2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

سلام دوستان 

سلام ویژه به آناجون.امیدوارم همگی خوب و شاد باشید همیشه

شوهرم هفته پیش واریکوسلش رو بیمارستان نیکان عمل کرد.5میلیون هزینه عمل شد.500تومنم موقع ترخیص دادم امیدوارم نتیجه بگیریم.یه چیز مسخره تو تهران این بود که ما واسه تعویض پانسمانش رفتیم بیمارستان طرفه(فکر کنم)عصر بود اما بیمارستان قبول نکرد پانسمانو تعویض کنه گفت باید صبح بیاین بعدشم گفت باید برین همون بیمارستانی که عمل کرده ماهم رفتیم یه بیمارستان دیگه فکرکنم آخرش یحیائیان داشت اونجام گفتن ما اصلا پانسمان عوض نمیکنیم برین درمانگاه

منم عصبانی شدم خودم گاز و بتادین و چسب گرفتم خودم هرروز عوض میکردم.اینارو گفتم شاید بدرد کسی بخوره

سلام آناااای مهربونممم.ممنونممم از دلگرمیات..چشمممم حتماا عزیزم.توکل بخدااا روز سوم همم گذشت.اتفااقاا روز اولوو فقط استراحت مطلق کردمم کار سنگین که نه اما تو خونه راه میرممم و یکم کارای کوچولو انجام میدمم و اینکه کمردرددد و دلدرد دارممم خصوصااا سمت رااستمم تا توی کمررر تیرر میکشه گاهی و سفت میشه..عذر خواهیی میکنمم تکرر ادرارررر هم گرفتممم و کمی هم معذرت میخوامممم ترشح زرد کمرنگ خیلیی کمممممم و کشدارر دارم اللبته فقط روی دستمال موقع خشک کردن.ببخشیددد البته که براحتی بیان کردممم..مشکلی نیست این چیزاا آنا جون؟ احتیاج نیست به دکترمم زنگ بزنمم؟

عزیزم خدارو شکر......

چیزایی که گفتی برا روزای اول طبیعیه.....

درد، ترشح،.......

چون هر چی باشه دستکاری شده اون تو.....

نگران نباش ایشالله بتای تپلتو دیدی همه این دردا از یادت میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجان من اصلانمیدونن نورفولوژی چی هست وچند باشه نرماله؟

عزیزم مورفولوژی راجب شکل و ظاهر هر چیزی هست.....

مورفولوژی اسپرمم راجب شکل و ظاهر اسپرمه که بررسی میکنه شکل ظاهریش نرماله یا نه......

بعضیا دمشون ایراد داره، بعضیا سرشون و.......

عزیزم ظاهرا میگن بالای ۴ درصد نرمال محسوب میشه......

مطمئنا هر چه قدر عدد مورفولوژی نرمال بالاتر باشه بهتره یعنی تعداد اسپرم نرمال از صد تا اسپرم بالاتر......

اگه اشتباه نکنم مال شما ۹ درصد نرمال بود درسته؟

خوب مطمئنا شانس بارداری طبیعیت در صورتی که خودت مشکل باروری نداشته باشی بالاتره نسبت به کسی که عدد مورفولوژی نرمالش پایینتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم که جواب میدی با حوصله مثل همیشه .....دل کفتم یخ یخ شده نمیدونم چرا اونروز هم درد میکرد ویخ شده بود هم لک دیدم گفتم دارم پریود میشم کلی حالم بهم ریخته بود وگرنه زیر دلم نه یخ میشه ته خیلی گرم متعادله گاهی وقتا گرمیش بیشتر میشه ولی اکثر اوقات معتدله بازم متشکرم

عزیزم پس ایشالله خیره و بهترینا در انتظارته عزیزم.....

سلام دوستان سلام ویژه به آناجون.امیدوارم همگی خوب و شاد باشید همیشهشوهرم هفته پیش واریکوسلش رو بیمارستان نیکان عمل کرد.5میلیون هزینه عمل شد.500تومنم موقع ترخیص دادم امیدوارم نتیجه بگیریم.یه چیز مسخره تو تهران این بود که ما واسه تعویض پانسمانش رفتیم بیمارستان طرفه(فکر کنم)عصر بود اما بیمارستان قبول نکرد پانسمانو تعویض کنه گفت باید صبح بیاین بعدشم گفت باید برین همون بیمارستانی که عمل کرده ماهم رفتیم یه بیمارستان دیگه فکرکنم آخرش یحیائیان داشت اونجام گفتن ما اصلا پانسمان عوض نمیکنیم برین درمانگاهمنم عصبانی شدم خودم گاز و بتادین و چسب گرفتم خودم هرروز عوض میکردم.اینارو گفتم شاید بدرد کسی بخوره

عزیزم خدارو شکر که عمل همسرت با موفقیت بوده و ایشالله بعد چند ماه که آز میده همه چی خوب خوب شده باشه......

عزیزم ایشالله مامان بابا که شدین همه سختیای راه فراموشتون میشه......

