2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست

عزیزم در کل شرایطش بد نیست......

راستی این آز اسپرم و دی اف آی رو کجا انجام دادین؟

مرکز ناباروری بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سونو شدم روز هفت بودم ٥ تا فولي سمت چي داشتم كه ٧ بودن و ٣ تا فولي توي راست كه ١٠ و ١١ بودن و يكيشون به كيست چسبيده بود نميدونم چطور بود كه گفتن به درد نميخوره، ٩ تا پيورگان ديگه داد دكتر و واسه روز جمعه ستروتايد داد و گفت نزديكي هم فردا شب داشته باش و شنبه سونو بعدي... وضعيتم چطوره ؟

عزیزم برا روز ۷ شرایطت خوبه ایشالله بهترم میشه......

ایشاللع کلی تخمک خوب و عالی و تپل مپل در انتظارته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سهیلا جون سلام به روی ماهت......

جواب پستاتو دادم اما نمیدونم چرا سوالارو اولش نیاورد.......

این پست در جواب پست سهیلا جونه که در مورد آز اسپرم بود و پست قبلیم جواب پست دی اف آی سهیلا جونه......

نمیدونم چرا سوال رو نیاورده!!!!!!

عزیزم در کل شرایطش بد نیست......

راستی این آز اسپرم و دی اف آی رو کجا انجام دادین؟

مرکز ناباروری بوده؟

ممنونم آناجان

سهیلا جون به نظر من دس اف آی و آز اسپرم بد نیستن اما اگه تو آزمایشگاه مرکز ناباروری انجام داده باشین......

در غیر این صورت باید تکرارش کنین......

نمیدونم چرا جواب پستاتو دادم بدون عنوان سوال اومدن و مشخص نشدن برا شماست....

ادیت هم نشدن!!!!!!

سلام دوستانمن میکرو انجام دادمروز 12 انتقال بتا 217 بودروز 16 انتقال بتا 548 شد خیلی نگرانم که رشدش کم نباشه کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

عزیزم خیلی نمیشه در مورد رشد بتا نظر داد چون برامون بیش از یه جنین انتقال داده میشه و معلوم نیست چند تاش از همون گرفته......

پس نگران نکن خودتو ایشالله سونو که بری خیالت راحت میشه عزیزم.....

عزیزم برا روز ۷ شرایطت خوبه ایشالله بهترم میشه......ایشاللع کلی تخمک خوب و عالی و تپل مپل در انتظارته.....

ممنونم آنا جان عزيز ، شما باعث قوت قلب يكي مثل من هستين، اميدوارم تن خودتون و عزيزاتون سالم باشه و خوش و خرم باشين هميشه و ديگران از راهنمايي و محبتتون بتونن استفاده كنن

آناجان 

سلام دوباره

تومرکز ناباروری انجام دادیم.

به نظرت بااین اسپرم باید باز آی وی اف کرد....بیشتر برام توضیحش میدی؟  چیش خوبه ؟چیش بده؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آناجان

دفعه قبل هم چون سوال اولش نیومده بود من متوجه نمیشدم که شما جوابم ر دادین.به همین دلیل سوالم ر باز تکرار میکردم.فکرمیکردم جواب ندادین  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آناجان سلام دوبارهتومرکز ناباروری انجام دادیم.به نظرت بااین اسپرم باید باز آی وی اف کرد....بیشتر برام توضیحش میدی؟  چیش خوبه ؟چیش بده؟

عزیزم در کل خوبه و حتی امکان بارداری طبیعی هم هست......

سهیلا جون عزیزم خوب بالا پایین بودن شانس مطرحه ولی خوب همونطور که دیدی بودن از دوستامون که با مرفولوژی یک درصد نرمال طبیعی بلردار شدن مطمئنا شانس شما بیشتره به خاطر مورفولوژی ۹ درصد نرمال.....

عزیزم خوب میکرو یه میان بر براتون به حساب میاد اما من شرایط شما رو داشتم با بهتر کردن شرایط و با یه سری بررسیهای تکمیلی شانس بارداری طبیعیو بالا میبردن و امتحانش میکردم......

عزیزم همسرتم میتونی تقویت کنی و با بحث خنک نگه داشتن که واست توضیح دادم شانس رو بالا ببری......

خودتم یه سری بررسی بکن ببین اگه مشکل خاصی نداری و شانس بارداری طبیعیو داری پس تلاشتونو تو است راستا بکنین......

بازم در خدمتتم عزیزم......

فدات عزیزم......کاری نکردم.......راستی اگه روزه میگیری یه کم فاصله بندازی بد نیست.....

