2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
انا جون  من قبلا كه انتقال ميدادم از يه دو روز بعد انتقالم شديدا لرز ميكردم و در انتها هم يا م ...

عزیزم اتفاقا منم همینکارو کردم و یه روز سرمم رو جلو انداختن که بیفته جمعه، زودتر بزنی موردی نداره اما سعی کن دیرتر نباشه چون ظاهرا طول عمرش همون ۲۸ روزه!!!!!

برا تعداد سرم من چون وزنم بین ۶۰ و ۸۰ بود گاها ۳ تا و گاها هم ۴ تا میداد.....

لرز گاها من داشتم اما باورت میشه یادم نیست بعد بارداری بود یا قبلش.....

حالا از همسرم میپرسم شاید یادش باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربون ليلا جون من كه هنوز انتقال ندادم فعلا دارم استروژن ميخورم ببينم رحمم خوب ميشه واسه انتقال يا ن ...

Nazi جونم من دیگه یه سره برات انتقال دادم جواب بتات هم خودم با آخرین تکنولوژی بهت اعلام کردم ، 😁😁 ، به فال نیک میگیریم ، ایشالله اینبار همه چیز عالی پیش میره و بدون استرس به خواست خدا 😍😍🚼🚼🍼🍼رحمت هم که گفتی چند روز پیش ۷ بود پس حتما تا روز انتقال عالی میشه ،آماده برای نه ماه که نی نی های گلتو برات نگه داره😍😍😍💕💕💕

منم هورمون روی سینه هام تاثیر میذاره، از روزیکه ویزان خوردم که کلا درد میکنه ، حس میکنم راه میرم ۴ کیلو وزنه با خودم اینور اونور میبرم 😂😂😂😂😂  در حالیکه فقط حساس شده بزرگ نشده ، ولی دکتر گفت طبیعیه، 

من این بروشور استرادیول خودمو خوندم دسته بندی کرده تاثیر دارو رو ،تو پست بعدی میذارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون  من قبلا كه انتقال ميدادم از يه دو روز بعد انتقالم شديدا لرز ميكردم و در انتها هم يا م ...

ماري جون من سري قبل مثبت شد

دوسه بار لرز كردم بي سابقه بود برام

بدنم تكون ميخورد همسرم سشوار روشن ميكرد مياورد زير پتو گرم شم

ولي اين بار هيچي ب هيچي

فك كنم برا اينه ايمنيت اومده پايين

نگران عطسه و اينا نباش 

عارفي يادمه ميگفت سعي كن قبل انتقال سرما بخوري حتي

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان ببخشید دلم میخواد یک نوبت پیش دکتر زرنانی برم ولی اصلا نمیدونم چکار کنم به کجا زنگ بزنم؟

آنا جان به نظرت دکتر طرازی خودش همه چیز را در نظر میگیره یا نه باید بهش یادآوری کرد؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
عزیزم اتفاقا منم همینکارو کردم و یه روز سرمم رو جلو انداختن که بیفته جمعه، زودتر بزنی موردی نداره ام ...

ممنونم از پاسخت عزيزم خيلي نگرانم همش ميگم نكنه بدنم پسشون بزنه 😢😢

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماري جون من سري قبل مثبت شد دوسه بار لرز كردم بي سابقه بود برام بدنم تكون ميخورد همسرم سشوار روشن ...

افسون جون انشالله ايندفعه هم مثبت اما موندگار ميشي عزيزم لعنت به اين ايمني يعني همش دلهره داريم كه عزيزترين فرد زندگيمونو بدن خودمون از بين نبره كاش حرف گوش ميكردو بي خيال ني ني هامون ميشد 😍😍ولي تو زندگيم اينجوري لرز نكرده بودم احساس ميكردم قلبم داره از دهنم ميزنه بيرون همه امعا واحشا بدنم ميلرزيدن اينقدر ترسيده بودم خدا ميدونه اميدوارم فرشته هام جون سالم بدرد برده باشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان ببخشید دلم میخواد یک نوبت پیش دکتر زرنانی برم ولی اصلا نمیدونم چکار کنم به کجا زنگ بزنم؟ ...

