2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست

رحمت جان من برات رژیم خودمو میگم ، بهم گفتن رعایت کن حتی بهم گفتن کسانی هستن که با رعایت رژیم  ca۱۲۵ رو تونستن کاهش بدند و این یعنی پیشرفتشو کند کردند ،،،،خب اول از همه کلا شیر و لبنیات رو خیلیییی محدود کن خیلی من که دیگه اصلا لب نمیزنم،،، سویا و محصولات سویا اصلا لب نزن اصلا ،،تنقلات هم که من هر از گاهی میخوردم اونم کلا حذف کردم ،عاشق نمک بودم دیگه حذف کردم و شکرم همینطور، بهم گفتن به صورت افراطی سبزیجات مصرف کن حالا خام پخته ،من کاهو خیلیییی میخورم وای ایران که سبزی خوردن محشر هست بخور یعنی قشنگ افراط کن بعد هویج آب پز کن سیب زمینی آب پز کن ، تخم مرغ خوبه برای پروتیین ، حالا توی تنقلات پاپ کرن خوبه ، برنج سفید زیاد نخور،نون هم نون غنی شده بخور نون سبوس دار، ماکارونی سبوس دار، ماهی که عالیه ، هر چقدر خواستی ماهی بخور ، گردو بخور ، حبوبات حتما بخور، خوراک لوبیا ،،عدس ، عدس پلو ، من کلا یخچالمو تمیز کردم ، زدم تو کار این چیزا، گوشت قرمز هر چی کمتر بهتر ، میوه تا دلت میخواد بخور ، حالا روش پخت پاستا بهت میگم آسون و به جای گوشت چرخ کرده با سس گوجه درست کن ☺،

روغن هم روغن حیوانی نخور ،کره و مارگارین هم نخور 

مثلا انواع کوکو ها، کوکوسبزی،کوکو سیب زمینی ، 

من صبحانه نون و عسل میخورم با چای کمرنگ، قهوه و شکلات و کاکایو و نوشابه هم کلا حذف ، بعد من کولیت هم دارم لوبیا نمیخورم چون نفخ میکنم و درد شدید میگیرم، روغن زیتون بی بو بگیر برای سالاد عالیه ، جو و گندم هم خوبن ، جوانه گندم خام بخور ، تو سالادت روغن زیتون و سرکه سیب یا آبلیو بزن ، اینا چیزایی که من میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسون جون ،،، من برات ترجمه شو مینویسم تا آنا جون بیاد ،،، چون خیلی وارد نیستم تو این آزمایشانتیجه: ۴۶ xy  سازگار با ظاهر نرمال جنس مذکر از لحاظ نقطه دید سیتوژنتیک کامنت: عدم ناهنجاریهای کروموزومی در کاریوتایپ زوج احتمال سقط جنین های متوالی آنها را با منشا ژنتیکی رد نمیکند. یک کاریتایپ نمیتواند ژن جهش یافته را تشخیص دهد.یادداشت: در صورت تکرار ، ژنتیک تولیدی از محصول سقط ، بچه زنده یا فوت شده میتونه کمک کننده بهتری باشد. لطفا از تماس با ما برای اطلاعات بیشتر دریغ نکنید.نتیجه خودت: ۴۶ xx سازگار با ظاهر نرمال جنس مونث از لحاظ نقطه دید سیتوژنتیک ایشالله که تونسته باشم یه کمک کوچیکی بهت کرده باشم.

سلام به همگی ، خیلی خیلی ممنونم لیلا ی عزیزم بابت ترجمه ..    پس ظاهرا اوکیه جوابش   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
رحمت جان من برات رژیم خودمو میگم ، بهم گفتن رعایت کن حتی بهم گفتن کسانی هستن که با رعایت رژیم  ca۱۲۵ رو تونستن کاهش بدند و این یعنی پیشرفتشو کند کردند ،،،،خب اول از همه کلا شیر و لبنیات رو خیلیییی محدود کن خیلی من که دیگه اصلا لب نمیزنم،،، سویا و محصولات سویا اصلا لب نزن اصلا ،،تنقلات هم که من هر از گاهی میخوردم اونم کلا حذف کردم ،عاشق نمک بودم دیگه حذف کردم و شکرم همینطور، بهم گفتن به صورت افراطی سبزیجات مصرف کن حالا خام پخته ،من کاهو خیلیییی میخورم وای ایران که سبزی خوردن محشر هست بخور یعنی قشنگ افراط کن بعد هویج آب پز کن سیب زمینی آب پز کن ، تخم مرغ خوبه برای پروتیین ، حالا توی تنقلات پاپ کرن خوبه ، برنج سفید زیاد نخور،نون هم نون غنی شده بخور نون سبوس دار، ماکارونی سبوس دار، ماهی که عالیه ، هر چقدر خواستی ماهی بخور ، گردو بخور ، حبوبات حتما بخور، خوراک لوبیا ،،عدس ، عدس پلو ، من کلا یخچالمو تمیز کردم ، زدم تو کار این چیزا، گوشت قرمز هر چی کمتر بهتر ، میوه تا دلت میخواد بخور ، حالا روش پخت پاستا بهت میگم آسون و به جای گوشت چرخ کرده با سس گوجه درست کن ☺،روغن هم روغن حیوانی نخور ،کره و مارگارین هم نخور مثلا انواع کوکو ها، کوکوسبزی،کوکو سیب زمینی ، من صبحانه نون و عسل میخورم با چای کمرنگ، قهوه و شکلات و کاکایو و نوشابه هم کلا حذف ، بعد من کولیت هم دارم لوبیا نمیخورم چون نفخ میکنم و درد شدید میگیرم، روغن زیتون بی بو بگیر برای سالاد عالیه ، جو و گندم هم خوبن ، جوانه گندم خام بخور ، تو سالادت روغن زیتون و سرکه سیب یا آبلیو بزن ، اینا چیزایی که من میخورم

