2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی تو رویان سونو واژینال میکنن ولی متعجبم چرا قلب دیده نشد؟!    

عزيزم ان شا الله كه قلب ني ني بعد از دو هفته حتما حتما تشكيل ميشه ، نگران نباش خانمي ، حتما لازم نيست سونو بري رويان يعني به نظر من نري بهتره چون خيلي شلوغه و بدتر بهت استرس وارد ميشه ، من كه دفعه اول كه توي رويان سونو كردم خيلي روز بدي بود .

من پیش خودم گفتم چون حاملگی ما متفاوته زیر نظر خودشون باشم ولی الان که دارم از خستگی میمیرم پشیمونم!!!   من چون خواهرم آتیه زایمان کرد و راضی بود احتمالا همونجا برم، اگه دکتر خوبی میشناسین که اونجا یا مثلا بهمن زایمان میکنه بهم معرفی کنین دیگه بچسبم به همون!  

بچه ها یه خانوم باردار دیدم دیروز واااای سیگار میکشید .... انقدر دلم برا بچش سوخت     Na ...

لیلا جون نگو خدایا آخه چرا؟؟؟

خدایا خودت به امثال اون خانوم کمک کن زندگی سالمی داشته باشن و کاری نکنن بچه هاشون آسیب ببینن!!!!!

من جرات نمیکردم یه استامینوفن ساده بخورم که مبادا روزی بچم بیش فعال بشه و به خاطرش اذیت بشه حالا یه مادر داره سیکار میکشه؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم، همگی خوبین؟ انشاالله هر کدوم تو هر مرحله ای از پیش از درمان و درمان و پس از درمان ک ...

عزیزم سونوش شکمی بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی تو رویان سونو واژینال میکنن ولی متعجبم چرا قلب دیده نشد؟!    

عزیزم جا داره نگران نباش.

خوب از هفته ۶ امکان دیدن قلب هست اما شده بعضی دوستا دیرترم دیدن!!!!!

نه واژینال بوده! واسه همینم یه خورده نگران شدم!چه میدونم توکل به خدا     حالا اگه دکتر خو ...

عزیزم اینجا روالش اینجوریه،،مثبت که شدی میگن دو روز بعد برو بتا بده اگر دو برابر شده باشه بهت وقت سونو میدن ۴هفته بعدش برای دیدن قلب،،،در واقع میگن هفته ۸ بیا،پس نگران نباش هنوز جا داری ، امید به خدا ایشالله قلبش برات همچین بزنه کیف کنی😍😍😍😍🍼🍼🍼

نه واژینال بوده! واسه همینم یه خورده نگران شدم!چه میدونم توکل به خدا     حالا اگه دکتر خو ...

مبارک باشه عزیزم

هفته 8 معمولا قلب رو میبینن زودترش ممکنه تشکیل نشده باشه اصلا جای نگرانی نداره همین که ساک حاملگی تشکیل شده خودش یک قدم مثبته. عزیزم دکتری که انتخاب میکنی حتما تخصص ناباروری داشته باشه یه دکتر زنان و زایمان معمولی از مراقبتهای دوران بارداری ما آدمهای خاص اطلاع نداره و تشخیص و تجویز داروهای خاص رو نمیدونه. من خودم اصفهانم اما تهران تحت نظر دکتر اشرف معینی بودم تشخیصش خیلی خوبه اما مطبش قلقله است از همه جای ایران میان برای درمان ناباروری. مطبش توی خیابان ولیعصر تقاطع نیایش روبروی پارک ملت خیابان عاطفی هست تو اینترنت سرچ کنی میاد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

افسون جون به سلامتی انشالله یهو دو قلو بهت بده خدای مهربون...  يه دختر يه پسر که جفت جور بشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .