2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واي تا صبح پلك نزدم نتونستم از سردرد بخوابم بعدم رفتم سركار، الان اومدم استراحت و شياف... اصصصلا دلم ...

پرپر جون عزيزم ان شا الله كه از نشونه هاي مامان شدنت هست ، ديگه ما به خاطر بچه و حس زيباي مادر شدن بايد اين دردها رو تحمل كنيم ، ان شا الله بهتر ميشي عزيزم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازيتا جون خيليييييي تعجب كردم من سه بار ازمايش دادم بهار از هورموني ايمني انعقادي اصلااااا اينطور ...

عزیزم ایشالا چند روز دیگه خاطرت دوباره تکرار میشه و نه ماه شیرینو تجربه میکنی

افسون جون دکتر منم عارفیه، برا شما چه سی دی مارکرایی نوشته بود یادت هست؟ برا من قسمت سی دی مارکرا فقط cd5,16,19,56و cd19+56 رو نوشته بود ک انجام دادم cd4,8...و بقیه رو نداشتم حالا خودم میخوام سی دی مارکرایی ک اناجون فرستادن و من تو آز نداشتمو انحام بدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
راستي دوستان امروز اصلا از ليلا جون خبري نبود ، اين قدر گل و ماه هست كه نبودش به طور محسوسي احساس مي ...

آره لیلا جون امروز نیومده، الان پستتو دیدم دلم براش تنگ شد، لیلا جوووون کجایی؟

عزیزم ایشالا چند روز دیگه خاطرت دوباره تکرار میشه و نه ماه شیرینو تجربه میکنی افسون جون دکتر منم عا ...

از ازمايشم ميبينم فردا ميگم عزيزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام بچه ها خیلی ناراحتم من هفدهم اين ماه نوبت دکتر رزاق داشتم که برم آزمایشات لازم سقط رو برا خودم و همسرم بنويسه انجام بدیم،متاسفانه به همسرم مرخصی ندادن، ماه دیگ میرم. حالا دو تا سوال دارم... اول اینکه شهریور دکتر هستش و اینکه چه روزهایی زنگ بزنم مطب هستش یادم رفته... دوم اینکه وقتی همه آزمایشات و دادیم چند روز بعد جواب آزمایش آماده ميشه ميخوام برنگردم اهواز بمونم همونجا ج از مایشات نشون دکتر بدم و برگردم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مهكان جون از دكتر توكلي چطور ميتونم وقت بيرم؟

نانا جون زنگ بزن ابن سینا و ازشئن وقت بگیر.معمولا زود وقت میدن.

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
ستايش جون من تماس گرفتم با ازمايشگاه انتقال خون براشون ازمايشهارو خوندم و گفتن انجام ميديم ازمايش df ...

سلام. آزمایش dfi رو دکتر به همسر من گفت بره ابن سینا انجام بده. ظاهرا جوابشو همه قبول دارن چون تو این مدت 2-3 تا دکتر دیگه هم رفتیم همه قبول داشتن

خدایا شکررررررر

نانا بگو دکتر ایمونولوژ.مریم توکلی .چون خواهرش هم اونجاست و اسمش راحله هست.البته پیش اونم بری خوبه.چون اون واسه انعقادی هست و مریم واسه ایمنی.تونستی از هردوشون واسه یه روز وقت بگیر

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
سلام بچه ها خیلی ناراحتم من هفدهم اين ماه نوبت دکتر رزاق داشتم که برم آزمایشات لازم سقط رو برا خودم ...

ناراحت نباش سها جون حتما حکمتی بوده، سوال اول رو نمیدونم آنا جون میاد جواب میده،ولی اگه منظورت آزمایشهای ایمنی و انعقادیه یک هفته تا ده روز طول میکشه

سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

مامان سبحان جان مبارکت باشه، مبارک همه ما باشه، شکررررر ،خداروشکر،،،ایشالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و با یه زایمان راحت بیاد بغلت،،،خیلیییییی خوشحالم،از صب وقت نشد بیام ، جایی دستم گیر بود، خیلییییییی مبارک باشه، واقعا🍼🍼🚼🚼❤❤❤❤ خوشحالم،ایشالله به ترتیب بقیه دوستان مثبت میشن و هر روز تو این تاپیک شادی و جشن بر پا میکنیم،،، هممونم قرررر تو کمر از خیلی وقته مونده 😂😂😂

راستي دوستان امروز اصلا از ليلا جون خبري نبود ، اين قدر گل و ماه هست كه نبودش به طور محسوسي احساس مي ...

مامان سبحان جون مرسی عزیزم،بهم لطف داری،انقدر خوب و ماهی که منو خوب میبینی عزیزم، من از دیشب منتظر جواب آزمایشت بودم ، منتهی جایی بودم نمیشد بیام ، فقط تونستم با بدبختی آنلاین بشم تبریک بچه ها رو دیدم خیالم راحت شد، از خدا تشکر کردم خیلییی، ایشالله همینجوری همه برای هم دعا میکنیم ،همه مامان میشیم، خیلی ازت انرژی گرفتم خیلی ،از قبل از سیکل و ایمان و اعتمادت و توکل به خدا ،😘😘

اگر میشه اون متن قشنگت که یه بار گذاشتی رو میشه دوباره بذاری لطفا، خیلی قشنگ بود 💕💕💕