سلام 

آنا جان چرا بعد ماه رمضون نرم ؟

من پارسال ك رفتم  ارديبهشت فريز كردن تخمكام رو و بعد از ماه رمضون براي كاراي انتقال رفتم يعني پري بعدي ماه رمضون نكنه همين باعث منفي شدنم بوده ؟ 

و اينكه ان شاءالله اين دفعه بعد ماه رمضون برم تازه بايد شروع كنم مراحل رو ، و تازه ميخواستم ماه رمضون رو قرص ج ل و گ ي ري بخورم ب خاطر اينكه روزه هامو بگيرم 

يعني چقدر فاصله بندازم ؟ 

سلام آنا جان چرا بعد ماه رمضون نرم ؟من پارسال ك رفتم  ارديبهشت فريز كردن تخمكام رو و بعد از ماه رمضون براي كاراي انتقال رفتم يعني پري بعدي ماه رمضون نكنه همين باعث منفي شدنم بوده ؟ و اينكه ان شاءالله اين دفعه بعد ماه رمضون برم تازه بايد شروع كنم مراحل رو ، و تازه ميخواستم ماه رمضون رو قرص ج ل و گ ي ري بخورم ب خاطر اينكه روزه هامو بگيرم يعني چقدر فاصله بندازم ؟

عزیزم به نظرم خوب ماه رمضون و روضه گرفتن برا ماها خیلیم خوب به نظر نمیاد.......

تحمل بی آبی، بالا رفتن غلظت خون، پایین اومدن ذخیره های بدن.......

البته خوب نمیدونم تا چه حد میتونه موثر باشه اما من خودم حس میکنم بی تاثیر نیست......

حداقل رو بحث غلظت خون بی تاثیر نیست بازم از دکترت دقیقشو بپرس.....

عزیزم به نظرم خوب ماه رمضون و روضه گرفتن برا ماها خیلیم خوب به نظر نمیاد.......تحمل بی آبی، بالا رفتن غلظت خون، پایین اومدن ذخیره های بدن.......البته خوب نمیدونم تا چه حد میتونه موثر باشه اما من خودم حس میکنم بی تاثیر نیست......حداقل رو بحث غلظت خون بی تاثیر نیست بازم از دکترت دقیقشو بپرس.....

خيلي ممنون عزيزم خوب گفتي 

اما نميتونم روزه نگيرم 

حالا تماس ميگيرم و ميپرسم 

بازم ممنون راهنماييم كردي 

سلام به همگی امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه مشهد بودم واز امام رضا برای دوستان نینی سایتیم خواستم که حاجت رواشون کنه وهر چه زودتر یه نینی سالم وصالح بده بهشون ولبشو خندون کنه 

نانا جان متاسفم خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم ولی واقعا درکت میکنم 

بهار جان کجایی خانم بیا بگو چه خبرا نینی تو دلت خوبه انشالله

آنا جان السا گل خاله رو ببوس حتما  ...عزیزم من وارد سیکل که شدم قرص اچ میخورم که از دیروز لک میبینم زنگ زدم دکتر گفت استروژن کونژوگه تا پنج روز بخور من ازدیشیب شروع کردم به خوردن ولی همچنان لک دارم ودل درد دلیلش چی میتونه باشه میتونه دلیلیش زعفران باشه قسمت بشه همه ی دوستان برن پابوس آقا رفته بودم مشهد اونجا مجبور شدم زعفران تست کنم یکم خالی خوردم خیلی کم از فردای اونروز اینجور شدم حالا بعد چند روز قرص استروژن کونژوگه لکم قطع میشه ؟؟؟؟آنا جان زیر دلم یخه یخه یجوری حس دل درد دارم

سلام به همگی امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه مشهد بودم واز امام رضا برای دوستان نینی سایتیم خواستم که حاجت رواشون کنه وهر چه زودتر یه نینی سالم وصالح بده بهشون ولبشو خندون کنه نانا جان متاسفم خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم ولی واقعا درکت میکنم بهار جان کجایی خانم بیا بگو چه خبرا نینی تو دلت خوبه انشاللهآنا جان السا گل خاله رو ببوس حتما  ...عزیزم من وارد سیکل که شدم قرص اچ میخورم که از دیروز لک میبینم زنگ زدم دکتر گفت استروژن کونژوگه تا پنج روز بخور من ازدیشیب شروع کردم به خوردن ولی همچنان لک دارم ودل درد دلیلش چی میتونه باشه میتونه دلیلیش زعفران باشه قسمت بشه همه ی دوستان برن پابوس آقا رفته بودم مشهد اونجا مجبور شدم زعفران تست کنم یکم خالی خوردم خیلی کم از فردای اونروز اینجور شدم حالا بعد چند روز قرص استروژن کونژوگه لکم قطع میشه ؟؟؟؟آنا جان زیر دلم یخه یخه یجوری حس دل درد دارم

سلام عزيزم من هنوز همچنان در نگراني ام سه شنبه ميشم ٧هفته و ٢روز كه وقت سونو دارم