2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
میگن‌خارج رحمی با تست خونگی مشخص نمیش اگ‌اینجور خیالم از خارج رحمی راحت شده حالا میترسم که پوچ باش ی ...

عزیزم چقدر منفی فکر میکنی؟

به سیسمونی فکر کن فقطططططططططط.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيزم : من از ظهر پيغامهاتون رو خوندم ولي نتونستم چيزي بنويسم . ستايش جون عزيزم ...

عزیزم نگرات نباش ایشالله به خاطر شیطنت وروجکاته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فداي مهررربووونيتووون اينجا واقعا خونمون شده، هربار كه ميام و جواب يه سوالمو ميگيرم باعث و بانيشو د ...

فدات بشم مهربوننننننننننن

من آزمايشم دادم منفي شد

فدات بشم عزیزم خیلی ناراحت شدم......

ایشالله به زودی شیرینی مادر شدنت همه تلخیایی که تجربه کردی محو کنه.....

دوستان گلم من سینه سمت راستم سوزن سوزن میشه علتش چیه?

ایشالله نشونه مامان شدنته.....

مرسی من فکر میکنم جنین من دیر لانه گزینی کرده ک بتام پایین پس باید هفته بارداریمم کم باش درسته؟

اون دیگه تو سونوگرافی دقیق معلوم میشه گلم بتاتم اصلا کم نیست

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
خب آناجان جواب آزم ٠ شد يه ٠ كله گنده لعنتي الان ميشه راهنماييم كنين ؟ اول از دكتر رزاقي نوبت بگيرم ...

عزیز دلم میفهمت......

آره عزیزم از دکتر زنان و ایمونولوژ وقت بگیر که کامل بررسی کنن و آزاتم بدی.....

برا بحث کیستم مشورتی بکن ولی کوتر تخمدان بدون باعث کم شدن ذخیره میشه اگه تخمدانات درگیرن احتیاط کن!!!!!

عزیز دلم میفهمت...... آره عزیزم از دکتر زنان و ایمونولوژ وقت بگیر که کامل بررسی کنن و آزاتم بدی.... ...

آناجان اون دكترايي كه گفتم خوبن ؟ كه زودتر نوبت بگيرم ازشون همون دكتر رزاقي و زرناني

بعد واسه سونو آندومتريوز چي ؟؟

واسه عمل هم دكترم ميگه حتما دو سري پانكچر ، حداقل ١٠ تا جنين، بعد عمل كه ريسكش كم باشه البته اگه عمل لازم شد

عزیز دلم میفهمت...... آره عزیزم از دکتر زنان و ایمونولوژ وقت بگیر که کامل بررسی کنن و آزاتم بدی.... ...

متاسفانه تخمدانام درگيرن با اينكه سايز كيستم از ٤ به ١/٥ رسيده و توي هيسترو سرپايي كه انجام دادم گفتن لوله ها هم چسبندگي زياد نداره اي وي اف نتيجه ميده

به جز عمل يا كوتر چه راه ديگه اي هست اصولا ؟

لیلا جون مرسی از انرژی های مثبتی ک میدی،مطلبتو در مورد پرفسور برا شوهرم خوندم،الان ب این انرژیهای مثبت نیاز داریم

کیمیا جون بهت تبریک میگم،برا ما هم دعا کن

پرپر جون خیلی ناراحت شدم،ان شاءالله خدا ب زودی زود دل هممونو شاد کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بچه ها من تو مکمل هایی ک گرفتم کیوتن هم هست روش نوشته یک کپسول سه بار در روز ،ب نظرتون منم باید روزی۳تا بخورم،کسی بوده کیوتن مصرف کرده باشه راهنماییم کنه!

من ب کمپلکس و ژریویتون و ویتامین ای و فولیک اسیدو باهم میخورم بعد غذا،مشکلی نداره؟تداخل نداشته باشن...

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام، من دیروز رفتم پیش دکترم آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت با این وضعیت اسپرم شوهرت ده بار دیگه هم آی ...

ستایش جان مدل دکتر عارفی انگار همینه. من که ازش وقت گرفته بودم و می خواستم برم دوستم از قبل بهم گفته بود عارفی جدیدا هرکی میره پیشش بهش میگه تخمک یا جنین اهدایی بگیره. گفت حواست باشه یهو جا نخوری
بعدم آزمایش شوهر شما خیلی بهتر از شوهر منه . آز شوهر من مورفولوژیش صفره. تازه علاوه بر اون dfi هم 52 درصده. یعنی حتی اگه جنین تشکیل بشه مشکل داره و نمی مونه. به هرحال برای اینکه شانس آی وی اف رو بالا ببرید درمان نیاز داره و درمان اسپرم هم که حداقل 30 روزه. برای همین عجله نکن اصلا. چون هربار میکرو کردن کلی داروی هورمونی به بدن ما وارد می کنه و کلی عوارض جسمی و روحی داره. برای همین بهتره اول اون مواردی که میدونیم مشکل توش هست رفع کنیم بعد ادامه بدیم
برای همسرت هم ببرشون پیش یه دکتر نابارور معروف. یا اگه نمیرن براش قرص پروفرتیل بگیر ، ویال ال کارنتین، سلن پلاس ، کیوتن ، و ویتامین ث.
2-3 ماه بخورن ایشالا که مورفولوژی بهتر میشه. ما هم در حال درمان هستیم و اینا رو خریدیم که شوهرم مصرف کنه. بعلاوه ی رویال ژل و پنتوکسی فیلین.
راستش منم برام خیلی مهم بود که تابستون میکرو کنم. چون از نظر جسمی و روحی از پاییز خیلی به هم می ریزم. حتی شاید اگه شرایط همسرم اوکی بشه بندازم برای بعد از عید. در این حد حالم بد میشه پاییز. با این که سنم خیلی بالاست ولی چاره دیگه ای ندارم. ضربه ای که بعد از انتقال منفی به آدم وارد میشه خیلی شدیده. دلم می خواد همه چی رو تا جایی که از دستم برمیاد روبراه کنم بعد میکرو کنم.
درهرحال امیدوارم با اولین میکرو یا اقدام باردار شی عزیزم

خدایا شکررررررر