2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046546 بازدید | 684525 پست
پر پر جون ،با اجازه آنا جون نظرمو بگم، اگر نیازی به جراحی و برداشتن کیست نداری ، دستش نزن و یا خوب ب ...

خب همين ديگه، واسه همين چنتا دكتر رفتم گفتن بدون عمل چندبار اي وي اف كني بهتر از عمله ، الان كه منفي شد ميگن بهتره جنين داشته باشي زياد چون تخمك مثلا ١٣ تا كشيدن ولي ٥ تا جنين شد و نظرشون اين بود كه جنين ملاك هست نه تخمك تحت اثر آندو كه ممكنه ضعيف يا بي كيفيت باشه، واسه همين دكترم گفت ١٠ تا جنين فريز كنيم بعد برو عمل، عمل قبل از فريز منطقي نيست، واسه همين ميخوام بدونم با جراح هم قبلش بايد مشورت كنم يا دكترم نامه رو بده تمومه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرم اگه شرایط همسرت خوبه و مرکز ناباروری آز داده و کاریوتایپشم نرماله دارو ندی بهش بهتره ا ...

بله مركز دو سه بار آزمايش داده همه خوب بوده، مكمل هم ميگم كه فقط يه نوع خورد البته غلظت خون و فشارخون داره كه واسه اونا دارو ميخوره، ولي آزمايش ديگه اي نداده، واسه ادامه ميخوام هركاري كه لازمه بكنيم، همون كاريوتايپ رو بايد بده پس

سلام من ازمایش دادم مجدد بتا ۲۶۰ دو روز قبل ۱۳۹ کم نیست فکر کنم زیاد بالا نرفته باش

عزیزم خیلیم عای خوب دو برابر شده دیگه.......

دیگه میلیمتری نیست که ضمنا برا ماها چون بحث بیشتر از یه جنینه پس انقدر وسواس منطقی نیست......

به سلامتی ایشالله بغلش کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم مشکل داره یا نه ولی من چند سال پیش خودم یه بار طبیعی باردار شدم ولی چون اوایل زندگیم بود حما ...

afsoon جون ،ستایش جون راست میگه یه هیسترو انجام بده ، بعد هم مطمین باش انقدر رحم اجاره ای دردسر داره خود همسرت منصرف میشه خیلی هم هزینه داره، خب اون هزینه رو آدم خرج پی جی اس کنه بهتره  ، اصلا یکی از لذتهای اولیه  بچه دار شدن به همون که آدم شکم دربیاره😍😍😍 منم لباس حاملگی خریدم آرزومه تنم کنم ، ایشالله به زودی میپوشیم، به سن باشه من و همسرم هم سنمون بالاست ، خب دیر ازدواج کردیم بچه دار هم نشدیم چیکار کنیم ، عیب نداره ، سن مهم نیست ، خیلیا سن پایین پدر میشن ولی دور از جون همسرای ما عمرشون کوتاه ،نمیتونن بچه رو بزرگ کنن ، خدا عمر طولانی با سلامتی بده ، مهم نیست اصلا اونم الان که کلا سن ازدواج بالا رفته ، من ۳۵ سالمه شوهرم هم ۱۰ سال از من بزرگتره ، اصلا مهم نیست . یکم بزار آروم شه ، به رحمت هم استراحت بده و هیسترو بکن ، ایشالله ایندفعه باردار میشی. 😘❤❤❤❤

بله مركز دو سه بار آزمايش داده همه خوب بوده، مكمل هم ميگم كه فقط يه نوع خورد البته غلظت خون و فشارخو ...

آراه کاریوتایپو حتما هر دوتون بدین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس امید به خدا ، ایشالله ک همین بار مثبتی عزیزم ، 😘❤❤

ليلا جون مرسي كه نظرتو ميگي، بي تعارف ميگم وجود آناجان و شما مثل نور توي تاريكي به داد يكي مثل من رسيده، دور و برم كسي همچين موردي نداره و من تجربه خاصي ندارم تو اين مسئله، هر نكته و راهنمايي از طرف شماها واسه من نجات دهنده ست به خدا، هم وقتمو هدر نميده هم ازين بلاتكليفي آدمو در مياره كه نميدونم دقيقا چه راهي درسته... ان شاءالله زودي مامان شي واست بتركونيم

سلام من ازمایش دادم مجدد بتا ۲۶۰ دو روز قبل ۱۳۹ کم نیست فکر کنم زیاد بالا نرفته باش

سلام عزیزم دوبرابر شده دیگه مبارکت باشه فدات شم واسه منم دعا کن خیلی فکر کنم نی نیت یه پسر وروجک گلم    

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

سلام به همه دوستان عزيزم :

من از ظهر پيغامهاتون رو خوندم ولي نتونستم چيزي بنويسم .

ستايش جون عزيزم فقط بسپار به خدا ، ما همه تلاشمون رو ميكنيم ولي باز هم همه كاره اصلي فقط خداي بزرگ و مهربون هست .

پرپر جون عزيزم ان شا الله شما هم فردا با خبرهاي خوش ميا و همه برنامه هات يه طوره ديگه اي جفت و جور ميشه .

كيميا جون عزيزم ديگه نگرانيت چيه دو برابر شده ديگه بايد از ١.٦٦ برابر تا ٢ برابر بشه دقيق دقيق كه نيست ديگه خط كش كه نميگذارن ، مباركت باشه خانمي . 😘😘😘😘😘

دوستان گلم از همه براي خودم هم التماس دعا دارم دو بار يك بار جمعه صبح يك بار هم ديشب كمي خونريزي داشتم البته زياد نبود و مداوم هم نبود و خدا رو شكر درد و لخته هم نداشت ، اين بار واقعا به خاطر تجربه سري قبل اصلا نگران نيستم و استرس ندارم ، همه چيز رو سپردم به خدا و از همگي يك عالمه التماس دعا دارم .

میگن‌خارج رحمی با تست خونگی مشخص نمیش اگ‌اینجور خیالم از خارج رحمی راحت شده حالا میترسم که پوچ باش ی ...

كيميا جون تو رو خدا از اين حرفا نزن ، عزيزم دفعه اول همه ما از اين نگرانيها داريم من سري قبل با اولين لك بلند شدم رفتم سونو بعد اين قدر به خودم استرس دادم كه اتفاقي كه نبايد ميفتاد افتاد ممكن هم بود آرامش داشتم هم همون ميشدها ولي خوب يك درصد كه فكر ميكنم شايد همون استرس باعث سقط شد اين بار ديگه حتي با ديدن خون هم گفتم چيزي نيست حتما رحم داره رشد ميكنه يا به قول همسرم بچه ها دعواشون شده سر يكيشون يه كوچولو خون اومده ديگه خودم رو آروم كردم فقط تماس گرفتم و بهم گفتن دو تا آمپول بزنم و صبر كنم تا روز سونو ، نگراني نه تنها چيزي رو درست نميكنه بلكه ممكنه عوارض غير قابل جبراني هم داشته باشه پس فقط انرژي مثبت مامان عزيز . 😘😘😘😘