2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان جان فقط چرا به نظرتون سیکل نچرال بهتره؟؟من اطلاعی ندارم در این مورد

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

نفس جان...من نظرم رو میگم

عزیزم آی یو آی بدون دادن عکس رنگی و یه آز اسپرم معتبر چیزی جز وقت تلف کردن و هزینه نیست حالا اعصاب خوردیش کنار...ببین الان ماها میدونیم توی دلمون یه جنین هست تشکیل شده باز با این حال تا روز بتا داغون میشیم حالا تو که اصلا نمیدونی دقیقا دلیل باردار نشدنت چیه بری تو سیکل و بعد هم هی چند ماه کارت عقب بیفته الکی هورمون بخوری ... برو اول اون کارای اولیه رو انجام بده مطمین باش اینجوری زودتر به نتیجه میرسی

اتريسا و شاينا غزيز، خوشحالم كه اومدين و خبر دادين، 

اميدوارم به زودي خبرهاي خوب ازتون بشنويم. سيكل نچرال خيلي خوبه، منم خيلي دوست داشتم نچرال و بدون دارو باشه سيكلم اما چون كيست فعال دارم و هرمونها روبه هم ميريزه نميشد. 

مهم اينه كه روزي كه ميري براي سونو ضخامتت خوب باشه و تخمك ازاد نشده باشه كه بتونن انتقال رو بر اساس زمان تخمك گذاري تنظيم كنند. سونوهاي بيشتري احتمالا داري بعد از اولين سونو. موفق باشي عزيزم. 

مامان سبحان بهم گفتن يك هفته ديگه باز برم ببينن به چند رسيده. انشالله كه بيشتر بالا بره. 🙏🤔 

ليلا جون اره تا هفته ده ادامه ميدن اگر بارداري ايجاد بشه ولي هنوز تو اين مرحله برا ضخامته. 👀

نفس جان من با ليلا كاملا موافقم اول تمام ازمايشهاي اوليه و ضروري رو بايد بدي بعدش اي يو اي اگر لوله ها باز باشند و تحرك و مرفولوژي و تعداد اسپرم قابل قبول. 

سلام دوستان من دیروز با دکتر زرنانی ویزیت شدم و همه آزمایشامو بردم با اینکه دکتر رزاقی برام آزمایش ...

سلام،بهاره جون میدونی چه آزمایشهای تکمیلی برات نوشته ک تو آز قبلی نبود؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مرمر جون و بقيه دوستاني كه ميخواين بدونيد كاراي ايندفعه من چه فرقي ميكرد  دفعه اول كه هيچي نه ...

ماری جون شما از قبل میدونستی مشکل ایمنی داری ک رفتی پیش دکتر ایمنی؟

دوستان یه سوال برام پیش اومده، شماهایی ک پیش دکتر ایمنی رفتین متوجه مشکل ایمنی شده بودین ک رفتین یا نه همینجوری برا محکم کاری پیش دکتر ایمنی رفتین؟

منم بعد از ۴ انتقال منفی ایندفه رو میخوام قبل از انتقال هرکاری لازمه انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید،البته دکتر عارفی برا ما آز ایمنی،انعقادی و کاریوتایپ رو نوشت ک انجام دادیم

سلام دوستان ميگم يه سوال دارم طبق صحبت های دوستمون که گفتن دکترا تورنتو هم بهش گفتن یعنی انوکسپارین درمان ایمنی هم ميشه؟ آخه دکتر خودمم هم گفت انوکسپارین داشتی نباید سقط ميشد گفت درمان همه نوع سقط ميشه از نظر ایمنی، انعقادی... یعنی اینکه انوکسپاربن واسه ایمنی هم ميشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مامان سبحان جان فقط چرا به نظرتون سیکل نچرال بهتره؟؟من اطلاعی ندارم در این مورد

آتريسا جون چون توي سيكل نچرال دارو نداري و خوب خيلي بهتره كه همه چيز طبيعي تر باشه ، يكي از دوستان تاپيك آي وي اف به نام بهار جون هم بعد از ٣ انتقال منفي چهارمين بار با سيكل نچرال باردار شد و حتي فقط دوز كمي پروژسترون داشت كه اون هم توي هفته ٧ قطع شد ، منتظر خبرهاي خوب هستيم عزيزم . 😘😘😘😘

اتريسا جون من دوبار پارسال سيكل نچرال داشتم كه بعد از روز ياده سيكل هر روز بايد ازمايش ال اچ و استراديول بدي و براي دكتر اس كني و وقتي به اندازه اي رسيد كه دكتر ميخواد كه ماله من پنج دفعه ميشد ازمايشم تا انتقال ميداد سونو هم نميكنه اين مدت فقط روز يازدهم سونو داري و ديگه نداري و از روز انتقال دوتا امپول پروستروژن برات تجويز ميشه اميدوارم كه همه چي برات عالي پيش بره عزيزم🙏🏻🙏🏻

دوستاني كه در مورد دكتر ايمني پرسيدن من پيش زرناني تو بيمارستان كاندي رفتم قبلش هم ميدونستم ايمني دارم چون بارها سقط داشتم دكتر رزاقي برام نوشته بودن كه مشخص شده بود بدنم ايمني داره ببخشيد من زياد نميتونم حرف بزنم امروز ديگه بالا اوردم حالم خيلي خيلي بده خدا كمكم كنه اين دوران و بگذرونم الهي قسمت شماها هم بشه از اين حال بديا🙏🏻😘🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام دوستان ميگم يه سوال دارم طبق صحبت های دوستمون که گفتن دکترا تورنتو هم بهش گفتن یعنی انوکسپارین ...

سها جون من بودم كه تجربه ام رو از دكتر ايمني تو تورنتو نوشتم، اينم اضافه كنم كه ازش پرسيدم به كسي كه صد در صد لوپوس داره كه بيماري ايمني محسوب ميشه ولي علائمي در حال حاضر نداره چي ميدي؟! گفت تركيبات مشابه هپارين فقط و در فاز فعال بيماري فقط پردنيزولون با دز پايين! 

گفت غير از اين كار ديگه اي نميتونيم انجام بديم. سركوب كردن ايمني براي مادر و جنين خطرات و عواقب بد و زيادي داره. به خصوص وقتي دليل كافي براي اينكار وجود نداره. 

اتريسا جون من دوبار پارسال سيكل نچرال داشتم كه بعد از روز ياده سيكل هر روز بايد ازمايش ال اچ و استرا ...

ماری جون مرسی عزیزم از توضیح کامل با این حالتون...هرچند که کلی ذوق میکنم میشنوم..آخه اینطوری خیالتون راحته که بارداری داره به سلامتی پیش میره..وای که چقدر واسه شما و مامان سبحان ذوق دارم😍😙

فقط یه سوال مامان گلی اونوقت تخمک بالغ رو لقاح میدن و بعد انتقال میدن؟؟مرسی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..