2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

آنای عزیز و دوستانم سلام..من انتقال جنین رو انجام دادم متاسفانه از پانزده تخمک فقط یک جنین اوکی شده بود با گرید b..توکل بخدااا امیدوارمم بمونه و نتیجه بده..اگرر بهم بگیدد غیراز شیاف که دکتر داده و ویتامین ها و استرادیول چیا بخورم که ممکنه تاثیرر داشته باشه برای مثبت شدن جوابم ممنون میشم...از صبح هم سمت راست دلم و پام کمی تیر میکشه خیلی هم دستشویی میرم..محتاج دعاتونممممم دوستای عزیزم

دلیلی ست ز این تاخیرها. خدارا ست برنامه ای بهترر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزیز و سلام ویژه به آنا جون گل .... 

منم رفتم قرار شد اول هیستروسکوپی انجام بدم که با بیهوشی برام انحام میدن بیهوشی سبک مثل پانکچر... دکتر گفت اینطوری اگر مشکلی باشه همون موقع رفع میکنه و نیاز برای تکرارش نیست ... از یه طرف هم یه بیوپسی از بافت رحم .... بعد به امید خدا برم برای آزمایشها تا خدا بخواد از ماه آگوست ال دی بهم بدند و بریم برای بچه دار شدن  

دوستان من امتحان دارم برای همین کم میام ... اومدم یه خبری بدم از خودم .... گفتم الان بچه ها در انتظار من هستن اصلا چقدر خودمو تحویل میگیرم      .... راستی دکترم بهم یه ویتامین داد برای کیفیت تخمک .... بخرم فردا میام میگم چیه شاید به دردتون بخوره ... گفت مثل یه کمک میمونه....بعد گفت از ماهی که شروع میکنی داروی تحریک تخمدانو باید بخوری..

ایشالله بیام هر روز خبرای خوب در مورد شماها بشنوم .... 

دوستای گلم متاسفانه سایت فیل تر شده و امروز کلی کلنجار رفتم تا تونستم وارد شم......

اولین فرصت پستارو میخونم.....

دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو میخوام....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه مشهد بودم واز امام رضا برای دوستان نینی سایتیم خواستم که حاجت رواشون کنه وهر چه زودتر یه نینی سالم وصالح بده بهشون ولبشو خندون کنه نانا جان متاسفم خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم ولی واقعا درکت میکنم بهار جان کجایی خانم بیا بگو چه خبرا نینی تو دلت خوبه انشاللهآنا جان السا گل خاله رو ببوس حتما  ...عزیزم من وارد سیکل که شدم قرص اچ میخورم که از دیروز لک میبینم زنگ زدم دکتر گفت استروژن کونژوگه تا پنج روز بخور من ازدیشیب شروع کردم به خوردن ولی همچنان لک دارم ودل درد دلیلش چی میتونه باشه میتونه دلیلیش زعفران باشه قسمت بشه همه ی دوستان برن پابوس آقا رفته بودم مشهد اونجا مجبور شدم زعفران تست کنم یکم خالی خوردم خیلی کم از فردای اونروز اینجور شدم حالا بعد چند روز قرص استروژن کونژوگه لکم قطع میشه ؟؟؟؟آنا جان زیر دلم یخه یخه یجوری حس دل درد دارم

آدی جون این چندمین باره جواب پستتو میدم اما خطا میده و ارسال نمیشه.....

عزیزم نگران لک نباش منم داشتم و استروژن کنژوگه همراه با باقی ال دی ها برام تجویز میشد.....

چند روزه قطع میشه......

بابت سردی زیر دلت اگه سردس رحمت اصلاح نشده عجله نکنی بد نیست.....

برات بهترینارو از خدا میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزم من هنوز همچنان در نگراني ام سه شنبه ميشم ٧هفته و ٢روز كه وقت سونو دارم

عزیزم نگران نباش ایشالله بهترینا در انتظارته عزیزم.....

منتظر خبرای خوبت هستیم.....

آنای عزیز و دوستانم سلام..من انتقال جنین رو انجام دادم متاسفانه از پانزده تخمک فقط یک جنین اوکی شده بود با گرید b..توکل بخدااا امیدوارمم بمونه و نتیجه بده..اگرر بهم بگیدد غیراز شیاف که دکتر داده و ویتامین ها و استرادیول چیا بخورم که ممکنه تاثیرر داشته باشه برای مثبت شدن جوابم ممنون میشم...از صبح هم سمت راست دلم و پام کمی تیر میکشه خیلی هم دستشویی میرم..محتاج دعاتونممممم دوستای عزیزم

عزیزم به سلامتی.....

خانومی نگران نباش با یه جنین خدا بخواد دو قلو هم میتونی داشته باشی.....

عزیزم از دوستامون با جنین گرید سی مامان شد و شکر خدا دیگه چیزی به در آغوش کشیدن دردونش نمونده......

ایشالله قسمت خودت و باقی دوستای منتظرمون.....

عزیزم نگران این نباش چی بخوری چی نخوری......

روال عادی زندگیتو داشته باش.....

فقط آب زیاد بخور.....

سمت چپت زیادتر بخواب......

یکسره نخوابیا.....

استراحت مطلق ممنوع.....

هر از گاهی پاشو یه دوری بزن.....

کارای سبک خونه رو هم انجام بدی بد نیست.....

البته چند روز اول یکم استراحتت بیشترم باشه بد نیست اما مطلق به هیچ وجه.....

چون برا خونرسانی به جنین به تحرک نیاز داری.....

