2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست

سلام دوستان من تا حالا آزمایش سل ندادم جایی آیا لازمه ؟چه مشکلی ممکنه ایجاد کنه؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
مشکلش تا الان تعداد و تحرک پایین بود، حالا مشکل آبنرمال هم بهش اضافه شده، بعد از کلی آمپول و قرص &nb ...

عزیزم ناراحت نکن خودت ...همه ما این مشکل رو داریم...خود من و همسرم هم همینه مشکلمون که مورفولوژی 2...مثل شما ....تعداد و سرعتشم کمه...ولی اگر قرار بری توی سیکل تقویتش کن به خواست خدا جنینیای خوبی براتون تشکیل بشه... اسپرم هر سه ماه تغییر میکنه...ممکنه 3 ماه دیگه شرایطش خیلی بهتر بشه...امید به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهي جوووونم مهربونم بخدا همش دعا ميكنم تا خبر خوبي ميشنوم فقط دعا ميكنم همه اين حال خوش و مزمزه كنن ...

خیلی خیلی مبارکت باشه ماری جون،برا ما هم دعا کن زودتر این حس تورو تجربه کنیم

ماری جون شما گفتی ک از دو ماه قبل انتقال اسپرین مصرف کردی،مشکل انعقادیت در چ حدی بود ک دکترت این تجویزو کرد؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم ناراحت نکن خودت ...همه ما این مشکل رو داریم...خود من و همسرم هم همینه مشکلمون که مورفولوژی 2.. ...

باورت نمیشه چقدر چیزای تقویتی میخوره، مغزها، عسل، ژل رویال، خرنوب، جدای ازینا قرص های ویتامین و آمپول hcg & hmg، از اسفند پارسال تا الان، 6ماهه داره اینا رو میخوره، ولی اصلا بهبود نداشته، خیلی بدتر هم شده، امیدوارم حداقل بیشتر از این لفتش ندن و میکرو یا ivf رو شروع کنم تا بدتر ازین نشده

خیلی خیلی مبارکت باشه ماری جون،برا ما هم دعا کن زودتر این حس تورو تجربه کنیم ماری جون شما گفتی ک از ...

عزيزم من در چه حدشو نميدونم فقط ازمايشامو كه ديد دكتر گفت غلظت خونت بالاست و بايد اسپرين و سلكسان داشته باشي 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
من تصميم گيري برام سخت شده نميدونم كه كدوم دكتر رو انتخاب كنم مثلا نصرو تعريف ميكنن ولي شما ميگيد اي ...

عزيزم چيزي رو كه ميدونستم گفتم ببخشيد اگه باعث سردرگميت شدم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
آنا جون چرا برم پیش آنکولوژیست،ترسیدم مگه غلظت خون ربطی ب سرطان داره!  عزیزم میشه بگی چه موادی ...

عزیزم کجاها رفتی؟؟؟

دختر سرطان چیه؟؟؟

مگه آنکولوژ یا هماتولوژ فقط بیمار سرطانی داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکلش تا الان تعداد و تحرک پایین بود، حالا مشکل آبنرمال هم بهش اضافه شده، بعد از کلی آمپول و قرص &nb ...

خداکنم ک هممون بزودی مامان بشیم...چون من واقعاکشش ندارم...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزيزم چيزي رو كه ميدونستم گفتم ببخشيد اگه باعث سردرگميت شدم 

نه عزيزم باعث سردرگمي من نشديد ❤️اتفاقا من تصميم دارم پرس و جو كنم يه دكتري كه مناسب باشه رو انتخاب كنم

دقیقا منم خیلی صبر و تحمل ندارم، هرچی خدا بخاد همون میشه

شماچن وقته اقدام داشتین??من یکسال ودوماه شده دیگه...همسرم راضی نمیشه ب ای یو ای میگه بچه بایدطبیعی خدابده

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