2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست
عزيزم منم يادمه اين تست رو انجام دادن برام يادم نيست راستش عزيزم اسمش چي بود، تست تنفس؟ شايد😃😃😃 ...

چه جالب، تست تنفس رو نشنیده بودم 😂😂فکرم مشغولش شده بود که این دیگه چه آزمایشیه 😂😂شما هم رویان رفته بودی؟

ممنون مامان سبحان يعني بعد از اون سونو هجده تير شما پروژسترون رو هم شروع كردي و بعد چهار روز بعد رفت ...

خواهش ميكنم عزيزم ، نه ٤ روز بعد كه رفتم پروژسترون رو شروع كردم و ٢ روز بعد هم انتقال دادم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه هم دارم، دکتر برام آزمایش ذخیره تخمدان نوشت، من همون موقع که توی کیلینیک بودم پریود شدم ...

ذخيره تخمدان رو مهم نيست چه روزي بدي ، من هم همون روز اول كه براي تشكيل پرونده رفته بودم دادم .

یه سوال دیگه هم دارم، دکتر برام آزمایش ذخیره تخمدان نوشت، من همون موقع که توی کیلینیک بودم پریود شدم ...

عزیزم ذخیره تخمدان آزمایشی که هیچی روش تاثیر نداره ...در هر ساعت و هر روزی و در هر شرایطی از دوره میشه انجام داد ...برای همین دکتر بهت گفته برو انجام بده چون با تغییر روزای دوره پریود کم و زیاد نمیشه پس خیالت از این جهت راحت باشه...اونم فکر کنم آزمایش ببینن ایمنی بدنت چیه آخه یه بار بابام انجام داده بود دقیقا همین بود برای اینکه ببین بدنش بعد دو روز چه واکنشی نشون میده ...همین تست دقیقا..

ذخيره تخمدان رو مهم نيست چه روزي بدي ، من هم همون روز اول كه براي تشكيل پرونده رفته بودم دادم .

یه سوال، برای سیکل اول سونو نمی نویسن؟ من الان روز 2 سیکل هستم، برام چکاپ کامل نوشتن، عکس رنگی، تست پاپ اسمیر، ذخیره تخمدان، ولی سونو اصلا ننوشتن، از چندم سیکل سونو باید انجام داد؟

عزیزم ذخیره تخمدان آزمایشی که هیچی روش تاثیر نداره ...در هر ساعت و هر روزی و در هر شرایطی از دوره می ...

قبلا انجام دادم چند بار، ولی همش بهم گفتن روز 3تا5 سیکل بیا، هربار که انجام دادم خوب بود و مشکلی نداشتم، یعنی الانم تغییر نداره؟

یه سوال، برای سیکل اول سونو نمی نویسن؟ من الان روز 2 سیکل هستم، برام چکاپ کامل نوشتن، عکس رنگی، تست ...

عزيزم فعلا بايد جواب اين آزمايشها و چكاپ ها رو ببري و بعد همسرتون هم كه احتمالا امروز ويزيت شده دكتر اورولوژيست تشخيصش رو بده ، بعد كه اين جوابها رو بردي تازه تشخيص ميدن كه چي كار كنن حالا ممكنه بسته به شرايطتون iui يا ميكرو يا آي وي اف باشه .

مرسی عزیزم، مامان سبحان شما هم ivf کردی؟

بله عزيزم من دومين باره كه جنين انتقال دادم ، حالا فعلا هنوز آزمايشم معلوم نيست قطعي ولي چون بيبي چكم مثبت شده تيكر بارداري گذاشتم كه ان شا الله واقعي بشه .

قبلا انجام دادم چند بار، ولی همش بهم گفتن روز 3تا5 سیکل بیا، هربار که انجام دادم خوب بود و مشکلی ندا ...

معمولا قبل شروع سیکل میگن انجام بدید .... اگر گفتن روز 3 تا 5 ... چون بقیه آزمایشا رو باید اون زمان انجام داد بنابراین میگن یه دفعه همه رو با هم انجام بدید... نه عزیزم مطمین باش تغییری نکرده ... در طول زندگی یهو تغییر نمیکنه .... خیالت راحت .... فقط انجام بده چون جز مدارک و از آزمایشایی هستش که باید برای تعیین داروی تحریک تخمدانت داشته باشی

بله عزيزم من دومين باره كه جنين انتقال دادم ، حالا فعلا هنوز آزمايشم معلوم نيست قطعي ولي چون بيبي چك ...

ان شالله مثبت واقعی میشه عزیزم، ان شالله موفق میشی 😍😍😍😍 ممنونم که جواب سوالهامو دادی😘😘😘

ان شالله مثبت واقعی میشه عزیزم، ان شالله موفق میشی 😍😍😍😍 ممنونم که جواب سوالهامو دادی😘😘😘

خواهش ميكنم خانمي ، ممنون عزيزم ، ان شا الله كه شما هم زود زود نتيجه بگيري و مامان بشي خانمي .