لیلا جان این رژیمی که گفتید برا چه اشخاصی هست؟ اگه خوبه منم رعایت کنم البته من همینطوری هم مصرف لبنیاتو خیلی کم کردم بخاطر سردی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

لیلا جونم دستت درد نکنه خیلی گلی عزیزم 

دکتر یونسی هم یک رژیم 15 روزه داره اگه ندیدی سرچ کن ببین

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

افسون جون ... ایشالله به خواست خداوند هر چه زودتر تمام خاطرات بدتون با یه بارداری خوب و تولد یه نی نی سالم پاک میشه

افسون جون این رژیم برای بیماری اندومتریوز هستش ... کلا از پیشرفت بیماری جلوگیری میکنه دوست داشتی میتونی رعایت کنی چون همه میدونیم گوشت قرمز و چیپس و پفک و کافیین و نوشابه و اینجور چیزا ضرر داره 

سلام بچه ها خوبین؟منو از گوشی محروم کردن به خاطر این زیاد نمیتونم بیام سایت....بچه ها من تا دو روز پیش تهوع و معده درد و اینا داشتم اما دو روز کلا قطع شده خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم زیر دلمم قبلا تیر میکشید اما الان فقط کمرم درد میکنه نوبت بعدی دکترمم چهارشنبه دیگه اس ۲۷اردیبهشته...دارم از استرس میمیرم

سلام دوستان خوبید ؟

چه خبرا؟

امروز از رویان به همسری زنگ زدن گفتن باید ازمایش اسپرم و قند خونش رو دوباره به صورت ناشتا بده این یعنی چی؟ قند خون خوب ناشتا هست ولی ازمایش اسپرم توی این چند سال نشنیده بودم باید ناشتا داد

بهار جان چرا خودتو نگران میکنی ,نترس عزیزم تو بارداری هر روز یه جور خواهی بود اینکه ناراحتی نداره.. کی گفته باید تا 9 ماه تهوع و سینه درد داشته باشی ...والا من دوستامو دیدم هر کدوم یه جور بودن بعد هر سه تاشونم بهم گفتن تو بارداری هر روز یه جور بدن ...خب هورمونا بالا پایین میشه و تغییرات ایجاد میشه نگران نباش ...آنا جون کجایی ؟؟؟ 

اخه لیلا جون مگه میشه یه دفعه همه علایم از بین بره حتی یبوستمم از بین رفته...خیلی ناراحتم...موندم چکار کنم مطمئنم اگه به همسرمم بگم بریم سونو ناراحت میشه میگه دوباره استرس دادی به خودت

عزیزم میشه بگی کدوم فاکتورهاست ؟

عزیزم همون فاکتورایی که تو تست cbc مد نظرم بود!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون و لیلا جان خیلی ناراحتم اگه سر کار نبودم تا الان کلی گریه کرده بودم آخه از 15 تا تخمک فقط 2 تا جنین تشکیل شده که فعلا فریز کردند دکتر گفت تخمکات جنسشون خوب نبوده آندومتریوز داره همه چیز را داغون میکنه حالا نمیدونم چکار کنم تقریبا این دو تا آخرین امید من هستند من تا الان توی زندگیم 11 بار بیهوش شدم دیگه میترسم از عمل دکتر آصف بهم گفت برو یک بار انتقال بده اگه نشد بیا تا لاپرا کنیم چون عملت سخته آخه من لوله ها و رحم و تخمدان از پشت چسبیده به روده ولی اخه 2 تا کمه اگه از بین بره دیگه چکار کنم

منتظر رحمت عزیزم اولا اصلا نگو دو تا کمه چون خدا بخواد یه دونه هم خیلیه!!!!!!

عزیزم من جای تو باشم دنبال درمان آندومتریوز رو میگیرم و فعلا فریزارو انتقال میدم که لااقل بستر رحمت آمادگی پذیرش جنیناتو بیشتر داشته باشه......

به نظرم برو لاپرا و با خزعلی یا هر دکار خوب و قدری درمان کن و بعیدم نیست شرایطت بهترم بشه و حتی تخمکای بهتریم داشته باشی که مطمئنم همین دو تا جنین واست یه دوقلوی مامانی خواهد بود......

بازم میگم قبل انتقال برو دنبال درمانت چون واقعا بچه ها به مادر سالم نیاز دارن......

من الان میفهمم اگه درمان نکرده بودم موقع پری واقعا نمیتونستم از عهده نگهداری دخملم بر بیام اما الان اصلا نمیفهمم کی پریود شدم.....

پس حتما جدی بگیرش عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com