2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفس جان ما چند نفر بودیم تو عرفان با هم انتقال دادیم یک گروه تو ت ل گ ر ا م داریم دعوت دوستی من بپزی ...

باشه عزیزم.چیزی ک برام نیومده ک بپزیرم خو😄

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
   نمیشی... ماها هم نشدیم ... بگو نترسه     عزیزم پس لوله هات رو بررسی نکر ...

شماهم اگه مایلین بیاین توگروهی ک دوستمون میگن...همچنین بقیه ی دوستان

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
من امروز انتقال دادم، سه تا جنين داشتم كه دكتر واسم انتقالشون داد، گريدشون فكر كنم B/A بود اينج ...

پرپر جون به سلامتي عزيزم ، ان شا الله كه ني ني هات محكم بچسبن به مامان گلشون و چند روز ديگه شما هم ما رو خوشحال كني .

پرپر جون به سلامتي عزيزم ، ان شا الله كه ني ني هات محكم بچسبن به مامان گلشون و چند روز ديگه شما هم م ...

مامان سبحان جوووونم اصلا ميبينم اسمتو ذووووق ميكنم 😍 خيلي خيلي خوشحالم از بارداريت به اميد خدا همممه چيز عالي واست پيش ميره و جواب صبر و سختي رو به بهترين شكل ميگيري، همچنين بقيه دوستان و من

پرپر جون، مبارك باشه انتقال جوجه هات. انشالله محكم بچسبن به دلت. 😙😊 

منم دوباره دو روز ديگه سونو دارم، 👀 

ماري جون مبارك بتاي قشنگت، انشالله كه تا اخر بارداريت همه چيز عالي پيش بره و ني ني ها رو بغل بگيري💝💞. 

مامان سبحان جوووونم اصلا ميبينم اسمتو ذووووق ميكنم 😍 خيلي خيلي خوشحالم از بارداريت به اميد خدا هممم ...

ممنون عزيزم ، خودت عشقي عزيز دل من ، توكل به خدا ، منم واقعا از بارداري تمام دوستان خيلي خيلي خوشحال ميشم ، ان شا الله يك روزي بشه كه تمام دوستاي اينجا بيام از بچه هامون بگيم . 😘😘😘😘

پرپر جون، مبارك باشه انتقال جوجه هات. انشالله محكم بچسبن به دلت. 😙😊  منم دوباره دو روز دي ...

مرسي فدات شم، سونوي روز چندم ؟؟؟ ان شاءالله كه همه چي خوب و عااالي پيش ميره