2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزيزم قربون اين شيطونكت بشم خدا حفظش كنه  خودمم تعجب كردم آخه ب يكي از دوستان گفته بودي چون تو ...

نه منظورم از ما یعنی همه دوستانی هستن که تو سیکلن که خودمم یه زمانی جزءشون بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فكر كنم استرس جواب ازمايش دومم باعث شد لحنم خوشايند نباشه انا جون باعث سوتفاهم شدم😫😫ولي بدون خيلي ...

عزیزم شک نکن بالا میره!!!!!!

من که از الان دارم سر و کله زدنت با دوقلوهاتو تصور میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تماس گرفتم جواب ازمايش  ٢٥٩٥ شده ممنونم از دعاي خير همتون🙏🏻🙏🏻

خدایا صدهزار مرتبه شکرت......

دیدی عزیزم؟

فكر كنم استرس جواب ازمايش دومم باعث شد لحنم خوشايند نباشه انا جون باعث سوتفاهم شدم😫😫ولي بدون خيلي ...

عزیز دلم همه تون برام خیلی عزیزین.....

آنا جان و بقيه دوستان ببخشين ك اطلاعاتي ندارم ك بخوام كمك كنم  غير از دعا كردن يك همنوع خودم&n ...

عزیزم دعا کردن بهترین کاریه که میتونیم واسه هم بکنیم......

باورت نمیشه چقدر چیزای تقویتی میخوره، مغزها، عسل، ژل رویال، خرنوب، جدای ازینا قرص های ویتامین و آمپو ...

سلام عزیزم من شوهرم قبل از این که بفهمم واریکوسل داره یه دکتر دیگه بهش آمپول داده بود بعد که رفتیم پیش یه دکتر خوب که فهمید شوهرم واریکوسل داره گفت آمپولا باعث بدتر شدن اسپرمش شده شما هم با یه دکتر خوب حتما مشورت کن شاید آمپول باعث بدتر شدن شوهرت شده باشه

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام عزیزم من شوهرم قبل از این که بفهمم واریکوسل داره یه دکتر دیگه بهش آمپول داده بود بعد که رفتیم پ ...

آره آمپول اصلا بهش نمیسازه، چند دکتر رفت گفتن واریکوسل نداره، بنظرتون با این وضعیت ممکنه خیلی طولش بدن و بگن دارو مصرف کنه فعلا؟؟؟ آخه کلا دارو هیچ اثری روش نداره

آره آمپول اصلا بهش نمیسازه، چند دکتر رفت گفتن واریکوسل نداره، بنظرتون با این وضعیت ممکنه خیلی طولش ب ...

عزیزم من فقط میدونم آمپول بدتر میکنه وضعیت اسپرم بازم خدا بزرگه شاید طبیعی باردار بشی گلم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
عزیزم کجاها رفتی؟؟؟ دختر سرطان چیه؟؟؟ مگه آنکولوژ یا هماتولوژ فقط بیمار سرطانی داره؟

😁آخه انکولوژی بیشتر سروکارش با سرطانه،کلا آدم منفی و ترسویی هستم من.عزیزم این دکتری ک معرفی کردی چطوری نوبت میده من دو هفته دیگه نوبت دکتر دارم میشه تلفنی نوبت گرفت؟اگه شماره یا آدرسشو داری لطف میکنی بهم بدی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
خدایا صدهزار مرتبه شکرت...... دیدی عزیزم؟

اره فدات شم بالاخره لطف خدا شامل حال منم شد اميدوارم سالم بدنيا بياد🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋💋💋مرسي آنا جون بابت همه چي ❤️❤️❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

دوستان سلام.

مامانای جدید خیلییییی مبارک باشه از ته دل براتون خوشحال شدم.

خانمهایی که شوهراشون مشکل اسپرم دارن و واریکوسل هم ندارن لطفا پرولاکتین رو هم چک کنن چون بالا بودن پرولاکتین برای آقایون مورفولوژی و میل جنسی رو بهم میریزه. شوهر منم دقیقا همینجور بود تموم آزمایشها و سونو واریس رو انجام دادیم همه چی سالم بود من همش تعجب میکردم آخه نه شوهرم سیگاریه نه با موادشیمیایی سرکار داره نه زیاد کارش نشستنیه نه بدغذاست  بعد آزخون که داد پرولاکتینش بالا بود و علت اصلی بد شدن مورفولوژی و کاهش تعداد و سرعت همین بود. گفتم بگم اگه این مورد رو بررسی نکردین برین دنبالش

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
باورت نمیشه چقدر چیزای تقویتی میخوره، مغزها، عسل، ژل رویال، خرنوب، جدای ازینا قرص های ویتامین و آمپو ...

خوب شیرین بانو جون اول باید ببینی همسرت طبعش گرمه یا سرد......

چون مثلا همسر منم کلی به قول خودت از این تقویتیا میورد اما برعکس عمل میکرد......

بعدش که فهمیدیم طبعش گرمه خنکیارم تو رژیمش گنجوندیم یکم بهتر  شد.

یا مثلا ویتامین ای به خاطر کبد چربش براش خوب نبود دیگه نخورد......