2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

ما هم دیروز دکتر همسرم فقط کیوتن داد بهش. ولی گفت سیگارو قلیون و سرخ کردنی ممنوع. فقط سبزیجات و میوه و این چیزا بخورید. صبحها هم نصف تخم مرغ پخته
همسرم مشکل مورفولوژی داشت و DFI . که چندروز پیش عمل کرد
فقط موندم غذا چی درست کنم از این ببعد
ما هفته ای یه بار سبزیجات تو برناممون بوده همیشه. ولی هرروز سبزیجات خیلی سخته. هرچند میدونم نتیجه ش عالیه. ولی بعید میدونم بتونم.
دوستان اگر پیشنهاد غذایی دارید بدین ممنون

خدایا شکررررررر
مرمرجون واقعا وقت نمیذاره دکتر عارفی؟ من فکر کردم جلسه اول بود اینطوری بود. ولی درکل این که دوتا دوت ...

آزیتا جون 

بله وقت نمی زاره

ولی من دیگه نمی تونم دکترم رو عوض کنم،خیلی زمان رو ازدست می دم

هرجلسه که رفتی پیشش تمام موارد رو باید براش یادآوری کنی وگرنه اصلا یادش نمی یاد چه کاری برات تجویز شده بوده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لزومی نداره حتما با دارو خودتو تقویب بکنین..... با رژیم غذایی خوب و سالمم میتونین تقویت کنین ...

مرسی انا جون 

اره این مواردو قبلا هم راهنمایی کردید انجام دادم ...  ممنونم گفتم یه کم از لحاظ دارویی هم تقویت بشیم

پس  میدم تو دفترچه بنویسه دکتر 

شاید تکمیلی هم بده هزینشو

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان عزيز

جاي امپول پروژسترون من سفت شده و خارش داره، البته ميدونيد كه مم حدود ده روز پيش قطعش كردم نميدونم چرا يكي دو روزه اينجوري شده، اصلا نميدونم براي امپولهاست يا دليلش چيز ديگه اي هستش

سلام دوستان عزيز جاي امپول پروژسترون من سفت شده و خارش داره، البته ميدونيد كه مم حدود ده روز پيش قط ...

مامی جون برای منم چندروز طول کشید که سفتیش بره فکرکنم طبیعیه

راستی آزمایشگاه رو پرسیده بودی آزمایشگاه کاج تو سعادت آباد

خدایا شکررررررر
مامی جون برای منم چندروز طول کشید که سفتیش بره فکرکنم طبیعیه راستی آزمایشگاه رو پرسیده بودی آزمایشگ ...

مرسي ازيتا جون

امروز كلا كار رو تعطيل كردم رفتم همه ازمايشهايي كه دكتر خودم نوشته بود رو دادم بعد هم رفتم پيش دكتر زرناني و بعد دوباره ازمايشگاه.

نتايجش ٢٦ مرداد حاضر ميشه و براي ٣١ هم وقت گرفتم كه ببرم نشون بدم.

ما هم دیروز دکتر همسرم فقط کیوتن داد بهش. ولی گفت سیگارو قلیون و سرخ کردنی ممنوع. فقط سبزیجات و میوه ...

ازيتا جون انشالله نتيجه عمل خيلي عاليه و به زودي به نتيجه برسيد عزيزم. من كه راستش خيلي چيزي با سبزيجات بلد نيستم درست كنم يعني راستش به نظرم يه جورايي شبيه هم ميشه هر كاريش بكني😊😊😊

ازيتا جون انشالله نتيجه عمل خيلي عاليه و به زودي به نتيجه برسيد عزيزم. من كه راستش خيلي چيزي با سبزي ...

مرسی عزیزم. ایشالا تو هم زودتر به نتیجه برسی

آره دقیقا خودمم فکر میکنم تکراری میشه همش  

خدایا شکررررررر
درست دکتر عارفی هر دفعه باید همه چیز بش بگی و لی دکتر عوض کردن وقت ادم میگیره من بار دومم بود قبلا ت ...

دوستان به نظر من اين طبيعيه كه هر دفعه دكتر رو ببينيم يه توضيحي بديم يه چيزهايي رو نوشته يه چيزهايي رو هم ما بايد دوباره بگيم، با اين همه مراجعه كننده انتظار زياديه كه بخواييم همه چيز يادشون بمونه😘 فكر ميكنم اينها دليل خوب نبودن دكتر نيست. سخت نگيريد اشكالي نداره حالا يه ياداوري هم بكنيد. 

دوستان لطفا واسم دعا کنید بتام فردا حسابی رفته باش بالا مرسی از همتون

كيميا جون عزيزم انشالله بتات حسابي ميره بالا. اين هفته رو با خبر خوب شما شروع كرديم عزيزم انشالله هميشه خوشحال باشي و فردا هم با بتاي بالا شاد شي و ما رو هم خوشحال كني.❤️❤️❤️

ما هم دیروز دکتر همسرم فقط کیوتن داد بهش. ولی گفت سیگارو قلیون و سرخ کردنی ممنوع. فقط سبزیجات و میوه ...

عزیزم لااقل شامارو براش سالاد درست کن همسر من شاما سالاد میخورد.....

اگه چربیم داره حتما پایین بیاردش!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com