جانان جان ببخشید شما مشکلت چی بود ؟ دکترت کیه؟کجا عمل کردی؟نگفتن علت اینکه جنین کم تشکیل شده چیه؟راستش منم مثل شما شدم

برات دعا میکنم مثبت بشی ما هم امیدوار بشیم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
جانان جان ببخشید شما مشکلت چی بود ؟ دکترت کیه؟کجا عمل کردی؟نگفتن علت اینکه جنین کم تشکیل شده چیه؟راستش منم مثل شما شدمبرات دعا میکنم مثبت بشی ما هم امیدوار بشیم

سلام عزیزم خوبیددد؟ من مشکلی ندارمم خداروشکرر همسرممم مورفولوژیش صفر هست و کلاا ضعیفهه.. متاسفانهه گفتن بی کیفیتی اسپرمم ها و تخمک هاا باعث شددد که از بین برن..عزیزممم امیدوارممم که شماهمممم بزودی خبر مامان شدنتونوو بذاریدددد و همه خوشحال بشن و مررسی برای دعای خیرتوون.انشاالله که بشه  

دلیلی ست ز این تاخیرها. خدارا ست برنامه ای بهترر
عزیزم خدارو شکر......چیزایی که گفتی برا روزای اول طبیعیه.....درد، ترشح،.......چون هر چی باشه دستکاری شده اون تو.....نگران نباش ایشالله بتای تپلتو دیدی همه این دردا از یادت میره.....

مررسیی آناا جان واقعااا ممنون که پاسخ میدی عزیزم  

دلیلی ست ز این تاخیرها. خدارا ست برنامه ای بهترر
سلام دوستان سلام ویژه به آناجون.امیدوارم همگی خوب و شاد باشید همیشهشوهرم هفته پیش واریکوسلش رو بیمارستان نیکان عمل کرد.5میلیون هزینه عمل شد.500تومنم موقع ترخیص دادم امیدوارم نتیجه بگیریم.یه چیز مسخره تو تهران این بود که ما واسه تعویض پانسمانش رفتیم بیمارستان طرفه(فکر کنم)عصر بود اما بیمارستان قبول نکرد پانسمانو تعویض کنه گفت باید صبح بیاین بعدشم گفت باید برین همون بیمارستانی که عمل کرده ماهم رفتیم یه بیمارستان دیگه فکرکنم آخرش یحیائیان داشت اونجام گفتن ما اصلا پانسمان عوض نمیکنیم برین درمانگاهمنم عصبانی شدم خودم گاز و بتادین و چسب گرفتم خودم هرروز عوض میکردم.اینارو گفتم شاید بدرد کسی بخوره

عزیزم به سلامتی ان شاله که خیره و جواب بگیرید ، یه سوال اینکه چند روز مراقبت لازم هست بعد از واریکوسل چون همسر منم باید عمل کنه 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام عزیزم خوبیددد؟ من مشکلی ندارمم خداروشکرر همسرممم مورفولوژیش صفر هست و کلاا ضعیفهه.. متاسفانهه گفتن بی کیفیتی اسپرمم ها و تخمک هاا باعث شددد که از بین برن..عزیزممم امیدوارممم که شماهمممم بزودی خبر مامان شدنتونوو بذاریدددد و همه خوشحال بشن و مررسی برای دعای خیرتوون.انشاالله که بشه

ببخشید جانان جان همسر شما تست dfi رو انجام دادن قبل میکرو؟

خدایااااا شکرت

من دیروز جواب ازمایش ایمنی و انعقادیمو بردم به عارفی نشون دادم ، گفت یه مقداری مشکل هست که میزان سلکسان و سرم ivj  رو افزایش می ده این سری برام ، برای پریود نشدنم هم بهش گفتم که گفت چون هم دوفاستون خوردی و بعدش سرخود پروژسترون زدی برا اونه بدنت هنگ کرده و بعد سقط هم طبیعیه تا حدی 

گفت دیگه هییییچ دارویی نخور نه گیاه ی نه چیز دیگه .. 

روز سوم پری هم ال دی شروع کنم 

که برم تو سیکل 

خدا خدا می کنم فقط بشم امیدوارم تو خرداد ماه بشم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آناجون از کی باید گرمیجات و تقویتی رو واسه شوهرم شروع کنم؟اصلا چی بهش بدم خوبه؟عسلو با چی مخلوط کنم؟دوستان اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم.

مهدیه جون اول ببین طبع همسرت چیه......

چون مثلا همسرم طبعض گرم بود و من به اشتباه فقط گرمی بهش میدادم و باعث بدتر شدن شرایطش میشد.....

بعدش که اعتدال رو واسش رعایت کردیم بهتر شد......

پس همینطوری سر خود به همسرت گرمی نده.....

شاید براش خوب نباشه......

همسر من بعدها دیگه خیلی گرمی نمیخورد و اگه هم میهورد کنارش خنکی هم میخورد......

شبام یه استکان عرق کاسنی میخورد.....

البته بازم میگم به شرایط همسرت مرتبطه شایدم گرمی واسه همسرت خوب باشه......

برا همسر من که گرمی خوب نبود.....

من دیروز جواب ازمایش ایمنی و انعقادیمو بردم به عارفی نشون دادم ، گفت یه مقداری مشکل هست که میزان سلکسان و سرم ivj  رو افزایش می ده این سری برام ، برای پریود نشدنم هم بهش گفتم که گفت چون هم دوفاستون خوردی و بعدش سرخود پروژسترون زدی برا اونه بدنت هنگ کرده و بعد سقط هم طبیعیه تا حدی گفت دیگه هییییچ دارویی نخور نه گیاه ی نه چیز دیگه .. روز سوم پری هم ال دی شروع کنم که برم تو سیکل خدا خدا می کنم فقط بشم امیدوارم تو خرداد ماه بشم

افسون جون بازم جای شکر داره مشکلت خودی نشون داده و ایشالله با دز مناسب دارو این دفعه حتما مامانی.......

عزیزم من که همیشه بهتون میگم سرخود هیچ دارویی خوب نیست.....

ایشالله که همه چی خوب پیش میره عزیزم.....