2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام مهربونا، من امروز سونو شدم، سه شنبه ظهر ان شاءالله انتقال دارم جنينا هم سه تا هستن همون روز مشخ ...

عزیزم به سلامتی دیگه ایشالله داری مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توكل به خدا ، من ٩ مرداد آزمايش دارم اگر مثل اون دفعه نرم روز ١٢ آزمايش ندم البته . شما چي عزيزم ؟

عزيزم بسلامتي من اولين ازمايشم ٣مرداد هست اميدوارم همگيمون مادر بشيم امين🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از ۹ تا تخمک من که ۷ تاش بالغ بود ۴ تا جنین تشکیل شد ناراحت شدم نمیدونم  ۴ تا را با هم انت ...

عزیزم فقط به این فکر کن با انتقال اولت مامانی به فریز اصلا فکر نکن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آاغاز میشود و جنین پرسلولی میشود بیشتر ...

واي چه عالي بودددد مرسي ليلا جوووون خيلي لطف كردي عزيزم💋💋💋هزارتا بوسسسس

سلام دوستاي گلم من امروز لكه بيني مختصري داشتم. به نظرتون علتش چيه؟  روز هشتمم به نظرم از روز ...

خب ديگه مباركه مامان مامي جووووون هموني كه منتظرش بودي عزيزم بسلامتي فقط مواظب باش و خيلي ورجه ورجه نكن و با مركزت تماس بگير احتمالا بايد پروستروژن و بايد اضافه كني 

نميدونم چرا حالتهاي پريود دارم😔😔😔

مامي جون عزيزم نگران نباش ، جوجه هات دارن جاشون رو سفت ميكنن دعواشون شده كي اول محكم بچسبه به مامان گلش خوب كوچولو هستن ديگه دستشون خورده به هم يه كوچولو خون اومده ، به فال نيك بگير عزيزم . 😘😘😘😘

سلام از ۹ تا تخمک من که ۷ تاش بالغ بود ۴ تا جنین تشکیل شد ناراحت شدم نمیدونم  ۴ تا را با هم انت ...

کیمیا جان خوبه که .... من از 10 تا تخمک فقط 2 تا جنین برام تشکیل شد... ولی یه چیزی یاد گرفتم اصلا به تعداد حنین فکر نکن عزیزم... یه دونه خوب و سالم کافیه .... ایشالله بچه خوشگلت تو این چهارتاست.... امید به خدا .... ایشالله مامانی...