عزيزم زنگ بزن به اين شماره ٤٢٦٢٤ شماره كاندي هست و بخش كلنيك جنرال و بزن براي وقت دهي يا با اين شماره تماس بگير براي وقت گرفتن از زرناني٨٨١٩٥٤٥٩

ماری جون 

وقتی کف پا یخ می کنه و لرز می کنیم یعنی بدن داره جنین رو پس می زنه؟

ماری جون  وقتی کف پا یخ می کنه و لرز می کنیم یعنی بدن داره جنین رو پس می زنه؟

مرمر جون نميدونم والاااا دقيق اينكارو ميكنه يا نه اما خب وقتي ميكروب وارد بدن ميشه بدن لرز ميكنه من پيش خودم ميگم حتما جنين و هم ميكروب ميبينه و بهش حمله ميكنه كه باعث لرز ميشه اما خب خيلي ها هم لرز ميكنن و بارداريشون ادامه پيدا ميكنه اما من چون سقط زياد داشتم و منفي خيلي ميترسم از اين حالت از صبح هم پاشدم اصلا جون ندارم مثل مريضا 

از همه دوستاي مهربوني كه واسم دعا مردن و بهم روحيه ميدن ممنوووونم. اميدوارم هر روز اينجا فقط خبر خوش ...

پرپر جون ....ممنونم عزیززززز دلم با دعای قشنگت....ایشالله که مامانی....نگران تغییر روحیت نباش ....ایشالله از علایم زیبا و شیرین بارداری ...آمین ..آمین ..

مرمر جون نميدونم والاااا دقيق اينكارو ميكنه يا نه اما خب وقتي ميكروب وارد بدن ميشه بدن لرز ميكنه من ...

ماری جان .... ایشالله که چیزی نیست ولی میدونی لرز خودش از علایم بارداری میتو نه باشه.. همه رو به علایم بد نگیر عزیزم من دیدم کسایی که کل بارداری سردشونه و کسایی که کل بارداری از گرما گر میگیرن ....از طرفی اون بحث شما الان دیگه نمیتونه باشه چون جنینات لانه گزینی کردن و بهت چسبیدن...از اونور هم داری داروهاتو نصرف میکنی ...پس اصلا نگران نباش ...امید به خدا...استراحت کن حساااابی ...ریلکس باش و آب زیاد بخور اگرم سرما خوردگی چیزی باشه زود از بدنت دفع میشه... ما هم دست به دعاییم که ایشالله تا زایمان شما دوستای گل باردارمونو و بقیه عزیزان که وارد سیکل شدن ...فقط اصلا فکر بد نکن....بسپار به خدا...خودش حواسش هست...گر نگه دار من آن است که خود میداند شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ماری جون ، منم تو اون چندروزی که بتام مثبت شد حالت های سرماخوردگی داشتم. عطسه و آبریزش. در حالیکه که اصولا خیلی کم و دیربه دیر سرما می خورم برام عجیب بود.
ولی بعد متوجه شدم این مکانیسم طبیعی بدن هست وقتی بارداری صورت میگیره ایمنی بدن به شدت پایین میاد که جنین رو پس نزنه. برای همین خیلی ها اوایل بارداری سرما می خورن.
به نظر من با اون بتای عالی که داری نگران نباش. چون روند بارداریت خداروشکر خیلی خوبه.

خدایا شکررررررر
سلام دوستان ببخشید دلم میخواد یک نوبت پیش دکتر زرنانی برم ولی اصلا نمیدونم چکار کنم به کجا زنگ بزنم؟ ...

عزیزم خانوم دکتر در کل دقیقه و چون همه کاراشم خودش انجام میده شانس خطا پایین میاد......

اما خوب بشر جایز الخطاست پس خودتم حواست باید باشه که اگه احیانا چیزی از قلم افتاد یاداوری کنی.....

ترفند یاداوریم اینه ببخشیدا خودتو بزنی به گیجی و انگاری که میخوایی برا خودت یاداوری کنی تا یادت نره غیر مستقیم یاد خانوم دکتر بندازی......

البته بازم میگم در کل دقیقه اما به هر حال احتیاط شرط عقله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com