مرمر جون و بقيه دوستاني كه ميخواين بدونيد كاراي ايندفعه من چه فرقي ميكرد
دفعه اول كه هيچي نه تقويتي براي همسر نه خودم فقط رفتيم تو سيكل و تو انتقال هم سلكسان داشتم و پروستروژن و استراديول مثل بقيه كه منفي شدم
دفعه دوم و سوم هم همسرم و فقط با خرنوب تقويت كردم و هر دو دفعه نچرال بود انتقالم كه دفعه اول دوتا سرم داستم و اسپرين و البته سلكسان نداشتم و روز هفتم لك بيني روشن و بتا مثبت جوري كه رىز هشتم بي بي مثبت شد اما بعد شروع كرد به كم رنگ شدن كه روز چهاردهم بتا١٥٨بود كه بعدشم اومد پايين تر ماه بعدش سريع دكترم برام انتقال داد ايندفعه سرم و پردنيزول و اسپرين و قطع كرد و فقط از روز انتقال بهم سلكسان داد كه كلا منفي شدم هر دفعه هم جنين هاي بلاست كه جنين شناسي بهمن ميگفت عالين و دوقلو مياري و از اين حرفا اما خب نشد منم كه داغون شده بودم فقط دنبال دليل بودم همسرمو همه نوعي ازمايش از كاريوتايپ تا شكست دي ان اي و چه وچه ازش گرفتم كه در نهايت سالم بود فقط به توصيه دكتر گفت شايد راديكالهاي ازاد روش اثر بد داره منم چهار ماه تموم بهش كيوتن و سلنيوم و ول من و پياز قرمز دادم كه مورفولوژي از ٤درصد رسيد به ١٤درصد
خودمم اينوفوليك و سلنيوم و ژل رويال و كيوتن خوردم
اين دفعه رفتم تحت نظر دكتر متخصص ايمني كه نخواد روم خطا و امتحان كنه چون واقعا خسته بودم كه تو ازمايشايي كه گرفت معلوم شد غلظت خون خيلي بالايي دارم البته يك ساعت هم مشاوره شدم باهاشون كه از جد واباد ادم و پرسيد بعدشم خودش پيشنهاد پي ارپي داد و گفت بايد دوماه قبلش اسپرين و اسيدفوليك ٥بخوري و ده روز قبل انتقال هم سرم بزني البته خودم پنج روز قبل از انتقال از دكترم خواستم سلكسان و برام شروع كنه چون ميدونستم اسنراديول غلظت خون مياره و ايشون هم شروع كردن
البته من هميشه دمه انتقال موهامو رنگ ميكردم اما ايندفعه دو ماه قبل از انتقال رنگ نكردم كه بدنم تحريك نشه دوره انتقالم هم كه اصلا مراعات نكردم همه چي خوردم و استراحتم نسبي بود