2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

دوستان برای اینکه سوتفاهم نشه,اگه من در مورد پی جی دی تصمیم گرفتم انجام ندم با توجه به شرایط خودم گفتم نه نفی کار هستش نه اینکه بخوام برای کسی تصمیم بگیرم,من برای هر جنین باید 1000 یورو بدم خب اگه 4 تا جنین داشته باشم میشه 4000 یورو ...حالا اگر برم میکرو کنم کل هزینه من میشه 5000 یورو بنابراین با توجه به اینکه بیماری ژنتیکی در مورد ما تشخیص ندادند و من و همسرم فامیل که هیچ هر کدوم از یه نژاد متفاوت هستیم و البته با توجه به شرایط جایی که زندگی میکنم و از همه مهمتر جیبمون تصمیم گرفتم از خیرش بگذرم, نه کسی رو نفی میکنم نه کسی رو تشویق ,این راه درمان یه مسریه که هر کسی فقط خودش به تنهایی با همسرش میتونه تصمیم بگیره من فقط تجربیاتمو میگم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ميشه خواهش كنم ازمايشمو ببنيد. صفحات قبل فرستادم هي ميامممنونم بابت وقتي كه ميزاريد

عزیزم خدا شاهده فرصت نفس کشیدنندارم اما چشم میگردم پیدا میکنم ببینمچیزی به ذهنم میرسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من قرص پرگناکر میخورم حالت تهوع میگیرم شما هم اینطور بودید خیلی بده دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره بگه بیزحمت

آدی جون نه من با هیچ کدومشون حالت تهوع نداشتم....

حالا به دکترت و ببین نظرش چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا عزیز من به شک افتادم ... اینکه هر  بار دستمال  کاغذی استفاده میکنم خون روشن و قهوه ای هم میبینم ولی حجمش زیاد نیست یعنی من پریودم ؟ اینو پریود حساب کنم ؟ مثل خونابه هستش ببخشید . الان چند روز هستش که اینجوریه یعنی فکر میکنم بخاطر ال دی پریود نمیشم ولی اگه همین الان ال دی را قطع کنم فردا پریودم .... آخه گفتن اگه پریود شدی سیکلت کنسل میشه ..... چیکاذ کنم پریود حساب کنم اینو ؟ تقریبن من از روز ۲۰ پریود لکه بینیم شروع شد الان هم ۲۶ هستش

عزیزم گفتم که منم همیشه با ال دس لک داشتم....

نگران نباش......

تا وقتی خونریزی کامل پریودی شروع نشده پریودی حساب نمیشه.....

ب سلامتی، ایشالا با خبرای خوب بیای لیزا جانانا جون در مورد سوال من اطلاعی داری عزیزم

ستایش جون عزیزم خدا شاهده یه مدته انقدر ذهنم درگیره اگه چند تا پست قبل سئوالتو بپرسی و بخوایی مجدد بپرسی سئوال قبلیت اصلا یادم نمیمونه.....

عزیزم همیشه اگه جوابی نمیگیری خواهش میکنم مجدد بپرس......

شاید براتون قابل باور نباشه اماواقعا حافظم ضعیف شده......

كار خوبي مي كني ليلا جون خيالت راحت باشه كه با دكترايي كه ميخواي مشورت كرده باشي 😍ستايش جون ممنونم عزيزم 😊الان اومدم بچه ها سونو خوب بود هفته هشت هستم 😍گفتن كه ارجاع ميدن به دكتر زنان يك ماه ديگه ببينمش، يعني ميشه هفته ١٢ميخواستم ببينم شما چه تاريخايي تو ايران چه تستايي انجام ميدين؟ اخه اينا بي خيالن ...

خدارو شکر عزیزم.......

به سلامتی ایشالله بغلش میکنی.......

عزیزم هفته ۱۱ تا آخر ۱۳ هفته غربالگری اوله که یه چک آپ کلی داری از قند و چربی و تیروئید و هپاتیت و اچ آی وی و......

بعلاوه دو تا مارکر اصلی غربالگری اول داری که یکیش بتا چی چی بود و اون یکی هم یادم رفته.......

خخخخخخخخخ.......

آهان سرچ کردم......

فری بتا و پاپا......

بعلاوه سونوی ان تی.....

