2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046549 بازدید | 684526 پست
پرپر جون اگه سوالتو جواب ندادم ممنون میشم تکرارش کنی چون حضور ذهن ندارم سوالت چی بود.....

سوال ديگه هم اينكه همسرم وضعيتش نرمال و خوبه، حتي اعتقادي به تقويتي هم واسش نداشتن زياد، يه نمونه فقط واسه اي وي اف مكمل دادن بهش و ويتامين اي، يعني كلاً مشكلي نداره توي آزمايش، ايشون نيازي نيست ديگه كاري بكنه ؟ 

خودم يه سفر تهران دارم ميرم اونجا نوبت بگيرم دكتر رزاقي و دكتر زرناني رو ببينم؟ آزمايشات كامل رو بدم و با هردو مشورت كنم ؟ بعدم برگردم و ماههاي بعد پانكچر و عمل و انتقال ؟ درسته كارم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستایش جون ببخشید عزیزم.اینقدر سوال می پرسم. چند تا جنین انتقال میدن؟

عزیزم تعداد جنینا به کیفیت جنینا و شرایط مادر و احتمال گرفتن جنینا بستگی داره.......

برا بعضیا دو تا برا بعضیا سه تا و حتی ۴، ۵ تا هم انتقال داشتیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روز ١٣ هستم بازم تستم منفي شد ديگه قيدشو زدم من بايد دوبار ديگه پانكچر كنم و ١٠ تا جنين داشته باش ...

عزیزم سوالتو الان دیدم خودم جوابی ندادم.......

عزیزم این همه انرژی منفی واسه چیه؟

روز ۱۳ بودی!!!!!!

حالا آز بده بعدا حرفشو میزنیم......

البته ایشالله در مورد سونوی قلب و غربالگریا و.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سوالتو الان دیدم خودم جوابی ندادم....... عزیزم این همه انرژی منفی واسه چیه؟ روز ۱۳ بودی!!!!! ...

ديگه منفي هم بشه كاري از دستم برنمياد، ميخوام زودتر نوبت بگيرم كارامو انجام بدم 😐 حداقل كمتر غصه بخورم

يا اينكه توي اين فاصله دكتر جراح هم برم كه نظر بدن واسه عمل ؟ يا اينو بذارم بعد ازينكه تونستيم جنين ...

عزیزم فعلا اینا زوده......

عزیزم بستگی به شرایط داره......

اگه شرایطت مثل من باشه بهتره لاپرا قبل پانکچر باشه از الان هیچی نمیشه گفت......

بر اساس احتمالات نمیشه برنامه ریزی کرد......

من که میگم ایشالله کار به این چیزا نمیرسه......اگه خدای نکرده رسید اون وقت اول میری تهران چیربت میشی و برا عملتم ویزیت میشی بعد تصمیم میگیری کدوم تو اولویته بعدش تصمیم میگیری......

ديگه منفي هم بشه كاري از دستم برنمياد، ميخوام زودتر نوبت بگيرم كارامو انجام بدم 😐 حداقل كمتر غصه بخ ...

عزیزم نوبتتو بگیر ولی به نظرم عجله نکن......

ببین من بین میکروی دوم و سومم یه سال فاصله افتاد و تو این یه سال تمام موناع رو از سر راه برداشتم و بعدش با خیال راحت رفتم جلو......

به نظرم به جای عجله کردن مطمئن شو هر کاری لازمه انجام دادی......

مهمترین کارم بالا بردن صبر و کم کردن استرسه......

ورزش و تقویت روحیه......

اینا خیلی مهمن......

به تغذیت برس.......

ویزیتاتم انجام بده و در نهایت بهترین تصمیمو بگیر.....

ستایش جون ، من و همسرم  پیش این پروفسور که رفتیم ، متخصص ناباروری آقایون ، هم تخصص اندرولوژی داره هم غدد ، دیگه نفر اول اینجا ، کسیه که بانک اسپرم زیر دستش و کسایی میرن پیشش که مثلا دو تا اسپرم دارن، دو تا دونه یا یه دونه، میگه همین که بتونن یه دونه اسپرم تولید کنن امید هست، من بقیه  متخصصا رو کار ندارم اینکه واقعا خدای این مشکله اینو میگه پس دیگه حله، وااای کلی خندیدم از حرفت 😂😂😂 دکتر گفت هر چی میخواد بنویس، یکم به همسرت برس بعد بر تو سیکل ، حرفای آنا جونو خوندی ، الان دختر خوشگلش بغلشه خداروشکر ، فقط یکم صبر کن با حوصله برو توسیکل. ایشالله مامان میشی 🌹🌹🌹❤❤❤

استراديول معمولا جلوي پريود شدن رو ميگيره ؟ پروژسترون كه واسه من مانع نميشد !  دعوام نكنيداااا ...

عزیزم نمبشه گفت بدن با بدن فرق داره......

به نظرم به این فکر کن ایشالله مامانی......

عزیزم نوبتتو بگیر ولی به نظرم عجله نکن...... ببین من بین میکروی دوم و سومم یه سال فاصله افتاد و تو ...

دقيقا ميخوام همين كارو كنم، همه كاراي لازم رو تو اين مدت انجام بدم واسه همين ميپرسم كه بتونم يه برنامه ريزي درست كنم و چيزي از قلم نيفته، هزاررربار ممنونم از راهنماييات

اون سوالم راجع به همسرمم رو هم ميگي لطفاً ؟ وقتي خوبه آزمايشش و رژيم و ورزش هم داره كاري لازمه بكنه ؟؟

عزیزم نمبشه گفت بدن با بدن فرق داره...... به نظرم به این فکر کن ایشالله مامانی......

خدا كنه باشم !!!! نباشمم نميشينم سرجام كه، با راهنمايي هاي شما بهترين تصميم رو ميگيرم به اميد خدا و ميرم دنبالش تا نياد ولش نميكنم بچه پررو رو

پر پر جون ،با اجازه آنا جون نظرمو بگم، اگر نیازی به جراحی و برداشتن کیست نداری ، دستش نزن و یا خوب بررسی کن، گفتی کیستت هم کوچیک شده ، ببین خواه ناخواه موقع لاپارای کیستت تخمدانت صدمه خواهد دید و کلی فولیکولت رو از دست میدی و ممکنه دیگه تخمدانت جواب نده ، اگر اگر تصمیم به جراحی گرفتی قبلش تخمک فریز کن نه جنین، امیدوارم که مثبت بشی اینبار .

دقيقا ميخوام همين كارو كنم، همه كاراي لازم رو تو اين مدت انجام بدم واسه همين ميپرسم كه بتونم يه برنا ...

عزیزم به نظرم اگه شرایط همسرت خوبه و مرکز ناباروری آز داده و کاریوتایپشم نرماله دارو ندی بهش بهتره اما به تغذیش برس......

بحث خنک نگهداشتنم رعایت کنه حتی برا کسایی هم که مشکلی ندارن خوبه مثل شوک برا ا س پ ر م میمونه.....

حتی من شنیدم قبل ن ز د ی ک ی کمپرس یخ میتونهحتی به بارداری طبیعیم کمک کنه.....