2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
ممنونم عزیزم، میدونی مساله اصلی اینه که شوهرم خییییییییییییلی خییییییییییییلی ناراحته، یه جورایی نا ...

شیرین جان بیشتر آقایون این درمانا براشون سخته ... اصلا ببین حکمت خدا بی دلیل نیست که مادرشدنو به ما سپرده...زایمان و نه ماه بارداری... اصلا فکر کن مردا میخواستن پریود بشن یعنی دیگه کولی بازی درمیاوردن     البته جسارت نشه به همسرای گلمون ولی خب ناز نازین ...

عزیزم کم کم با همسرت حرف بزن... بهش بگو فقط شما که نیستین ... از تاپیک براش بگو .... و از معجزات تاپیک ... وقتی بدونه تنها نیست خیالش راحت میشه... بگو این امتحان الهی... خدا میخواد بهترینو بهتون بده ... خیالتون از سلامتیش راحت باشه ... کم کم با زبون آرومش کن ... زمان میبره ولی درست میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نترس روانی نمیشی عزیزم... ببخشید میخندم بامزه گفتی .... دور از جون به روان ...

ولی شوهرم میگه میشی😄میگه دیونه میشی میوفتی رودستم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام به همه دوستاي عزيزم

من فردا ازمايش دارم ولي خوب با بيبي هاي منفي خودم رو براي همه چيز اماده كردم، ماري جون عزيزم خدا رو صد هزار بار شكر كه بتاي تو اينقدر عاليههههه. منتظر خبرهاي مامان سبحان عزيز با بتاي عالي تر و افسون جون و بقيه دوستاني كه انتقال دادن هستم. براي همگي دعا ميكنم لطفا شما هم منو فراموش نكنيد. فردا نتيجه هر چي بشه حتما خبر ميدم. همه تون رو خيلي دوست دارم.❤️💖❤️💖❤️😍❤❤️😘💗💕💞

خب خداروشکر... خودت عکس رنگی و سایر بررسیای اولیه رو انجام دادی ؟؟

سونی داخلی شدم فلیکولام خوب بود...چن تخمک گذاریمم روز13هست...ولی عکس رنگی گفت لازم نداری

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
انا جون من بعد از 2بار میکروی منفی با رزاقی ویزیت شدم.گفت حتما باید هیسترو بشی و پرو لاکتین بالا هم ...

پروانه جون با اجازه آنا جون جوابتو بدم تا خودش بیاد کاملتر راهنماییت کنه... نگران پرولاکتینت نباش چون با دارو خیلی راحت حل میشه درمانش مهمه ولی راحته.... هیسترو هم برای همه انجام میدم با دوربین داخل رحم رو میبینن چون بعضی از ناهنجاریای رحم و مشکلات با سونو قابل تشخیص نیست.... نگران نباش هر کی منفی میشه براش انجام میدن خیلی هم آزمایش خوبیه .... اینکارو میکنن که بدونن رحمت داخلش مشکلی نیست اگرم یه پولیپی چیزی باشه خیلی راحت با همین هیسترو میشه برش داشت....نگران نباش... هممون انجام دادیم

شیرین جان بیشتر آقایون این درمانا براشون سخته ... اصلا ببین حکمت خدا بی دلیل نیست که مادرشدنو به ما ...

موافقم واقعا همینطوره، مردها خیلی آستانه ی تحملشون پایینه، شوهرم آزمایش هاشو برد پیش دکترش، براش یه آزمایش دیگه نوشت، آزمایش اسپرم بود، نمیدونم دقیقا چی بود ولی 790 هزینش شد 😨😨😨😨😨

ولی شوهرم میگه میشی😄میگه دیونه میشی میوفتی رودستم

نمیشی... ماها هم نشدیم ... بگو نترسه   

عزیزم پس لوله هات رو بررسی نکرده چه جوری میخواد آی یو آی کنه ؟؟؟ از کجا میدونه و میتونه مطمین باشه لوله ها کاملا بازن ؟؟؟ از کجا میدونه توی رحم مشکل و یا سپتومی چیزی نیست؟؟؟ عزیزم من پیشنهاد میکنم پیش یه پزشک دیگه برو قبل از هر اقدامی.... همسرت هم حتما تو یکی از مرکز ناباروری تست بده که حوابش مطمین و قابل اطمینان... این همون بحث که قبلا گفتم ... ممکنه مشکلی باشه که بشه راحت حل کرد ولی الان با آی یو آی کلی وقت و هزینه ات رو بگیرن بعد بیان بگن تازه برو این آزمایشا رو بده... عکس رنگی و یک اسپرمیوگرام در یک مرکز ناباروری از ابتداییترین آزمایشهای تشخیصیه

سلام به همه دوستاي عزيزم من فردا ازمايش دارم ولي خوب با بيبي هاي منفي خودم رو براي همه چيز اماده كر ...

