2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
سپاس فراوان اناي مهربان 💋💋 از دعاي خير و ارزوهاي قشنگت ❤️ خدا دخمل خوشگلت و حفظ كنه و در اينده فرز ...

فدات عزیز دلم......

لطف داری......

تک تکتون رو دوست دارم و براتون بهترینارو از خدا میخوام.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه جوابمو بدین متشکر میشم ازتون

عزیزم من جوابتو دادم ولی با تاخیر......

آخه تعداد پستای نخونده زیاد بود هنوز کلی پست نخونده دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان هجده تير روز چندم بود كه استروژن مي خوردي؟! خدا رو شكر كه براي شما بعد از چهار روز پيشرف ...

روز ١٦ سيكل بودم عزيزم ، من روز ٢٢ سيكل انتقال دادم ، شما هم نگران نباش براي شما هم بالا ميره عزيزم .

معمولا چند روز طول میکش جنین لانه گزینی کن  و ایا مرکبات اشکال داره بخوریم مثل لیموترش یا ویتام ...

عزیزم دنبال لانه گزینی نباش......

اما اگه میخوایی من یه پست میذارم اما قرار نیست دقیقا این اتفاق طبق این پست باشه!!!!!!

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: 

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد 

2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد. 

3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه : 

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

@microinjection

مرسی ماری جون  تا چند روز نمیشه حمام رفت من امروز روز ۴ هست اما نه سینه هوم سوزن سوزن شده نه س ...

عزیزم دنبال علایم نباش......

منم هیچ کدومو نداشتم......

برا حمومم میتونی بری فقط طولانی نباشه و در حد دوش سرپایی باشه و ضمنا آب داغ نباشه و حموم پر از بهار نباشه......

سلام بچه ها اميدوارم همه خوب باشيد  من يه كم روحيم بهتر تر شده واژنم يه مقدار كم تير&nbs ...

افسون جون خواهشا دنبال علایم نباش......

سلام خانوما من مشکل pcoدارم سه انتقال منفی داشتم میخوام از شهرستان بیام تهران میشه لطفا بهم اسم ...

عزیزم خوب نمیضه بهترین رو معرفی کرد چون هر کدوم به نحوی و از دید کسایی که باهاشون + شدن بهترینن و از دید کسایی که باهاشون - شدن بدترینن......

به نظرم دنبال کسی باش که یه مسیر رو هی برات تکرار نکنه و دنبال واهکار مناسب برات باشه......

میخوام پیش دکتری برم که دیگه عوضش نکنم. میخوام دقیق و منظم باشه و همه آزمایشات لازم رو انجام بده. د ...

عزیزم دکتر من مشخصاتی که گفتیو داره اما اینو هم بگم که من باهاش هم - رو تجربه کردم و هم مامان شدم......

من با اینکه باهاش منفی شدم عوضش نکردم و نهایتا به هدفی که داشتمم رسیدم......

من این دو دکترو معرفی میکنم ولی دکترای خوب دیگه ای هم هست.....

ر ز ا ق ی

ط ر ا ز ی

سلام دوستان، من یه سوال دارم، لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، من دیروز رویان رفتم، چکاپ کامل برام نوشت دکتر، امروز انجام دادم، بین آزمایش ها یه آزمایش بود که یه جیزی به دستم تزریق کردن و گفتن تا 2روز آب بهش نزنی، و 2روز دیگه بیا ببینم چطوره، دورش هم خط کشیدن که حواسم باشه آب نخوره بهش، کسی میدونه این چه آزمایشیه؟؟؟ خیلی کنجکاوم
سلام دوستان، من یه سوال دارم، لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، من دیروز رویان رفتم، چکاپ کامل برام ...

عزيزم منم يادمه اين تست رو انجام دادن برام يادم نيست راستش عزيزم اسمش چي بود، تست تنفس؟ شايد😃😃😃

نخنديا شايدم اشتباه ميكنم، فكر كنم براي اين ميگن اب نزن كه جاي ماژيك پاك نشه بعدش ميري نشون ميدي فقط ميبينه حساسيتي به اون داشتي يا نه. 😃😃😃

یه سوال دیگه هم دارم، دکتر برام آزمایش ذخیره تخمدان نوشت، من همون موقع که توی کیلینیک بودم پریود شدم،دکتر گفت الان برو انجام بده، به دکتر آزمایشگاه هم گفتم تازه پریود شدم گفت اشکالی نداره، حتی ناشتا هم نبودم، تا جایی که میدونم این آزمایش ناشتا و روز 3تا5 سیکل باید باشه، اینطور نیست؟؟؟