2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
سلام بچه ها من رفتم سونو روز هشت گفت ضخامتت ٨ هست سه شنبه اينده انتقالمه ان شالله

افسون جون عزیزم خدارو شکررررررر.....

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتم میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

انا جون من يك هفته بعد از شروع استراديول يك امپول لوپرون بايد بزنم، كسي رو ديدي سيكلش اينطوري باشه؟! 

من يك كيست دو سانتي فعال دارو. دكترم ميخواد تو تمام مدت سيكل تخمدانهام خاموش باشه واسه همين لوپرون دوم رو داده كه تا بعد از انتقال جنين اثرش باشه، نگرانم، ازش پرسيدم گفت هيچ مشكلي نداره نگران نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من رفتم سونو روز هشت گفت ضخامتت ٨ هست سه شنبه اينده انتقالمه ان شالله

سلام عزيزم واي چه عالي رشد كرده بسلامتي الهي مامان بشي و به ارزوت برسي عزيزم🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماري جون تو چطوري عزيزم؟ ديگه كسي هست فردا انتقال داشته باشه؟

منم خوبم عزيزم اماده شدم بخوابم فردا صبح زود بايد بيدار بشم التماس دعا از همه دوستان شايد سه چهار روزي نيام اينجا دوستون دارم مامي جون اميدوارم فردا ني ني ها بچسبن محكم به دلت عزيزم🙏🏻🙏🏻❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
منم خوبم عزيزم اماده شدم بخوابم فردا صبح زود بايد بيدار بشم التماس دعا از همه دوستان شايد سه چهار رو ...

ماري جون الهي كه امروز همه چه عالي برات پيش بياري و جوجه هاتو بياري خونه..

دعاي ما بدرقه ت

چرا نياي سه چهارروز....

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان همسرم آزواسپرمی میخوایم هفته ی بعد بریم واسش وقت عمل بیوپسی بگیریم دکترش گفته آز هورمونیش خوبه به احتمال زیاد تو نمونه پیدا میشه اگه خدا بخواد اسپرم باشه وقتی آمادگیشو داشته باشم منم میکرو میکنم ممنون میشم منم اینجا با شما همراه باشم دوستان به امید مادر شدن همگیمون همیشه براتون دعا میکردم و دعا میکنم ببخشید اگه طولانی شد

خدایا...شکرت😍

سلام دوستان عزیزم

انشاله که کلی مامان جدید داریم و به کانال مامانای موفق میکرویی بیایین و تجربیات میکروتون رو بگین.

کانال مامانای موفق میکرویی (اطلاعات و تجربیات میکرو موفق) :

https://t.me/mamanayemovafagh

آنا جونم سلام. من بهت گفته بودم که 6 ماه ویزان خوردم و رفتم سونو و بهم گفته که کیستم برگشته و ....  دوباره دیروز رفتم سونو و بهم گفت کیست ندارم! موندم بخدا! فقط گفت یه فولیکول 19 دارم.

کانال تل گرام «مامانای موفق میکرویی» : telegram.me/mamanayemovafagh 

سلام به همگی بچه ها امروز روز پونزده انتقالمه صبح بی بی زدم منفی بود دیروز بعداز ظهر هم زدم منفی بچه ها برام دعا کنید که فردا برام معجزه بشه خسته شدم از این همه دکترو دوا

خدای مهربونم بعد این همه سختی طعم شیرینی وراحتی رو به زودی من بچشون

سلام دوستای عزیزم ممنونم بابت پیغام های پر از مهرتون 

همش برام قوت قلبه ... 

ان شالله هر چیزی که برا هممون صلاحه اتفاق بیفته برای منم همینطور، من هیچی رو از خدا به زور نخواستم 

دلم پر می کشه برا بچه ولی کامل خودمو سپردم به دستای مهربون خدا...

امروز می رم سرمم رو تزریق می کنم بیمارتسان الغدیر..

یه سوال دیکه که داشتم اینه عمق رحم چند خوبه ؟ دیروز برا من اندازه زد شش و نیم و روی برگه ی پذیرش بیمارستانم برا انتتقال نوشته

این اندازه خوبه ؟؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...