سلام مامي جون ، ان شا الله كه شما هم فردا برات معجزه ميشه و ما رو شگفت زده ميكني ، چشم خانمي من كه به شخصه دعاگوي شما و همه هستم البته اگر قابل باشم ، شما هم براي من دعا كن اگر صلاح خدا هست بتام بره بالا و مامان شده باشم . 😘😘😘😘

موافقم واقعا همینطوره، مردها خیلی آستانه ی تحملشون پایینه، شوهرم آزمایش هاشو برد پیش دکترش، براش یه ...

اتفاقا بهتر که قبل وارد شدن به سیکل همه چیز بررسی بشه ... الکی نری تو سیکل بعد که شکست خوردین خدای ناکرده بگن تازه بیا این آزمایشم بده .... بگو نترسه همه همسرای ما همین آزمایشارو انجام دادن... خداییش کم هم نیستیم

چله ی موسویه

🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴

دوستان  عزیز  وهمراهان  گرامی همینطور که میدانید روز سه شنبه  ۳مرداد که پیش  رو داریم  "اول ماه ذی القعده "  می باشد .

💕🌿💕🌿بهار اربعين گيري از آغاز ماه ذي القعده

آيت الله جوادي آملي:

در طول سال آدم مي تواند چله بگيرد، ولي

بهارش اين ۴۰ شب است؛ يعني از

اوّل ذي القعده تا دهم ذيحجّه،

آدم مواظب دهانش باشد كه غذاي بد وارد نشود؛

مواظب زبانش باشد كه حرف بد نزند؛

مواظب گوشش باشد كه حرف بد نشنود؛

مواظب چشمش باشد كه نگاه بد نكند؛

آنوقت سایر كارها خوب است.

اينقدر كارهاي حلال هست كه آدم فرصت نمي كند به سراغ كار حرام برود !

استاد فرزانه، حضرت آیت الله جوادی آملی درباره این اربعین چنین می¬فرمایند:

❤️🍃زمان: ِ ۳ مرداد به مدت ۴۰ شب

🌼🍃«از اول ذي القعده تا دهم ذي حجّه كه اربعين موساي كليم است، اين يك فصل مناسبي است؛ بهار اين كار است. اين اربعين گيري،اين چله نشيني همين است ! وجود مبارك موساي كليم 40 شبانه روز مهمان خدا بود. فرمود : و واعدنا موسي ثلاثين ليلهً فاتممناها بعشر فتمّ ميقات ربّه اربعين ليله. به او وعده ديدار و ملاقات خصوصي داديم؛ آمد به ديدار ما. اوّل 30 شب بود؛ بعد 10 شب اضافه كرديم، راهش باز بود؛ جمعاً شد40 شب.

هر ختمی هم که دوست دارین، میتونین بگیرین.

"و پسندیده اینه که ثواب ختم رو به وجود مقدس امام زمانمان هدیه کنیم"

برای برداشتن چله ذیعقده یکی از اذکار وسوره زیر پیشنهاد شده  

1⃣ سوره های فجر، فتح، محمد

2⃣ جامعه کبیره، جامعه صغیره

3⃣ ذکر لااله الاالله روزی۱۰۰۰ مرتبه

4⃣ صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه

5⃣ ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه

6⃣ آیه رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ روزی۱۰۰ مرتبه

7⃣ استغفار روزی ۷۰ مرتبه

8⃣ زیارت وارث؛ حدیث کسا

9⃣ زیارت عاشورا ؛ سوره طه

🔟 خواندن قران

🌱☘🌱☘🌱☘🌱☘🌱☘🌱☘

ان شاءالله پرروزی باشیدو شفای بیماران رو فراموش نکنید التماس دعای خیرتان هستیم🙏🙏

@eshgh_khodaaa1

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