2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست

نانا جان منم هیچ علامتی نداشتم ولی مثبت شد انتقالم نه لک داشتم نه  درد .. فقط چند جای بدنم کهیر زده بود و یکی از دوستامم ک انتقالش مثبت بود اونم کهیر زد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر جان عزیزمممممم خیلیییی ناراحت شدم ،،، عزیز دلم کاش برای انتقال یکم صبر کنی، حالا آنا جون میاد خیلیییی خوب این بیماری رو میشناسه و خیلی بهتر از من میتونه راهنماییت کنه، من بهت پیشنهاد میکنم کاش قبل انتقال یه مشورت با یکی دو تا دکتر متخصص اندومتریوز بکنی، چون من شنیدم چسبندگیا هیچی ولی اون محل رشد اون ندولا مهمه کجای رحم باشه چون مانع لانه گزینی میشه ، خب الکی اینجوری هی داری اذیت میشی هی میبرنت پانکچر هی بی نتیجه ، من خودم میخوام برم صحبت کنم واقعا اگه بخواد تو لانه گزینی و کیفیت تخمکام تاثیر بذاره اول میرم لاپارا ، چون با توضیحاتی که آنا جون داد تاثیر میذاره ، میفهمم چی میگی عزیزم هی عمل، دکتر، بیهوشی ،بخدا من خجالت میکشم دیگه از دکتر ولی الان بحث سلامتی هستش بعد بچه دار شدن ، من میگم برا انتقال این دو تا عجله نکن، اول این مشکلو حل کن بعد خیالت راحت بشه به امید خدا دیگه فقط یه موضوع رو بهش فکر کنی ، اونم میکرو کردن، تروخدا گریه نکن عزیزم ، کلی میبوسمت ، غصه نخور ، خداروشکر بیماری ما درمان داره ، خیلیاااااا این مشکل رو دارن ، فقط الان سعی کن یکم خودتو جمع و جور کنی تا بتونی درست تصمیم بگیری، الان خیلی مهمه که آروم باشی تا بتونی راه درستو انتخاب کنی، خب هی بری پانکچرت کنن بی نتیجه خب یهو میری لاپارا لااقل بعدش نتیجه میگیری، نگران نباش الهی به حق بزرگی و رحمت خداوند مشکلاتت حل میشی و به زودی با خبر مامان شدنت شادمون میکنی.

دیشب نمیدونم چرا صفحه کلیدم دیونه شده د به سختی دو خط نوشتم حالا میبینم بجای  اینکه بنویسم انا جون و بهار جون ممنونم. تبریک نوشتم! نمیدونم شاید هم خودم اشتباه کردم چون هم فکرم مشعول بود هم مشعول صحبت بودم!

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

سلام به همگی وتبریک به خانمایی که مامان شدن انشالله که صحیح سلامت نینی شونو بغل کنن الهی آمین

آنا جان من امروز پری شدم فردا میخوام زنگ بزنم دکتر برم اگه خدا بخواد واسه انتقال دومم دعا کن این  سری دست پر از این سیکل برگردم انشالله 

حنا گلي جون بهت تبريك ميگم خانومي مباركت باشه🌹🌹🌹🌹🌹

معجزه يعني همين ديگه دقيقأ از همون جايي كه فكرشو نمي كردي خدا يه بهترشو انداخت تو دلت😇😇😇😇😇

خوش به سعادتت براي ما هم دعا كن🙏

آناجون خدا الهي از دهنت بشنوه،همه اين دردهارو به اميد همين روز كه مامان خوبي براي بچه هام باشم وبچه هاي خوبي هم خدا بهم بده برام شيرين ميشه. گاهي أوقات باخودم ميگم من با مرگ دست وپنجه زدم از اين عمل وخدا خيلي بهم رحم كرد تو كما مي رفتم و.....

خدايا خودت به جوونيمون رحم كن ،به حق اين شب عزيز كه مولود علي اكبر هست به همه جوونا تو اين مسير پر خطر رحم كن🙏🙏🙏🙏🙏🙏حاجت همه مون هم ان شالله امشب خود امام حسين امضاشو بكنه به حق فرزندشون علي اكبر😇🙏🙏🙏😇

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

مونیکاجون منم هرچی به ازمایش نزدیک میشم استرسم بیشترمیشه این طبیعیه ایشالا که ازمایش مثبتت این استرساروازیادت میبره

لیلا جونم وافسون جونم مرسی ازتوضیحاتتون دلتون پاکه دعام کنید منم جواب بگیرم

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه
عزیزم یه گوشت در اون یکیم......عزیزم ساراگل جونو میدونستم از دوستان شنیدم......راضی جون منظورته؟که تصادف کرده بود!!!!!خدایا چقدر خوشحال شدم واسش......من همیشه بهش فکر میکنم....

اره همون رازی ک تصادف کرده بود 

راستی اینکه گفتی یه گوشت دراون یکیم منظورت چیه متوجه نشدم 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

حناگلی جان مباااارک باشه....نه زیاد نیست ....خیلیم خوبه به سلامتی ایشالله 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی ...الکی نگران نباش ...به تاریخ تخمک گذاریت ه ن بستگی داره ... من یکی از دوستام با یه روز تاخیر پری بارداری طبیعی بتا 99 شد ...یکی دیگه از دوستام با یه روز تاخیر پری بارداری طبیعی بتا 1000... هر کسی یه مدله...مهم رشد بتاست...مبااارکت باشه ماها رو هم دعا کن

افسون جون ،،، من برات ترجمه شو مینویسم تا آنا جون بیاد ،،، چون خیلی وارد نیستم تو این آزمایشا

نتیجه: ۴۶ xy  سازگار با ظاهر نرمال جنس مذکر از لحاظ نقطه دید سیتوژنتیک 

کامنت: عدم ناهنجاریهای کروموزومی در کاریوتایپ زوج احتمال سقط جنین های متوالی آنها را با منشا ژنتیکی رد نمیکند. یک کاریتایپ نمیتواند ژن جهش یافته را تشخیص دهد.

یادداشت: در صورت تکرار ، ژنتیک تولیدی از محصول سقط ، بچه زنده یا فوت شده میتونه کمک کننده بهتری باشد. لطفا از تماس با ما برای اطلاعات بیشتر دریغ نکنید.

نتیجه خودت: ۴۶ xx سازگار با ظاهر نرمال جنس مونث از لحاظ نقطه دید سیتوژنتیک 

ایشالله که تونسته باشم یه کمک کوچیکی بهت کرده باشم. 

سلام لیلا جان عزیزم ممنونم انشاءالله خدا هر چه زودتر حاجت هممون را بده 

خودمم همین نظر دارم اول برم لاپرا شاید بعدش کیفیت تخمک ها هم بره بالا

فقط لیلا جون نمیدونم با تغذیه چه کنم لبنیات و گوشت که بده دیگه چی بخوریم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین