نازی جون عزیزم فکر کنم از حرف من ناراحت شدی......
عزیزم منظور بدی نداشتم و ندارم.......
منظورم این بود که همچین ریسکیو به چه بهایی برای فقط و فقط تعیین جنسیت قبول میکنن......
چون ریسک دستکاری همین میکرو و آی وی اف و کلا هر روندی که دست بشرمیره توش بالاست......
و هر چه قدر این دستکاری بیشتر میشهریسکم بالاتر میره......
من وقتی میگم بعضیا واسه اینه که حافظم صفره صفره......
چون کلا دیگه جزئیات ریز و درشت هیچ کدوم تو ذهنم نمیمونه.......
شما شاید منو مدت کوتاهیه میشناسی.....
اما اگه از اول تاپیک قبلی باهام آشنایی داشتی میفهمیدی که چقدر حافظم قویبود.......
ریز مراحل کار دوستان دقیق یادم بود واینکه کی کجای کاره.......
اما الان خدا شاهده بعضا یادم میره کی مامانه و کی تو سیکله چه برسه ریز کاراشون......
نمیخوام بترسونمتون اما مطمئنم این دو سالی که فشرده تحت درمان بودم و چندین بار بیهوشی داشتم و کلی داروهای پر عوارض مصرف کردم تو شرایط فعلیم بی تاثیر نبوده......
عزیزم ببین بذار یه توضیحی بدم شایدبهتر بفهمی چرا میگم دستکاری کمتر بهتره......
ببین به نظر من حالا درست و غلطشو نمیدونم اما آی وی اف بهتر از میکرو هست چون لااقل تو آی وی اف مرحله لقاح تا حدی طبیعی تره چون اسپرم خودش با تخمک مرحله لقاح رو پشت سر میذاره......
و و و و.......کلی و های دیگه.......
یا مثلا سیکل انتقال فریز نچرال خیلی بهتر از سیکلی هست که هورمونیه.......
اما خوب خیلیامون مجبوریم تا حدی پی این دستکاریارو به تن بمالیم چون نمیتونیم از خواسته مادر شدنمون گذریم.......
منظورمم از بحث تعیین جنسیت این بود که دیگه قبول ریسک بالا برا جنسیت لااقل از نظر منیکه با ریسکش آشنا هستم قابل قبول نیست.......
تنها موردی که یکی از دوستان مجبور به تعیین جنسیت بود برام قابل درک بود این بود که جنسیت فرزند براش حیاتی بود چون فقط جنین با جنسیت خاصی براش سالم بود و بارداری ختم به خیری داشت و جنسیت مخالفش مشکل دار میشد......
اینا نظر شخصی منه و اینکه میگم تعیین جنسیت برا من یعنی آنا قابل درک نیست به خاطر اینه که ریسک بالاشو میدونم......
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی و بدونی که هدفم تخریب کسی نیست فقط یه علامت سوالی که تو ذهنم هسترو بیان کردم......
ببین عزیزم من موردایی رو دیدم که مثلا داره زندگیشون به خاطر جنسیت فرزند از هم میپاشه!!!!!
من برام این ذهنیت قابل درک نیست نهاینکه بخوام کسیو تمسخر یا تخریب شخصیتی بکنم.....
امیدوارم اگه ازم رنجیدی ببخشیو و حلالم کنی......
چون واقعا قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم و ندارم و نخواهم داشت.....