2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045607 بازدید | 684475 پست
عزيزم فعلا بايد جواب اين آزمايشها و چكاپ ها رو ببري و بعد همسرتون هم كه احتمالا امروز ويزيت شده دكتر ...

شوهرم خیلی ضعیفه متاسفانه، تعداد و تحرک اسپرمش خیلی پایینه، توی آزمایشگاه های معمولی که افتضاح بود، آزمایشگاه های ناباروری که خیلی سختگیرانه بررسی میکنن احتمالا بدتره اونجا، همون روز اول دکتر براش آزمایش نوشت، یه سری آزمایش خون هم داشت که گفتن ناشتا انجام بده، امروز ناشتا رفت انجام بده که گفتن باید دکترت توی کیلینیک باشه بعد انجام بدی که گفتن دکترش فردا میاد، حالا فردا باید انجام بده و همون فردا هم دکتر جواب رو می بینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون یه سوال دکتر من بعد از گرفتن غربالگری اول گفت دیگه یه راست برم واسه غربالگری دوم که ماه آیندس. من الان یک ماهه چک نشدم و همش نگران جنینم هستم. به نظرتون لازمه آزاد سونوگرافی بشم یا نه صبر کنم تا ماه دیگه. و این که خطرناک نبست که دکترم دو ماه ویزیتم نکنه؟ خیلی نگرانم.

مامان سبحان هجده تير روز چندم بود كه استروژن مي خوردي؟! خدا رو شكر كه براي شما بعد از چهار روز پيشرف ...

عزيزم پرستروزن از روز دوازدهم شروع شد و راستي من اشتباه كردم روز سيزدهم اندومترم  ٧بود و روز هفدهم هم انتقال دادم كه اندومترم شده بود ٨

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام دوستان، من یه سوال دارم، لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، من دیروز رویان رفتم، چکاپ کامل برام ...

عزيزم منم اين ازمايش و دادم اسمش ptt بود اگه اشتباه نكنم و براي بيماري سل هست اگه بدن حساسيت نشون بده مثبته و اگه حساسيت نشون نده منفي

ماری جان ببخشید من متوجه نشدم شما بیمار دکتر طرازی هستید؟ اخه بیمارستانهای دکتر طرازی و چوبساز متفاو ...

نه عزيزم من در حال حاظر دكترم چوبساز هست اما قبلا مريض دكتر طرازي هم بودم 

من تو كاندي پانكچر شدم و جنينام هم تو كاندي هستن ولي اگه بخواي ميتوني جنيناتو منتقل كني دوست من از بيمارستان لاله برد ابان و با طرازي انتقال داد منعي نداره جابجايي جنين 

من امروز سرخود یه قرص امگا ۳خوردم فرتیل اید و فولیک اسید ۵ هم دارم ک روزانه میخورم میخوام کیفیت تخمکام تا جایی ک ممکنه بالا بره ک بتونم جنین فریز داشته باشم کسی میدونه مصرف روزانه امگا ۳ ضرری داره یا نه؟

راستی من ازمایشا انعقادیمو دیشب نگاه کردم یکی برا پلی مورفیسم mthfr A92..هموزیگوت بودم این یعنی این ژن انعقادیم معیوبه ولی دکترم چیزی نگفت،سر سری ازمایشامو نگاه کرد حتی ب ویتامین d هم ک مقدارش۱۳بود و خیلی خیلی کم بود توجه نکرد و تو انتقال قبلی نه آسپرین بهم داد نه ویتامینd, چند وقت پیش ک برا چکاپ کلیه رفتم دکتر گفت باید هفته ای یه دونه ویتامین دی بخوری، یه حس‌خیلی بدی دارم چرا دکترا اینهمه ازمایش میگیرن بعد به جوابش یه سرسوزن توجه نمیکنن،حالا ک براشون مهم نیست و نگاه نمیکنن دیگه چرا میگن این ازمایشارو بدین،اینارو ک دیدم رو آوردم به سرخود دارو خوردن😢

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
شوهرم خیلی ضعیفه متاسفانه، تعداد و تحرک اسپرمش خیلی پایینه، توی آزمایشگاه های معمولی که افتضاح بود، ...

توكل به خدا عزيزم ، پس به احتمال زياد شما يك راست بايد بريد سراغ ميكرو چون من هر كسي رو توي رويان ديدم كه مشكلش حاد بوده ميكرو كرده از اول ، ولي ما چون عملا مشكل خاصي نداشتيم هيچ كدوممون آي يو آي انجام داديم و بعدش هم آي وي اف ، منتظر خبرهاي خوشت هستيم دوست عزيز .

من تو سه انتقال قبلیم  با دکترصاحب کشاف،هم اسپرین داشتم هم پردنیزولون،و تو هر سه انتقال آز خونم مشکوک بود حتی ی بارم بتام تا۶۴بالا رفت یعنی امکان نداشت تاثیر امپول هاش سی جی باشه .ازمایشا ۱۸ روز بعد انتقال میدادم ولی اینبار ک دکترمو عوض کردم اسپرین و پردنیزلونم قطع کرد بتام روز ۱۴ یک بود،ب نظر خودم اسپرین و پردنیزولون تاثیر داشتن با وجودی ک مشکل انعقادی دارم ،البته مشکل ایمنی ندارم،نمیدونم راهنماییم کنید ب دکترم چی بگم خیلی عصبی ام

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بازم ممنونم مامان سبحان، خسته ات كردم. 

ماري جون جنينتون پنج روزه بود؟. 

چند روز قبل از انتقال جنين پروژسترون شروع شد؟! 

واسه من براي جنين پنج روزه شش روز پروژسترون ميدن؟ يعني روز شش پروژسترون انتقال! 

من فكر ميكردم واسه همه جنينهاي پنج روزه همينطوره؟!

دوستان برای تقویت تخمک چقدر زمان لازمه؟
من یه سری قرص اوابوست و کیوتن و رویال ژل گرفتم . ولی الان که اجبارا سیکل میکرومون چندماه عقب افتاده، ازحالا بخورم یا همون یکی دوماه قبل از پانکچر بخورم کافیه؟
البته کیوتن رو شروع کردم. ولی اوابوست لازمه از حالا؟

خدایا شکررررررر
دوستان برای تقویت تخمک چقدر زمان لازمه؟ من یه سری قرص اوابوست و کیوتن و رویال ژل گرفتم . ولی الان که ...

آزيتا جون من واقعا نميدونم ، راستي جريان عمل همسرتون چي شد ؟ يه جا ديدم تاپيك زده بودي كه پيش دكتر كشاف هم رفتيد .