واسه سونوي آندومتريوز بود ؟ يع ...

عزیزم والا من ترجیح میدم یکی دو ماه قبل شروع سیکل دیگه وارد فاز لیزر و رنگ و..... نشم به شمام توصیه میکنم احتیاطا لااقل یکی دو ماه قبل شروع دیگه سراغ همچین کارایی نرین. شاید بگن موردی نداره اما من شخصا ریسک نمیکنم.....

آناجان اون دكترايي كه گفتم خوبن ؟ كه زودتر نوبت بگيرم ازشون همون دكتر رزاقي و زرناني بعد واسه سونو ...

آره هر دوشون عالین......

پادمهر هم ویزیتت میکنه هم میتونه عمل کنه احتمالا اونم نظرش به این باشه فعلا عمل نکنی حالا باهاش مشورت کن......

جدیدا یکی از دوستامون باهاش عمل کرده حالا نظر خاصی راجبش داشت میاد میگه.....

میگم اگه من الان باردار باشم سن بارداریم چند من ۳۰ انتقال جنین داشتم

عزیزم ۲ هفته قبل انتقال+۲هفته و ۴ روز بعد انتقالت+سن جنین میشه تقریبا سن بارداریت......

با فرض جنین سه روزه میشه:

۵ هفته!!!!!

ضمنا مقدار بتا ربطی به سن بارداری یا لانه گدینی نداره چون بعضیا کلا با بتای پایین باردارن و بعضیا بتاشون بالاست.......

مثلا یکی از دوستامون بتاش ۲۰۰ و خورده ای بود مال من ۶۰۰ به فاصله یه ماه از هم انتقال داشتیم و سن وروجکامونم همون یه ماه فاصله رو داره.....

بعضیا بتای بالا دارن بعضیا پایین فکرتو درگیر اعداد و ارقام نکن و از بارداریت لذت ببر!!!!!

عزیزم والا من ترجیح میدم یکی دو ماه قبل شروع سیکل دیگه وارد فاز لیزر و رنگ و..... نشم به شمام توصیه ...

يه دنيا تشكر، اگه واسه بررسي آندومتريوزم نظر خاصي دارين  ممنون ميشم بگيد، كه ببينم كلا نظر بقيه چيه درباره اين كوفتي

متاسفانه تخمدانام درگيرن با اينكه سايز كيستم از ٤ به ١/٥ رسيده و توي هيسترو سرپايي كه انجام دادم گفت ...

عزیزم اگه به تخمانات محدوده پس صلاح نیست قبلش دست بزنن اما اگه جاهای دیگه درگیره شاید بد نباشه قبلش به غیر تخمدانت بقیه قسمتها عمل بشن.......

عزیزم الان با حرفهای ما نمیشه چیزی گفت......

به نظرم اول باید بری ببینی نظر متخصصش چیه مثلا همین پادمهر به من گفت باید اول عمل کنی به بعضیام گفته نباید دست بزنی......

متاسفانه تخمدانام درگيرن با اينكه سايز كيستم از ٤ به ١/٥ رسيده و توي هيسترو سرپايي كه انجام دادم گفت ...

عزیزم بحث هیدروسالپینکسم حتما بررسی کن!!!!!

ستایش جان مدل دکتر عارفی انگار همینه. من که ازش وقت گرفته بودم و می خواستم برم دوستم از قبل بهم گفته ...

ازیتا جان از صحبتات استفاده کردم ، منم موافق اینم که همه چی بررسی بشه و بعد شروع کنیم ... با اینکه هممون وست داریم زود به نتیجه برسیم ولی پدری که از روح و روانمون در میاد می طلبه که همه جوانب رو بررسی کنیم برای شروع مجدد ..

این داروهایی که گفتی رو نحوه مصرفشم می شه بگید .. روزانه چند تا و .. 

سوال دیگه اینکه الان با دکتر عارفی دارید ادامه می دید ؟

ممنونم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من تو مکمل هایی ک گرفتم کیوتن هم هست روش نوشته یک کپسول سه بار در روز ،ب نظرتون منم باید روزی ...

عزیزم یه بار باید بخوری کیوتن رو.......

بین داروهای مکملتم دو ساعت فاصله بنداز با هم نخور......

اگه نیازه باشکم خالی نباشه قبلش یه چیزی بخور مثلا آجیل یا موز یا چیزای مشابه.....

ولی همه رو با هم نخور برا معدتم خوب نیست......