فقط خدارو شکر میکنم که تصمیمی که من و شوهرم گرفتیم بین خودمون موند و کسی رو در جریان کارمون قرار ندادیم. ما هزینه کردیم و تلاش کردیم برای رسیدن به خواستمون حالا اگر نشد دیگه توی دلمون نمیمونه  که ای کاش تا جوون بودیم برای رسیدن به خواستون  تلاش کرده بودیم.میگیم ما تلاش کردیم نشد. وقتی توی دنیا مجازی بعضیا  بعضیا!!!!!! !!!!!!!!!میکنیم فکر کنید اگه کسی در جریانات  کار ما بود الان من باید چه فشاری رو تحمل میکردم😐

نازی جون عزیزم فکر کنم از حرف من ناراحت شدی......

عزیزم منظور بدی نداشتم و ندارم.......

منظورم این بود که همچین ریسکیو به چه بهایی برای فقط و فقط تعیین جنسیت قبول میکنن......

چون ریسک دستکاری همین میکرو و آی وی اف و کلا هر روندی که دست بشرمیره توش بالاست......

و هر چه قدر این دستکاری بیشتر میشهریسکم بالاتر میره......

من وقتی میگم بعضیا واسه اینه که حافظم صفره صفره......

چون کلا دیگه جزئیات ریز و درشت هیچ کدوم تو ذهنم نمیمونه.......

شما شاید منو مدت کوتاهیه میشناسی.....

اما اگه از اول تاپیک قبلی باهام آشنایی داشتی میفهمیدی که چقدر حافظم قویبود.......

ریز مراحل کار دوستان دقیق یادم بود واینکه کی کجای کاره.......

اما الان خدا شاهده بعضا یادم میره کی مامانه و کی تو سیکله چه برسه ریز کاراشون......

نمیخوام بترسونمتون اما مطمئنم این دو سالی که فشرده تحت درمان بودم و چندین بار بیهوشی داشتم و کلی داروهای پر عوارض مصرف کردم......

عزیزم ببین بذار یه توضیحی بدم شایدبهتر بفهمی چرا میگم دستکاری کمتر بهتره......

ببینبه نظر منحالا درست و غلطشو نمیدونم اما آی وی اف بهتر از میکرو هست چون لااقل تو آی وی اف مرحله لقاح تا خدی طبیعی تره چون اسپرم خودش با تخمک مرحله لقاح رو پشت سر میذاره......

و و و و.......کلی و های دیگه.......

یا مثلا سیکل انتقال فریز نچرال خیلی بهتر از سیکلی هست که هورمونیه.......

اما خوب خیلیامون مجبوریم تا حدی پی این دستکاریارو به تن بمالیم چون نمیتونیم از خواسته مادر شدنمون گذریم.......

منظورمم از بحث تعیین نسیت این بودکه دیگه قبول ریسک بالا برا جنسیت لااقل از نظر منیکه با ریسکش آشنا هستمقابل قبول نیست.......

تنها موردی که یکی از دوستان مجبور به تعیین جنسیت بود برام قابل درک بود این بود که جنسیت فرزند براش حیاتی بود چون فقط جنین با جنسیت خاصی براش سالم بود و بارداری ختم به خیری داشت و جنسیت مخالفش مشکل دار میشد......

اینا نظر شخصی منه و اینکه میگم تعیین جنسیت برا من یعنی آنا قابل درک نیست به خاطر اینه که ریسک بالاشو میدونم......

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی و بدونی که هدفم تخریب کسی نیست فقط یه علامت سوالی که تو ذهنم هسترو بیان کردم......

ببین عزیزم من موردایی رو دیدم که مثلا داره زندگیشچن به خاطر جنسیت فرزند از هم میپاشه!!!!!

من برام این ذهنیت قابل درک نیست نهاینکه بخوام کسیو تمسخر یا تخریب شخصیتی بکنم.....

امیدوارم اگه ازم رنجیدی ببخشیو و حلالم کنی......

چون واقعا قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم و ندارم و نخواهم داشت.....

فقط خدارو شکر میکنم که تصمیمی که من و شوهرم گرفتیم بین خودمون موند و کسی رو در جریان کارمون قرار ندادیم. ما هزینه کردیم و تلاش کردیم برای رسیدن به خواستمون حالا اگر نشد دیگه توی دلمون نمیمونه  که ای کاش تا جوون بودیم برای رسیدن به خواستون  تلاش کرده بودیم.میگیم ما تلاش کردیم نشد. وقتی توی دنیا مجازی بعضیا  بعضیا!!!!!! !!!!!!!!!میکنیم فکر کنید اگه کسی در جریانات  کار ما بود الان من باید چه فشاری رو تحمل میکردم😐

نازی جون عزیزم فکر کنم از حرف من ناراحت شدی......