برات بهترینارو از خدا میخوام.....

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو بدی....

سلام به همه دوستان من خواننده خاموش تابک شدم برای همه آرزوی بهترین رو دارم امسال سال نی نی دار شدن من احتمالا نیست

عزیز دلم امید همیشه مهمون دلت باشه......

خدا بخواد میدونی که معجزشم قسمتت میشه و لزومی فقط به میکرو نیست.....

عزیزم دلم برات روشنه ایشالله به زودی زود خورشید خانه مامان فرانک خونه دل مامان باباشو روشن روشن روشن میکنه.....

بوسسسسسسسس

سلام به همه دوستان عزیز و سلام ویژه به آنا جون گل .... منم رفتم قرار شد اول هیستروسکوپی انجام بدم که با بیهوشی برام انحام میدن بیهوشی سبک مثل پانکچر... دکتر گفت اینطوری اگر مشکلی باشه همون موقع رفع میکنه و نیاز برای تکرارش نیست ... از یه طرف هم یه بیوپسی از بافت رحم .... بعد به امید خدا برم برای آزمایشها تا خدا بخواد از ماه آگوست ال دی بهم بدند و بریم برای بچه دار شدن  دوستان من امتحان دارم برای همین کم میام ... اومدم یه خبری بدم از خودم .... گفتم الان بچه ها در انتظار من هستن اصلا چقدر خودمو تحویل میگیرم      .... راستی دکترم بهم یه ویتامین داد برای کیفیت تخمک .... بخرم فردا میام میگم چیه شاید به دردتون بخوره ... گفت مثل یه کمک میمونه....بعد گفت از ماهی که شروع میکنی داروی تحریک تخمدانو باید بخوری..ایشالله بیام هر روز خبرای خوب در مورد شماها بشنوم ....

لیلا جونم عزیزی......

ایشالله که همه چی خوب خوب پیش میره و بعد امتحانا میری که برا پرونده مامان شدنت مهر تایید بگیری.....

برات بهترینارو از خدا میخوام......

بوسسسسسس

لیلا جونم عزیزی......ایشالله که همه چی خوب خوب پیش میره و بعد امتحانا میری که برا پرونده مامان شدنت مهر تایید بگیری.....برات بهترینارو از خدا میخوام......بوسسسسسس

فدات شم آنا جون .... ایشالله که اینبار نتیجه میگیرم    ..... بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس  

فدات شم آنا جون .... ایشالله که اینبار نتیجه میگیرم    ..... بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس

حتما میشه عزیزم.....

سلام آناااای مهربونممم.ممنونممم از دلگرمیات..چشمممم حتماا عزیزم.توکل بخدااا روز سوم همم گذشت.

اتفااقاا روز اولوو فقط استراحت مطلق کردمم کار سنگین که نه اما تو خونه راه میرممم و یکم کارای کوچولو انجام میدمم و اینکه کمردرددد و دلدرد دارممم خصوصااا سمت رااستمم تا توی کمررر تیرر میکشه گاهی و سفت میشه..عذر خواهیی میکنمم تکرر ادرارررر هم گرفتممم و کمی هم معذرت میخوامممم ترشح زرد کمرنگ خیلیی کمممممم و کشدارر دارم اللبته فقط روی دستمال موقع خشک کردن.ببخشیددد البته که براحتی بیان کردممم..مشکلی نیست این چیزاا آنا جون؟ احتیاج نیست به دکترمم زنگ بزنمم؟

دلیلی ست ز این تاخیرها. خدارا ست برنامه ای بهترر
عزیزم در کل خوبه و حتی امکان بارداری طبیعی هم هست......سهیلا جون عزیزم خوب بالا پایین بودن شانس مطرحه ولی خوب همونطور که دیدی بودن از دوستامون که با مرفولوژی یک درصد نرمال طبیعی بلردار شدن مطمئنا شانس شما بیشتره به خاطر مورفولوژی ۹ درصد نرمال.....عزیزم خوب میکرو یه میان بر براتون به حساب میاد اما من شرایط شما رو داشتم با بهتر کردن شرایط و با یه سری بررسیهای تکمیلی شانس بارداری طبیعیو بالا میبردن و امتحانش میکردم......عزیزم همسرتم میتونی تقویت کنی و با بحث خنک نگه داشتن که واست توضیح دادم شانس رو بالا ببری......خودتم یه سری بررسی بکن ببین اگه مشکل خاصی نداری و شانس بارداری طبیعیو داری پس تلاشتونو تو است راستا بکنین......بازم در خدمتتم عزیزم......

آناجان من اصلانمیدونن نورفولوژی چی هست وچند باشه نرماله؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آدی جون این چندمین باره جواب پستتو میدم اما خطا میده و ارسال نمیشه.....عزیزم نگران لک نباش منم داشتم و استروژن کنژوگه همراه با باقی ال دی ها برام تجویز میشد.....چند روزه قطع میشه......بابت سردی زیر دلت اگه سردس رحمت اصلاح نشده عجله نکنی بد نیست.....برات بهترینارو از خدا میخوام.....

ممنون عزیزم که جواب میدی با حوصله مثل همیشه .....دل کفتم یخ یخ شده نمیدونم چرا اونروز هم درد میکرد ویخ شده بود هم لک دیدم گفتم دارم پریود میشم کلی حالم بهم ریخته بود وگرنه زیر دلم نه یخ میشه ته خیلی گرم متعادله گاهی وقتا گرمیش بیشتر میشه ولی اکثر اوقات معتدله بازم متشکرم