2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045612 بازدید | 684476 پست
ب قول شوهرم شدم مث کسی ک تو اقیانوس داره غرق میشه هی دست و پا میزنه نجات پیدا کنه ،منم ب همه قرص و د ...

عزیزم حواست باشه زیاده روی نکنی......

من ویتامین دیم ۱۶ بود اخیرا دکتر برام آمپول د۳ تجویز کرد سه تا هر هفته یا ده روز یکی.....

گفتم شاید کمکت کنه اما بازم توصیه میکنم سر خود نخور چون این ویتامینا زیادیش مسمومیت ایجاد میکنه و خطرناکه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون غربالگری اول تو هفته ۱۲ هستش و دوم تو هفته ۲۰ یعنی دو ماه فاصله بینشونه

الان گفتی یادم افتاد......

البته برا من اولی ۱۲ هفته و ۳ روز بود و دومی ۱۸ هفته و سه روز و عملا یه ماه و نیم فاصله افتاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگه، ببخش تو رو خدا اینقدر سوال میپرسم، بنظرت احتمال هست از همین مرداد سیکل میکرو رو شروع ک ...

عزیزم مرکز ناباروری میری؟

غیر این آزها سونوی روز ۸ تا ۱۰ رو انجام دادی؟

عکس رنگی داری؟

عزیزم پروندت باید کامل بشه......

اگه مرکز میری ابن سیما که فکر کنم روالش این بود اگه همسرت مشکل داشته باشه یه دو ماهی بهش دارو میدن اگه بهتر نشد میری تو سیکل......

حالا بستگی داره سیکلت با ال دی باشه یا بدون ال دی.....

خیلی فکرتو دیر نکن عزیزم.....

عزیزم دکتر ع ا ر ف ی، البته دکتر خوبی ان، نمیدونم چرا دقت نکردن ب ازمایشام،شانس منه

ستایش جون

من هم زیر نظر دکتر عارفی هستم،ولی اون دقت و زمانی رو که باید برای مریض بذاره رو نمی زاره.

از خانمهایی که مطبش می یان شنیدم 4-5 سال پیش خیلی با حوصله تر کار می کرده.

شانسه دیگه

من امروز سرخود یه قرص امگا ۳خوردم فرتیل اید و فولیک اسید ۵ هم دارم ک روزانه میخورم میخوام کیفیت تخمک ...

ستایش جون همزیگوت اگه با دو الل نرمال یا وایلد یا موتان هست یعنی هیچ مشکلی نیست اما اگه با دو الل موتانه یعنی ژن غلظت خون داری!!!!!

عزيزم منم اين ازمايش و دادم اسمش ptt بود اگه اشتباه نكنم و براي بيماري سل هست اگه بدن حساسيت نشون بد ...

عزیزم پی تی تی اگه اشتباه نکنم فاکتوررانعقادی هست و معمولا یه تیغ رو لاله گوش میزنن و سرعت انعقاد خون رو تست میکنن البته اگه من اشتباه نکنم.....

چه جالب، تست تنفس رو نشنیده بودم 😂😂فکرم مشغولش شده بود که این دیگه چه آزمایشیه 😂😂شما هم رویان رف ...

عزیزم الان که گفتی رویان و یکی از دوستانم در مورد تست سل گفت یادم افتاد آره همین تسته......

عزیزم نگران نباش رویان این تست رو برا همه انجام میداد خاص تو نیست که فکر کنی حتما مشکلی داری......

یه سوال، برای سیکل اول سونو نمی نویسن؟ من الان روز 2 سیکل هستم، برام چکاپ کامل نوشتن، عکس رنگی، تست ...

عزیزم سوموی روز ۸ تا ۱۰ سیکلم انجام دادی؟

عزیزم اون سونویی که میگی وقتی تو پروندت تصمیم به شروع سیکل زده شد تازه برات انجام میشه!!!!!!

عزیزم حواست باشه زیاده روی نکنی...... من ویتامین دیم ۱۶ بود اخیرا دکتر برام آمپول د۳ تجویز کرد سه ت ...

مرسی عزیزم، من همونموقع خودم ویتامین دی رو شروع کردم دوهفته پیش دوباره آز دادم ۱۹ شده بود فعلا دارم هفته ای یکی میخورم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستایش جون من هم زیر نظر دکتر عارفی هستم،ولی اون دقت و زمانی رو که باید برای مریض بذاره رو نمی زاره. ...

والا مرمر جون چنان سر سری آزمایشارو نگاه کرد ک حتی متوجه کمبود ویتامین دی و انعقادی من نشد،من با هزار امید از شهرستان میرم تهران ۱۴ ساعت راهو میریم ب امید اینکه تهران دکتراش بهترن اونوقت اونام حاضر نیستن ۵دقیقه برات وقت بزارن ۴۰ت هربارفقط پول ویزیت میگیرن اونوقت ب اندازه ۱۰۰۰ت بهت توجه نمیکنن

من امروز سرخود یه قرص امگا ۳خوردم فرتیل اید و فولیک اسید ۵ هم دارم ک روزانه میخورم میخوام کیفیت تخمک ...

ستایش  عزیزم دوز مناسب روزانه فولیک اسید ۴۰۰ مایکروگرمه که تو بارداری تا ۱ میلی گرم مجازه. ولی فولیک اسید ۵ رو بهتره نخوری چون مطالعات جدید نشون داده که افزایش دوز اسید فولیک میتونه ریسک ابتلا کودک به اوتیسم رو بالا ببره. همون ۱ میلی گرم رو بخور عزیزم 

ستایش جون همزیگوت اگه با دو الل نرمال یا وایلد یا موتان هست یعنی هیچ مشکلی نیست اما اگه با دو الل مو ...

آنا جون قشنگ روبرو نتیجه تست نوشته homozygote(both copies are mutant allele)

من خودم ژنتیک خوندم،میدونستم ازمایش ایراد داره ولی ب دکتر ک نشون دادم تند تند ازمایشارو ورق زد گفت مشکل خاصی نداری،منم فک کردم لابد با یه فاکتور دیگه درنظرش گرفته،چون یه ژن انعقادی دیگم بود ک اون جفت آللاش خوب بود،اما حالا ک تو نت سرچ کردم همین mthfr a1298c باعث سقط جنین کنده شدن جفت و مشکلات انعقادی میشه

عزیزم مرکز ناباروری میری؟ غیر این آزها سونوی روز ۸ تا ۱۰ رو انجام دادی؟ عکس رنگی داری؟ عزیزم پرون ...

آره عزیزم، رویان میرم، نه هنوز روز 8 سیکل نرسیدم، امروز روز سوم هستم، برام کلی چکاپ نوشتن که انجام دادم و روز 7 سیکلم جوابش آماده میشه، برای روز 8 وقت عکس رنگی برام زدن، شوهرم 1ساله داره دارو مصرف میکنه بی فایده بوده، 2ماه هم اتفاقی نمیفته😢😢😢 انواع آمپول ها، قرص ها، گیاهی و غیرگیاهی، هرچی فکر کنی مصرف کرده ولی تاثیری نداشته