عزیزم منظور بدی نداشتم و ندارم.......

منظورم این بود که همچین ریسکیو به چه بهایی برای فقط و فقط تعیین جنسیت قبول میکنن......

چون ریسک دستکاری همین میکرو و آی وی اف و کلا هر روندی که دست بشرمیره توش بالاست......

و هر چه قدر این دستکاری بیشتر میشهریسکم بالاتر میره......

من وقتی میگم بعضیا واسه اینه که حافظم صفره صفره......

چون کلا دیگه جزئیات ریز و درشت هیچ کدوم تو ذهنم نمیمونه.......

شما شاید منو مدت کوتاهیه میشناسی.....

اما اگه از اول تاپیک قبلی باهام آشنایی داشتی میفهمیدی که چقدر حافظم قویبود.......

ریز مراحل کار دوستان دقیق یادم بود واینکه کی کجای کاره.......

اما الان خدا شاهده بعضا یادم میره کی مامانه و کی تو سیکله چه برسه ریز کاراشون......

نمیخوام بترسونمتون اما مطمئنم این دو سالی که فشرده تحت درمان بودم و چندین بار بیهوشی داشتم و کلی داروهای پر عوارض مصرف کردم تو شرایط فعلیم بی تاثیر نبوده......

عزیزم ببین بذار یه توضیحی بدم شایدبهتر بفهمی چرا میگم دستکاری کمتر بهتره......

ببین به نظر من حالا درست و غلطشو نمیدونم اما آی وی اف بهتر از میکرو هست چون لااقل تو آی وی اف مرحله لقاح تا حدی طبیعی تره چون اسپرم خودش با تخمک مرحله لقاح رو پشت سر میذاره......

و و و و.......کلی و های دیگه.......

یا مثلا سیکل انتقال فریز نچرال خیلی بهتر از سیکلی هست که هورمونیه.......

اما خوب خیلیامون مجبوریم تا حدی پی این دستکاریارو به تن بمالیم چون نمیتونیم از خواسته مادر شدنمون گذریم.......

منظورمم از بحث تعیین جنسیت این بود که دیگه قبول ریسک بالا برا جنسیت لااقل از نظر منیکه با ریسکش آشنا هستم قابل قبول نیست.......

تنها موردی که یکی از دوستان مجبور به تعیین جنسیت بود برام قابل درک بود این بود که جنسیت فرزند براش حیاتی بود چون فقط جنین با جنسیت خاصی براش سالم بود و بارداری ختم به خیری داشت و جنسیت مخالفش مشکل دار میشد......

اینا نظر شخصی منه و اینکه میگم تعیین جنسیت برا من یعنی آنا قابل درک نیست به خاطر اینه که ریسک بالاشو میدونم......

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی و بدونی که هدفم تخریب کسی نیست فقط یه علامت سوالی که تو ذهنم هسترو بیان کردم......

ببین عزیزم من موردایی رو دیدم که مثلا داره زندگیشون به خاطر جنسیت فرزند از هم میپاشه!!!!!

من برام این ذهنیت قابل درک نیست نهاینکه بخوام کسیو تمسخر یا تخریب شخصیتی بکنم.....

امیدوارم اگه ازم رنجیدی ببخشیو و حلالم کنی......

چون واقعا قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم و ندارم و نخواهم داشت.....

نازی جون یه چیزم اضافه کمک به حرفام......

عزیزم مطمئنن مخاطب من تو نمیتونستی باشی چون با پوست و جون و روح و جسمت تجربه کردی و خودتون به این نتیجه رسیدین که واقعا دیگه جنسیت براتون مهم نیست......

خودت با تمام وجودت فهمیدی که این پروسه چقدر مخرب بوده و هست پس مطمئن باش انقدرا پست نیستم که نمک رو زخمت بپاشم......

به قول لیلا جون من در عجبم واسه کسی که چند تا بچه داره و میاد تو همچین سیکلی و عوارض این همه دارو رو به جون میخره.......

خدا فقط خودش میدونه که حتی تصور تکرار مجدد سیکل پانکچر و انتقال برای فرزند دومم دیگه لااقل برا من قابل قبول نیست چون لااقل میدونم جسم وروح من توان تکرارشو نداره......

آنا جون ببخشید ک زیاد سوال میپرسم ، شما میدونی بعد از دوفاستون و سینافکت مرحله بعدی سیکل ای وی اف چیه؟الان سوم پری ام و یکشنبه نوبت دکتر دارم،داروهای اصلی سیکلمو شروع میکنه؟ میخوام بدونم حدودا چ مدت دیگه انتقال دارم ، ممنون میشم پاسخ بدی

عزیزم اگه مرحله سینافکت رو گذروندی و پریود شدی و منتظر سونو هستی بسته به بدنت یه چیزی حدودای دو هفته بعد انتقال داری......

اما خوب این تایم میتونه کوتاهتر از دوهفته هم باشه یا حتی بلندتر......

مثلا من خودم سه ب. پانکچر شدم که روزای مختلف بوده......

۱۲، ۱۳، ۱۶ سیکل.......

پس وقتی برا من نوعی روز پانکچرم هر سه بار تایمش فرق داشته پس نباید توقع داشت مال دو نفر و دو بدن متفاوت دقیق یکی بشه......

از دوستان پانکچر روز ۲۷ سیکل هم داشتیم....

این از تایم پانکچر......

حالا انتقالم اگ فرش باشه معمولا روز ۲، ۳، ۴، ۵ بعد پانکچره......

اما اگه نیاز به انتقال فریز باشه دیگه انتقال تاخیر چند ماهه خواهد داشت......

ليلا همون امپوله ديگه؟ سوال سخت از من نپرسين 😂😂😂به من پيورگن و منپيور و اون يكي امپوله كه بعدا اضافه شد رو دادن برا سيكلم يا تو منظورت توي سيكل نيست؟

لیزا جون فکر کنم شما پیورگان و منوپور رو برا پانکچرت داشتی نه سیکل انتقال فریزت......

یعنی داروهای تخمکگیریت بودن نه ترانسفرت.....

دوستان برای اینکه سوتفاهم نشه,اگه من در مورد پی جی دی تصمیم گرفتم انجام ندم با توجه به شرایط خودم گفتم نه نفی کار هستش نه اینکه بخوام برای کسی تصمیم بگیرم,من برای هر جنین باید 1000 یورو بدم خب اگه 4 تا جنین داشته باشم میشه 4000 یورو ...حالا اگر برم میکرو کنم کل هزینه من میشه 5000 یورو بنابراین با توجه به اینکه بیماری ژنتیکی در مورد ما تشخیص ندادند و من و همسرم فامیل که هیچ هر کدوم از یه نژاد متفاوت هستیم و البته با توجه به شرایط جایی که زندگی میکنم و از همه مهمتر جیبمون تصمیم گرفتم از خیرش بگذرم, نه کسی رو نفی میکنم نه کسی رو تشویق ,این راه درمان یه مسریه که هر کسی فقط خودش به تنهایی با همسرش میتونه تصمیم بگیره من فقط تجربیاتمو میگم ...

لیلا جون والا منم دقیق بر اساس تجربیات خودم نظرمو گفتم......

ببین یه سری سختیای سیکل و هزینه هاشه اما من الان تازه میفهمم که فقط هزینه ها و سختیای سیکل نبودن اینکه بعدا بتونی توانایی جسمی و روحی کافی مادر بودنو داشته باشی مهمتره......

من و همسرم بعد تولد دخترمون یه قولی به هم دادیم......

اینکه خیلی مراقب سلامتیمون باشیم چون مسولیت بزرگی به گردنمونه......

من شخصا اگه قبل شروع میکرو و تکرار سه باره پانکچر و انتقال وضعیت الانمو با تمام وجود درک کرده بودم شاید لااقل تمام سعیمو میکردم فقط یه بار این پروسه رو انجام بدم........

البته منظورم این نیست کساییکه منفیوتجربه میکنن دیگه پیگیر درمانشون نباشن.......

منظورم اینه کاش بشه با حداقل تکرار نتیجه گرفت که کمترین عوارض بهمونتحمیل بشه....

امیدوارم با توضیحاتم باعث رنجش کسی نشده باشم.....